Evo vam popis i nekoliko pravila pa pozorno čitajte i pridržavajte se popisa i pravila(popis će se mijenjati ako dobijemo nove članove)
Popis
Ey zekida care :D ovako kao prvo zeki hvala na odabiru moga mjesta vidim da ću raditi sa dadom! Hvala najljepša ljudi evo vidim da djelite svoje ideje :D pa evo volio bih 2,5D te ću leteći podjeliti ideje slažem se da bude slićno trine arkadi ali samoo da kažem da nebismo smjeli kopirati hrvatska je jedna od najkreativnijih slikara i pisaca a igre su art ljudi moji jeste znali da croteam ima jednu od najorginalnijih igara prvi je izdao boss-ove i evo mojih ideje neka scenarist napiše svoje ali evo mojih glavni lik neka bude neaki ratnik koji vitla maćem no to je manje važno malo sam ćitao razgovore sa timovima i nama treba nešto orginalno i nešto novo i inovativno neke nove gameplay elemente nešto ubiti igra nesmije biti monotorna ali vjerujem da toga neće biti zboga jer su većina ljudi u ovome projektu su kreativni. Biti će to dobro moramo biti složni i puni ideja igra MORA biti orginalna a i biti će. Naileru ajde nemoj kopirati da nebi ispalo kao Dantes Inferno i još GOOOOOOMILA izdavaćkih kuća koji su htijeli kopirati. Vidim da ste kreativni i složni svaka vam ćast meni moji neodgovaraju.Za kontakt evo e-mail danodano0@gmail.com a zekida ima moj broj javite braćo šta da radim ja se bacam na posao! I samio da kažem da tek za tri sata dolazim kući :D ajde veliki pozdrav a ti zekida javi ako me trebaš.
slazem se, ali moramo se svi zajedno dogovoriti za tip igre.
zasad znamo da ce biti 2.5d igra prilagodena za sto vise uzrasta, ali jos nismo odredili zanr. ( kad se nitko ne javlja)
EDIT: nista ljudi, idem ja( sutra skola), valjda ce se netko javiti do sutra vezano uz zanr.