Premiere Pro CS4

poruka: 2
|
čitano: 1.496
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Premiere Pro CS4

Pozdrav svim forumašima!

Prvi put sam ovdje pa ako sam postavio temu u krivu rubriku oprostite.

Imam jedan "problemčić" sa Premiere Cs4. Naime, radi se o tome da imam snimku koja je snimljena u formatu 1080i znači HD i 16:9 je.

Koji je najbolji codec za prebacivanje ovog snimka na dvd (2 dvd-a), a da pritom bude u razumnoj veličini i da najmanje gubi na kvaliteti u odnosu na original. Radi se o snimci u trajanju 2 i pol sata.

Ja sam koristio codec MPEG2-DVD, ali kvaliteta mi nije baš nešto naročito sjajna, mislim gledljivo je to ali imam feeling da bi moglo biti i bolje.

Svaki savjet bi mi dobro došao.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Premiere Pro CS4

Probaj exportirati u avi file. Kada ideš na export media, odaberi predložak Microsoft AVI. Vidi da ti u postavkama bude SD rezolucija videa, znači 720 x 576 px. Kada dobiješ jedinstven avi file na hard disku, to onda ukrcaj u novi projekt u Encoru (predpostavljam da si imaš i Adobe Encore - on ide u svim paketima s Premierom, a u Cs5 je čak i besplatan kada kupiš Premiere Pro Cs5). U Encoru kreiraj novi PAL DVD projekt, ubaci video koji želiš i nađi opciju "Build" ili slično tome. I to je to. Rezultat bi trebao biti najbolji mogući DVD, što se tiče kvalitete zapisa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice