Carrara 8

poruka: 5
|
čitano: 1.551
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Carrara 8
Sada sam instalirao isti sa BUG DVD-a i program mi se čini OK, prema specifikaciji ima sve što jedan stand alone aplikacija za 3D treba imat , a cijena mi je oko 150$ što je jako prihvatljivo.

Ovako zanima me jel tko koristi ovaj program , gdje ima besplatnih materijala za učenje istog, neka iskustva s istim isl.
Trenutno radim u Blenderu, pa ako ima koji Blender user ovdje sa željom da podjeli iskustva , sličnosti i razlike ova dva programa bih bih mu zahvalan.

Pozdrav

I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Carrara 8

hehe ti u istim problemima kao i ja do prije mjesec mozda i manje.... dosad sam probao hexagon, cinemu, 3dmax, art of iliusion, carraru, truespace i na prvi pogled  sam uocio je da svaki ima nesta posebno sto blender nema... no nakon sam pogledao arhivu (ne cijelu naravno) sa blender cookia, pregledao tutorijale od blender gurua...shvatio sam da i blender ima sve to... ali moras dati malo truda... je blender nije los i moze sve tko i drugi paketi...

dex
15 godina
neaktivan
Carrara 8
Ma problem je što ovo novo sučelje u 2.5 verziji mi je odvratno ( ima caka kako se može prilagodit da izgleda slično 2.49 verziji ali to nije to ) i nikako da se naviknem na njega, zato tražim alternativu Blenderu.
Carrara 8 mi djeluje obečavajuće , samo podrška s materijalima za učenje im je loša.
I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Carrara 8

da je ponekad ...kada radis sa 2.4x verzijama neko vrijeme onda se  tesko se naviknuti na 2.5 sucelje... ali opet vrijedi...inace hexagon, carrara radi ista firma i da losi su tutorijalima- bio vec proucavao ali je slabo....

dex
15 godina
neaktivan
Carrara 8

Ovdje imaš jako pono kvalitetnih tutorijala, posebno za Vue, i svi su besplatni za gledanje online. Nažalost, za Carraru imaš samo tutorijale u pdf formatu, ali za Hexagon imaš puno više.

Pogledaj si pod "Tutorials"...

http://www.geekatplay.com/

http://mayahotspot.blogspot.com/

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice