Pomoc u vezi loga

poruka: 8
|
čitano: 1.684
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc u vezi loga

Pozdrav. Ma meni zapravo netreba mala pomoć, već bi mi trebao neko koje voljan da mi napravi jednostavan logo, ako bi bio tolko dobar, meni to jednostavno ne ide. To nemora biti nista komplicirano, vrlo jednostavno da ubacujem taj logo na arhitektonsku projektnu dokumentaciju. Znaci neki arhitektonski simbol, tipa neka kucica i dole naziv firme. Ljudi koji se razumju u ovo pomozite. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoc u vezi loga
jomi kaže...

Pozdrav. Ma meni zapravo netreba mala pomoć, već bi mi trebao neko koje voljan da mi napravi jednostavan logo, ako bi bio tolko dobar, meni to jednostavno ne ide. To nemora biti nista komplicirano, vrlo jednostavno da ubacujem taj logo na arhitektonsku projektnu dokumentaciju. Znaci neki arhitektonski simbol, tipa neka kucica i dole naziv firme. Ljudi koji se razumju u ovo pomozite. Hvala.

Možda bi mogao ja nešto napraviti. Koji naziv firme, imaš li želje za nekim posebnim bojama... Osmijeh

15 godina
neaktivan

MA NEMAM NEKIH ZELJA, TO CISTO ONAKO AKO MOZES JEDNOSTAVNO TEHNICKI DA IZGLEDA NAZIV FIRME JE    PROJEKTI d.o.o.

STO SE TICE BOJE SVEDNO MI JE.

UNAPRJED VELIKA HVALA.

U KOJEM TI TO PROGRAMU RADIS?

16 godina
Pomoc u vezi loga

Nemoj pisati post velikim slovima.

U Ilustratoru Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma toliko si me obradovo da nisam ni gledo na slova, ajd probaj nesto pa mi javiš. Moj e-mail ti je zoricsb@yahoo.com

Jel se ti s time inace baviš. Pošto vidim na tvom profilu cro-design link

15 godina
neaktivan
Pomoc u vezi loga

Alo ljudi. Dajte nešto napravite. Molim vas.

0 0 hvala 0
16 godina
jomi kaže...

Alo ljudi. Dajte nešto napravite. Molim vas.

Koliko ja pratim forum i koliko sam vidio, ovdje ti baš i nema nekih grafičara. Nevinašce

Ja sam izdvoji malo vremena i napravio nešto jednostavno, ali vidim da nisi zadovoljan. Sramim se

Evo pa neka i drugi vide Evo pa neka i drugi vide
15 godina
neaktivan

Ma prezadovoljan sam ja s ovim sto si napravio, covjece pa to je napravljeno badava, kako nisam zadovoljan velika HVALA na potrošenom vremenu. Poz. i svako dobro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice