Pa evo kao sto sam naslov govori pokrenuo bi temu sto se tice Catie ovu godinu sam je poceo uciti u skoli....Bio bi vam zahvalan da napisete svoja misljenja i iskustva,prosle, buduce projekte...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije Catie nije loše se ispraksati na prodesktop-u, a još prije toga s nekim alatom pogodnijim za 2D. Takvim sam barem ja redosljedom išao. Kreneš od jednostavnih oblika, osovina, vratila, zupčanika, pa onda probaš da napraviš zupčanik s kosim zupcima, onda više elementa spojiš u jednu cijelinu itd.
Nekad sam znao kompleksne crteze iscrtati za 15 minuta, sad bi mi 15minuta trebalo da se snadjem s komandama.
A dobro meni je u skoli isto tako poceli smo s jednostavnim djelovima iz tehnickog crtanja.....
To je jako dobar program, moš s njim nacrtat sve živo, samo smo ga mi u školi naučili jako malo, tek tolko da se nešto modelira i crta i onda dobije neka ocjena, ako hočeš to malo bolje znat radit, i crtat složenije modele prije toga probaj malo auto cad, jer dosta toga je slično i s katijom.
Nisam s tim radio ali radio sam nesto malo s 3d studio maxom....dobar ali tezak program(koliko toliko)