Pozdrav. Ma meni zapravo netreba mala pomoć, već bi mi trebao neko koje voljan da mi napravi jednostavan logo, ako bi bio tolko dobar, meni to jednostavno ne ide. To nemora biti nista komplicirano, vrlo jednostavno da ubacujem taj logo na arhitektonsku projektnu dokumentaciju. Znaci neki arhitektonski simbol, tipa neka kucica i dole naziv firme. Ljudi koji se razumju u ovo pomozite. Hvala.
Pomoc u vezi loga
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.684
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav. Ma meni zapravo netreba mala pomoć, već bi mi trebao neko koje voljan da mi napravi jednostavan logo, ako bi bio tolko dobar, meni to jednostavno ne ide. To nemora biti nista komplicirano, vrlo jednostavno da ubacujem taj logo na arhitektonsku projektnu dokumentaciju. Znaci neki arhitektonski simbol, tipa neka kucica i dole naziv firme. Ljudi koji se razumju u ovo pomozite. Hvala.
Možda bi mogao ja nešto napraviti. Koji naziv firme, imaš li želje za nekim posebnim bojama...
MA NEMAM NEKIH ZELJA, TO CISTO ONAKO AKO MOZES JEDNOSTAVNO TEHNICKI DA IZGLEDA NAZIV FIRME JE PROJEKTI d.o.o.
STO SE TICE BOJE SVEDNO MI JE.
UNAPRJED VELIKA HVALA.
U KOJEM TI TO PROGRAMU RADIS?
Nemoj pisati post velikim slovima.
U Ilustratoru
Ma toliko si me obradovo da nisam ni gledo na slova, ajd probaj nesto pa mi javiš. Moj e-mail ti je zoricsb@yahoo.com
Jel se ti s time inace baviš. Pošto vidim na tvom profilu cro-design link
Alo ljudi. Dajte nešto napravite. Molim vas.
Ma prezadovoljan sam ja s ovim sto si napravio, covjece pa to je napravljeno badava, kako nisam zadovoljan velika HVALA na potrošenom vremenu. Poz. i svako dobro.