Cartoon maker

poruka: 10
|
čitano: 7.217
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cartoon maker

Ovako ljudi, nadam se da sam stavio temu na pravo mjesto. Ovo me izuzetno zanima, znaci ima li neki program za izradu crtanih filmova, prvenstveno mislim na izradu LIKOVA, znaci za izradu CRTANIH LIKOVA. Ako netko zna molim vas da pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Cartoon maker
CoLdPlay kaže...

Ovako ljudi, nadam se da sam stavio temu na pravo mjesto. Ovo me izuzetno zanima, znaci ima li neki program za izradu crtanih filmova, prvenstveno mislim na izradu LIKOVA, znaci za izradu CRTANIH LIKOVA. Ako netko zna molim vas da pomogne.

3ds max, photoshop+aftereffects, blender, maya, lightwave, c4d, flash...

14 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...
CoLdPlay kaže...

Koji program od tih preporucujes, ako imas iskustva ?

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Rabenbal kaže...
CoLdPlay kaže...

Koji program od tih preporucujes, ako imas iskustva ?

imam iskustva sa svima. flash. bar ces svladat osnove 2d animacije za pocetak.

15 godina
neaktivan
Cartoon maker

Ako želiš 3D crtić onda je to već kompleksniji posao, morat ćeš modelirati u nekom od programa koje je kolega Rabenbal (nadam se da sam pravilno napisao) naveo... Što samim tim nosi i poznavanje istih/istog, pa onda obrada zvuka etc.

Aren't you a little young to be ________? Yes, yes I am...

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Cartoon maker

Mislio sam nesto jednostavno za pocetak, imaju li kakvi tutoriali za 2D crtani, na YouTubu ima ih milion, ne znam od kojeg poceti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cartoon maker

Naravno da postoji nešto jednostavnije. Pa ne mora se svaki crtić praviti u 3D-u {#}

Za izradu crtića tipa Simpsona, Pokemona i tih 2D verzija, najbolji na tržištu ti je Toon Boom Animate

Mislim da imaš više verzija tipa Lite, Standard, Pro i slično, ne sjećam se, probaj prošvrljat malo po stranici, a imaš tamo i super bazu s video tutorijalima koji će ti pomoći za početak.

Sretno s izradom!

http://mayahotspot.blogspot.com/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tale3D kaže...

Naravno da postoji nešto jednostavnije. Pa ne mora se svaki crtić praviti u 3D-u {#}

Za izradu crtića tipa Simpsona, Pokemona i tih 2D verzija, najbolji na tržištu ti je Toon Boom Animate

Mislim da imaš više verzija tipa Lite, Standard, Pro i slično, ne sjećam se, probaj prošvrljat malo po stranici, a imaš tamo i super bazu s video tutorijalima koji će ti pomoći za početak.

Sretno s izradom!

ne kuzim sto je lakse sa tim softverom. alat je falsifikat flasha, cak i sucelje je skoro pa identicano?! neka pocne sa flashem posto je ocito da toon boom crpi ideju iz flasha jer i sam nacin animiranja je identican kao u flashu. uz to kasnije se iz flasha moze lik prosiriti na web dizajn sto ce mu omoguiciti i solidnu zaradu

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 23:57 (Rabenbal).
16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Mislio sam nesto jednostavno za pocetak, imaju li kakvi tutoriali za 2D crtani, na YouTubu ima ih milion, ne znam od kojeg poceti ?

http://pbone.it-mate.co.uk/pivot.htm

Od toga nemoze jednostavnije :)

15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
CoLdPlay kaže...

http://pbone.it-mate.co.uk/pivot.htm

Od toga nemoze jednostavnije :)

e to se vec zove - jednostavno xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice