Catia

poruka: 5
|
čitano: 2.273
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Catia

Pa evo kao sto sam naslov govori pokrenuo bi temu sto se tice Catie ovu godinu sam je poceo uciti u skoli....Bio bi vam zahvalan da napisete svoja misljenja i iskustva,prosle, buduce projekte...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Catia

Prije Catie nije loše se ispraksati na prodesktop-u, a još prije toga s nekim alatom pogodnijim za 2D. Takvim sam barem ja redosljedom išao. Kreneš od jednostavnih oblika, osovina, vratila, zupčanika, pa onda probaš da napraviš zupčanik s kosim zupcima, onda više elementa spojiš u jednu cijelinu itd.

Nekad sam znao kompleksne crteze iscrtati za 15 minuta, sad bi mi 15minuta trebalo da se snadjem s komandama.

16 godina
neaktivan

A dobro meni je u skoli isto tako poceli smo s jednostavnim djelovima iz tehnickog crtanja.....

14 godina
neaktivan

To je jako dobar program, moš s njim nacrtat sve živo, samo smo ga mi u školi naučili jako malo, tek tolko da se nešto modelira i crta i onda dobije neka ocjena, ako hočeš to malo bolje znat radit, i crtat složenije modele prije toga probaj malo auto cad, jer dosta toga je slično i s katijom.

16 godina
neaktivan

Nisam s tim radio ali radio sam nesto malo s 3d studio maxom....dobar ali tezak program(koliko toliko)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice