Program za spašavanje slika sa sd kartice

poruka: 10
|
čitano: 24.349
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prijateljica mi je uspila izbrisati fotografije sa digitalnog i što je najgore, poslije tog je snimila još 60-ak fotografija.

Kad pokušam vratiti fotografije pomoću recurva-e ili nekih sličnih programa, dogodi mi se da nađem fotografije koje su snimljene prije 1god, a od ovih što su snimljene prije 2-3 mjeseca, ni traga.

Postoji li nekakav način da vratim te fotografije, jer su mi jako bitne.

Ima li ijedan program koji može "kopati dublje" i naći te fotografije, nije mi bitno, ako ošteti sd karticu.

Recuva, DiskRecovery i Data Recovery, nisu uspjeli u tome.

Ne ostavljaj ništa nedovr <a href="http://najboljadijeta.blogspot.com">Dijeta</a>

0 0 hvala 0
16 godina
http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Program za spašavanje slika sa sd kartice
Joso162 kaže...

Prijateljica mi je uspila izbrisati fotografije sa digitalnog i što je najgore, poslije tog je snimila još 60-ak fotografija.

Kad pokušam vratiti fotografije pomoću recurva-e ili nekih sličnih programa, dogodi mi se da nađem fotografije koje su snimljene prije 1god, a od ovih što su snimljene prije 2-3 mjeseca, ni traga.

.

pa očito je aparat presnimio te slike sa novima a još nije došao do onih prastarih - nema šanse da se te slike povrate.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
13 godina
neaktivan
Joso162 kaže...

Postoji li nekakav način da vratim te fotografije, jer su mi jako bitne.

Ima li ijedan program koji može "kopati dublje" i naći te fotografije, nije mi bitno, ako ošteti sd karticu.

Recuva, DiskRecovery i Data Recovery, nisu uspjeli u tome.

A stvarno pametno(nhf)!! Sada je bar naucila lekciju. Kada se nesto obrise i zeli se to povratiti, ne dirati NI U KOJEM SLUCAJU.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan

Znam i sam da je gotovo nemoguće, jer je presnimila preko tih nove fotografije, ali vrijedi pitati :)

Ne ostavljaj ništa nedovr <a href="http://najboljadijeta.blogspot.com">Dijeta</a>

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

takve stvari, viseslojno spasavanje prethodnih podataka mozda radi na magnetskim medijima tipa hdd-a, ali na memorijskim karticama ne, jednom kad prepises prica je gotova, i sve bi se moglo i vratit da naknadno nisu zapisane druge stvari, ali kako jesu, pisi majci propalo...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovaj:Active UNDELETE v7.3.003 Enterprise Edition

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao

0 0 hvala 0
13 godina

Novi model neka zatvorena trgovina iz brazila(favela).

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Novi model neka zatvorena trgovina iz brazila(favela).

nije lose ali sta favela ima veze sa spasavanjem slika?

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina

ma profulo slucajno topic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice