Hrvatski developeri
- poruka: 516
- |
- čitano: 96.015
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro ide!
Formirali smo osnovnu ideju, upoznali se sa engine-om, razrađujemo priču, skiciramo, a lagano smo krenuli nešto i modelirati. Ekipa je puna motivacije i ideja - sve sami kreativci Uskoro ćete moći i na našem dev-blogu čitati novosti, za sada je još štošta u razradi ili kako bi se reklo u "povojima" ali napredak se vidi na dnevnoj bazi.
U svakom slučaju, za sve ljude koji razmišljaju o pridruženju timu možete računati na to da ćete doći u jedno poticajno i pozitivno okružje. Znači ima čevapa! Ako ste vegeterijanac ima i salate!
Moze detalji na PM ako je lokacija ZG.
bok ljudi
ja radim u fps creator
zanima me kako da napravim misiju da se nesto mora obaviti npr pokupupiti bombu i staviti ju negdje ili slicno
zanima me kako da kada igrac dodje na neko mjesto da mu se pokaze papiric na kojemu nesto pise (to sam vidio na you tube)
zanima me kako da igricu koju napravim s fps creatorom stavim da se instalria na drugi komp koji nema fps creator
to bi bilo sve
unaprijed hvala!
Ja znam da ste se već odavno opredjelili za UDK,ali ja bi ipak da radite u Unity-u!
Evo ja sam danas malo švrljao po Unity-u i napravio ovaj platformer,znam da igrivost nije nikakva -> LINK JE UKLONJEN ZBOG SIGURNSONIH RAZLOGA
I Znam da ima dosta bugova...Ali zamislite što bi se u njemu sve moglo napraviti da se da malo truda... :D
Ja znam da ste se već odavno opredjelili za UDK,ali ja bi ipak da radite u Unity-u!
Evo ja sam danas malo švrljao po Unity-u i napravio ovaj platformer,znam da igrivost nije nikakva -> http://www.box.net/shared/c9yete4eui
I Znam da ima dosta bugova...Ali zamislite što bi se u njemu sve moglo napraviti da se da malo truda... :D
Kad skinem file NOD mi govori da je virus i automatski izbriše... tako da nisam vidio...
Evo ja sam danas malo švrljao po Unity-u i napravio ovaj platformer,znam da igrivost nije nikakva -> http://www.box.net/shared/c9yete4eui
Kad skinem file NOD mi govori da je virus i automatski izbriše... tako da nisam vidio...
ista stvar i s Avast-om
ista stvar i s Avast-om
Ista stvar s AVG-om :D
Onda nemojte skidat,ali ja fakat neznam zakaj ne radi! :(
ljudi sry nisam citao cijulu temu ali sam vidio da trazite logo, mogao bi se ja malo pozabaviti stvarima vezanim uz ps
Onda nemojte skidat,ali ja fakat neznam zakaj ne radi! :(
Ja se nebojim virusa meni samo neče pokrenuti Kako ga po krenuti
ljudi sry nisam citao cijulu temu ali sam vidio da trazite logo, mogao bi se ja malo pozabaviti stvarima vezanim uz ps
Logo je već izrađen, tako da ništa od toga...
Ali ako želiš pripomoć na nećemu drugom, da imaš volje, slobodno se javi na PM
Hvala na podršci!
Uglavnom danas sam stavil nove Windowse,instaliral sam Norton I Avast...Da sad vidim Viruse! :P
I naravno igru sam napravil skroz ispočetka i malo sam ju modificiral(fizika,glavni meni,itd...)...
Naravno ima Bugove i takve stvari,ali to sam samo tako isprogramiral da se vidi da sa unityom se može prije igra napraviti i puno lakše....
Video igre možete vidjeti ovdje ->
Uglavnom danas sam stavil nove Windowse,instaliral sam Norton I Avast...Da sad vidim Viruse! :P
I naravno igru sam napravil skroz ispočetka i malo sam ju modificiral(fizika,glavni meni,itd...)...
Naravno ima Bugove i takve stvari,ali to sam samo tako isprogramiral da se vidi da sa unityom se može prije igra napraviti i puno lakše....
Video igre možete vidjeti ovdje ->
Damn, Vedrane
Ovo mi se totalno sviđa, svaka čast.
Budemo vidli što ostali programeri budu rekli u vezi Unitya na stranici pa se budemo odlučili s kojim nastaviti, UDK ili Unity
Svi vi devaci, ako ste spremni pomoci bjeste u ovu temu:
http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/projekt-suprisesoft-pijava-sudionika/53425.aspx
Evo prvi detalji o igri na ovom forumu!
Ovo je čudovište koje je gotovo samo mu još treba stavit teksturu i animirat ga.
Ako želite saznati nešto više,vidjeti više detalja,pitati nas nešto na našem official forumu,odite na naš
official SITE i tamo se registrirajte,ipak će tamo izlazit najviše detalja,pa nas onda tamo pratite
Pozdrav do slijedećih informacija !
Evo prvi detalji o igri na ovom forumu!
Ovo je čudovište koje je gotovo samo mu još treba stavit teksturu i animirat ga.
Ako želite saznati nešto više,vidjeti više detalja,pitati nas nešto na našem official forumu,odite na naš
official SITE i tamo se registrirajte,ipak će tamo izlazit najviše detalja,pa nas onda tamo pratite
Pozdrav do slijedećih informacija !
A šta je ovo glavni lik?
:)
Prijedlog - smanji slike na stranici sporo se učitaje
Drago mi je vidjet da projekt napreduje i da nije propao u startu.
@Denis Ma odlično je... :D
Da li zna tko da li je moguće u blenderu napraviti takvu texturu(reflective)?
Moze preporuka nekih ok programa za modeliranje.....free po mogucnosti.
TNX
P.S.
Onaj mali "demo" na jubitu...u kojem programu je raden?
@Wedran;
Hvala...mogu će je napravit to u blenderu :) sam nezz točno kak bi to tam išlo...pa će ti netko pojasnit tko radi u njemu
Ugl, to niej textura, to je samo materijal kojemu sam pojačo refleksiju i stavio HDRI mapu
@win32;
Moja preporuka je blender, možeš napravit sve sa njim a besplatan je ;)
Imaš i nekih hrvatskih tutoriala ovdje 3DHR a za koj dan će doć još par za jedan jednostavan flomaster ;)
@win32;
Imaš i nekih hrvatskih tutoriala ovdje 3DHR a za koj dan će doć još par za jedan jednostavan flomaster ;)
Da, instalirao sam ga i trazi Python 2.6.2 pri instalaciji. Ok, instalacija zavrsi i skinem najnoviji Python 3.1.2 i ne nalazi ga pri pokretanju Blendera.
Ok, idem dalje te instaliram x86 verziju Phytona i i sta prica...ne nalazi Phyton.
Sta onda napraviti? Ili moram nesto "rucno" dodati? Koja debilana.
@win32;
Da, instalirao sam ga i trazi Python 2.6.2 pri instalaciji. Ok, instalacija zavrsi i skinem najnoviji Python 3.1.2 i ne nalazi ga pri pokretanju Blendera.
Ok, idem dalje te instaliram x86 verziju Phytona i i sta prica...ne nalazi Phyton.
Eh da treba se taj python instalirat....al neam pojma zaš ne nalazi, možda se mora neš ručnoo...stvarno nezz
Morat ćeš pričakat da ti se obrati neki blenderovac :D
@win32;
Uninstaliraj tu verziju pythona i skini 2.6.5
@win32;
Uninstaliraj tu verziju pythona i skini 2.6.5
Da, ali zasto ne radi sa najnovijim tj. sa 3.1.2...nema smisla, zar ne!? Znacio sa starijim komadom softwarea radi, a sa novim i poboljsanim ne radi...totalno zaniljivo.
Ma to ti je malo zamršeno.
Python 2.3, 2.4, 2.5, 2.6 su međusobno kompatibilni ali nisu sa verzijom 3.x.
Ona je dosta izmjenjena i rjetki je koriste.
Skoro nikoga nisam vidio da programira u pythonu 3.x verzije.
Inače izlaze i nove 2.6 verzije (trenutna je 2.6.5).
Ma ne razumjem ih ni ja baš, a nevjerujem ni da oni sebe sami razumju ali uglavnom najstabilniji je python 2.6 i 2.x verziju koristi 99% programa tako da ti je ona najbolja.