Hrvatski developeri
- poruka: 516
- |
- čitano: 95.963
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja gledam slike po 3dhr i ne mogu vjerovat svojim očima,neko su tako realni,pogotovo animacije da bi rekel da ono,zbilja ne znam kaj...
Evo jedan moj čiča kojeg sam napravio,nadam se da vam se sviđa
Edit:nešto mi ne štima,sutra će novi rend
Evo da kažem neke novosti
1.Igra će biti u Unity-u rađena.
2.Radit će se o kemičaru,koji ima svog vjernog kolegu guštera,a on mu pomaže u borbi protiv zlonamjernog kemičara
i njegovih sljedbenika.
3.Kontaktirali
smo Rockstar,Activision i EA,ali sigurno nam se neće javit,poslali smo im link do sitea i tako.
4.Ako nam se još netko želi pridružiti neka mi se javi na PM.
Pozdrav do novih informacija!
Evo pa ako ima zainteresiranih : http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/traze-se-3d-modelatori/54336.aspx
2.Radit će se o kemičaru,koji ima svog vjernog kolegu guštera,a on mu pomaže u borbi protiv zlonamjernog kemičara
i njegovih sljedbenika.
3.Kontaktirali
smo Rockstar,Activision i EA,ali sigurno nam se neće javit,poslali smo im link do sitea i tako.
1. Dolje na stranici piše da se igra pravi na Unrealu, promjeni to.
3. Jel se ti šališ?
3.. ni ja nekontam xd
i njegovih sljedbenika.
3.Kontaktirali
wtf!?
hahaha nemoj me jebat. nece nam se javiti garant. Ko ih je uopce kontaktirao i zasto?
da izdaju zrak ili?
Sta nismo rekli da ce biti besplatna igra?
3.ne šalim se,stvarno sam im poslao link do sitea i napisao nešto o nama na engleskom,onda znate koliko visoko ciljamo i koliko smo ambiciozni(pogotovo
ja)
i njegovih sljedbenika.
3.Kontaktirali
Ni ja nekontam 3...Ajde molim te reci ti nam šta si ti točno njima pisao!?!
Šta si ih tražio da nam se pridruže buwahahahhahahaha
Edit;
Ček, a šta si postigo ti sa tim što si im poslo naš sajt i što si im reko neš o nama???
Šta misliš da će nas oni sponzorirat?
hahaha, ček...šta će oni sad na to reć? :D grohoto se nasmijaše :D
Aj da imamo gotovu igru il neš....lol
Vjerujem da su mail poslali u spam :D
Ali poslao sam i Enteru mail za nas,pa možda budemo u ovom novom broju i denise šta si takav pesimist,ne misliš valjda da ćemo se raspast,a napravili site,forum,još samo treba radit,ali mislim da ćemo s radom krenit kad škola završi.
p.s. ako će igra bit komercijalna svi modeleri uzimajte Blender(njegovi se modeli smiju komercijalno koristit,ne brinite provjereno)
Ali poslao sam i Enteru mail za nas,pa možda budemo u ovom novom broju i denise šta si takav pesimist,ne misliš valjda da ćemo se raspast,a napravili site,forum,još samo treba radit,ali mislim da ćemo s radom krenit kad škola završi.
p.s. ako će igra bit komercijalna svi modeleri uzimajte Blender(njegovi se modeli smiju komercijalno koristit,ne brinite provjereno)
ihihihi, ćek....aj da malo sad stanemo na loptu...
Prvo, kaki pesimist samo gledam šta bi ja napravio da sam na njihovom mjestu i da mi tako netko pošalje mail...za enter, brzaš...trebo si pričekat da neš imamo za pokazat, šta ćemo vamo pokazat? site?
Nemislim da ćemo se raspast...mislim bilo bi glupo....
za komercijalan projekt mislim da moramo još graha pojest...Nevjerujem da bi itko kupio takvu igru...za kasniej možda da kad se upraksiramo, ali odma....noup!
Edit;
smiju se koristiti modeli od bilo kojeg programa komercijalno, ali se nesmije program koristiti ilegalno.
samo ako nam dođe inspekcija, onda će nas opaliti po prstima, ne radi modela, nego radi programa, ali doma nam nebi došla ;)
Inspekcija dolazi samo u firme...
Ali ako želimo u komercijalne vode onda nam treba ili firma ili obrt, tak da nefantazirajmo još o tome :)
Znaći što bi taj projekt trebao biti :
Znaći poanta je napraviti virtualizaciju nekog mjesta na našoj obali, za početak neko mjesto, te napraviti cjelu kampanju oko toga koja bi ukljućivala objavljivanje i reklamiranje samog.Kroz neki peroid ukljućivali bismo se u praćenje koliko sama kampanja pomogla dotićnom mjestu u privrednom smislu, te vidjeti dalje dal pokrenuti razvoj za druga mjesta te tražiti sponzore. U početku bi t bio projekt otvorenog tipa, znaći neko vrijeme skupljao bih modelatore i onda krenuo na samu realizaciju projekta.
Naćin zarade u kasnijem periodu bio bi od sponzorstva.
Što s time dobivamo ( članovi tima ) :
a) direktno pomažemo lijepoj našoj
b) mi smo to raditi znaći može Vam poslušiti kasnija kao referenca
Eto nije računalna igra već opće društveni posao u kojem bismo svoje znanje fokusirali na jedan predmet.
Odlična ideja.
hahah dečki baš me zanima kaj bude s toga :D
Znaći što bi taj projekt trebao biti :
Znaći poanta je napraviti virtualizaciju nekog mjesta na našoj obali, za početak neko mjesto, te napraviti cjelu kampanju oko toga koja bi ukljućivala objavljivanje i reklamiranje samog
Htio bih te samo obavjestit da jedan poveci tim vec radi jedno cca godinu dana na tome, pa cak su moju bolju polovicu zamolili da im bude PR (naravno, placaju to).
LP
Da, rade to vec malo duze vrijeme....stavljaju sve turistricke gradove, zanimljivosti (muzeji, spomenici, sve povijesne vaznije stvari i tako..).....uglavnom dosta dugo se radi na tome (i dosta ljudi radi na tome) posto je to poprilicno mukotrpan posao, pogotovo ako to radis kako treba. No kako im to nije prvi projekt, tako imaju i sponzore i PR-a te sve ostalo izorganizirano....idu okolo sa ovim nasim tzv. "sebritijima", skupljaju sponzore i te neke fore....no ide im dobro.
Da, virtualna prezentacija + neka fora i sa slikama.....nije nista jos gotovo, ali sam jako dobro upoznat sa svime posto im je zarucnica PR....a i ne bih jos previse o tome govorio.
Kazem samo da se radi za sve turisticke gradove....velik je to posao, jako mukotrpan, puno novaca treba (to znam) i treba ti sponzor (najcesce je to sam grad kojega radis + turisticka zajednica)....eto malo info od mene, ali me razumijes (bar se nadam) da ne mogu o tome pricat nesto previse tako da bolje tu zavrsimo razgovor o tome.
Virtualno + povijest svakog malo znacajnijeg objekta (u slici i rijecima na vise jezika) + puno slika (ide se po cijeloj Hrvatskoj i slika)...uglavnom, lijepi projekt na kojem se vec stvarno duze radi i stalno se razvija.
No to vas ne sprijecava da napravite nesto slicno!
i jeste li za to da krenemo s pravim radom kad počnu praznici,scenarij je gotov,još samo treba krenit radit i čim škola završi ima da krenemo radit ko konji.
Ja se slažem! :D