Bug Tečaj u 3DS max-u

poruka: 220
|
čitano: 69.502
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Bug Tečaj u 3DS max-u

Ovako ljudovi :D

Danas snimam novi tut danas/sutra bude postan na YouTube, uglavnom saznat će te ;) Nakon ovoga ide test :P

Da naime budem ispitao vaše znanje neću postati tutorial nego samo upute koje će biti na osnovi naućenoga ;)

Budem izraćunao koliko tko zna, oni koji nebudu ništa znali (ispod 30%), nema više tečaja za njega... Razlog, neću objašnjavat stoput isto... ;)

Ako netko nije bio u mogućnosti to napraviti opraštam, ocjenjujem predane radove, oni koji nisu predali sve nema nićega... ;)

Nakon testa ono što niste znali sve ću objasnit, no tokom testa NEMA pomoći ;) Ali netreba jer će biti na osnovi načenoga ;)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
RE: Bug Tečaj u 3DS max-u
Daniman123 kaže...

Danas snimam novi tut danas/sutra bude postan na YouTube, uglavnom saznat će te ;) Nakon ovoga ide test :P

Da naime budem ispitao vaše znanje neću postati tutorial nego samo upute koje će biti na osnovi naućenoga ;)

Budem izraćunao koliko tko zna, oni koji nebudu ništa znali (ispod 30%), nema više tečaja za njega... Razlog, neću objašnjavat stoput isto... ;)

Ako netko nije bio u mogućnosti to napraviti opraštam, ocjenjujem predane radove, oni koji nisu predali sve nema nićega... ;)

Nakon testa ono što niste znali sve ću objasnit, no tokom testa NEMA pomoći ;) Ali netreba jer će biti na osnovi načenoga ;)

e imam jedno malo pitanje...

na slici vidite da sam označio jedan dio... što da stisnem da mi se označi sve ukurg :S malo glupo pitanje :S

edit: zanemari skužio sam hahah sorry xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 13:58 (xDinichx).
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...
Daniman123 kaže...

na slici vidite da sam označio jedan dio... što da stisnem da mi se označi sve ukurg :S malo glupo pitanje :S

Označiš npr desni edge od poligona i stisneš ring... Zatim ctrl + klik na znak za poligon desno

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
xDinichx kaže...
Daniman123 kaže...

Označiš npr desni edge od poligona i stisneš ring... Zatim ctrl + klik na znak za poligon desno

ma skužio sam već xD uspio sam tako da sam na bočnom prikazu označio red koji želim :P

14 godina
Bug Tečaj u 3DS max-u

Vratio sam se pa sada mogu nastaviti sa tutorialom.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug Tečaj u 3DS max-u

oće brzo novi tutorial

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
VAPOR-X kaže...

oće brzo novi tutorial

I ja se to pitam

14 godina
protjeran
Bug Tečaj u 3DS max-u

Uh e nemogu vjerovat već 4 puta sam pokušavao sa Youtubom i ne ide nemogu vjerovat

Evo sa image shacka trebate downloadat neka dobra duša ako ima vremena da uploada na youtube ili neki drugi servis hvala ;)

http://img251.imageshack.us/img251/5088/capture6p.mp4

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Re: Bug Tečaj u 3DS max-u
Daniman123 kaže...

Uh e nemogu vjerovat već 4 puta sam pokušavao sa Youtubom i ne ide nemogu vjerovat

Evo sa image shacka trebate downloadat neka dobra duša ako ima vremena da uploada na youtube ili neki drugi servis hvala ;)

http://img251.imageshack.us/img251/5088/capture6p.mp4

Dobar tutorijal, samo da je kvaliteta malo bolja jer se baš i ne vidi, ali svakako korisno!

12 godina
neaktivan
Bug Tečaj u 3DS max-u

Pozdrav, ako može pomoć molio bih je, znači iz nekog razloga kada koristim materijale, texture i dodam displacement za tu texturu i kad rendam onda mi se tekstura razdvoji u plohe (poligone), a ako ne koristim nemogu napraviti onaj realističan izgled na zidu etc. Kotistim 3D max 2014, Vray 3.0

Let it be

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice