trebam nacrtati bicikl/motor?koji program mi preporucujete
3D Modeling - Iskustva, programi, problemi i dr.
- poruka: 1.295
- |
- čitano: 480.140
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trebam nacrtati bicikl/motor?koji program mi preporucujete
Nacrtati samo linijama ili napraviti 3D model?
Nacrtati samo linijama ili napraviti 3D model?
napraviti 3D model
napraviti 3D model
Onda bilo koji od preporučenih do sada, tako svejedno, čeka te hrpa tutoriala koji god da odabereš, tako da je najbolje odabrati onaj za koji ima hrpa tutova napisanih. Blender, Cinema, Max...
Onda bilo koji od preporučenih do sada, tako svejedno, čeka te hrpa tutoriala koji god da odabereš, tako da je najbolje odabrati onaj za koji ima hrpa tutova napisanih. Blender, Cinema, Max...
skidam 3ds max.nepitajte odakle mi
vjerovatno ce mi trebati pomoc,kada zapocnem rad
Mučim se sa rendanjem automobila .
Kako da uradim rend sličan ovom. sa onom pozadinskom slikom u mayi.
Da li se neko mucio s tim, i ako ima neki tutorial kako se ono radi da stavi link?
Guglao sam puno ali nisam nasao ono sto mi treba
Mučim se sa rendanjem automobila .
Kako da uradim rend sličan ovom. sa onom pozadinskom slikom u mayi.
Da li se neko mucio s tim, i ako ima neki tutorial kako se ono radi da stavi link?
Guglao sam puno ali nisam nasao ono sto mi treba
Link mi ne radi...
Link mi ne radi...
http://www.alias3dmedia.com/tutorials/3d-graphics/3d-tutorials/making-of-vantage-at-dusk/viewpost/
vidi sad
U blenderu pomičem objekt putem grab alata. Ručno želim unijeti globalne kordinate. No problem je što mi blender miče objekt po loaklnim kordinatama objekta tj. računa mi udaljenost od trenutnog mjesta objekta umjesto udaljenost od središta cijelog 3d prostora. Kako mogu namjestiti da objekt mičem po globalnim kordinatama?
Razmišljam da kupim mjesec dana korištenja na Digital Tutorsima.Mislim uzeti ovo najjeftinije pa me zanima dal mogu skidati te tutorijale kolko hoću ili ih moram gledati samo online?Ako netko već ima iskustva neka pomogne.Hvala!Znam da na torrentima ima nešto malo tutorijala,ali mene baš zanima da se pretplatim na mjesec dana.
Sa tom mjesečnom pretplatom možeš online gledati kolko i što hoćeš, te dobiješ još 100 offline kredita sa kojima možeš skinuti tutoriale na disk. Računica je "jedan video = jedan kredit", tak da bi recimo ovaj cijeli set: http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=3560 koštao 58 kredita, jer ima 58 video fileova.
Puno hvala na informaciji.Ja sam mislio da s tim creditsima mogu skinuti baš 100 kompleta videa :D
captain_soap_McTawish........iskreno nikada nisam imao potrebe za necim takvim pa nisam siguuran... ali ukratko shift+s = cursor to centre (nisam siguran ali trebao bi pivot point promjeniti u 3d cursor)... probaj default scenu... stisni n i pomocu location pomjeraj objekt...
Zanima me je li "Cinema 4d demo" besplatan te koje su njegove mogućnosti?
Također zanima me koja je razlika između Cinema 4d i BodyPaint 3d?
Možete glasovati.
Kako da u Mayi napravim ovakav nepravilan dio kao što je ovo gumeno na japanki?
Iscrtaj oblik s krivuljama, napravi "planar" koji se nalazi u Surfaces skupini i onda pretvori u poligone po metodi koja će ti dati najbolje rezultate.
To sam i mislio ali neznam kako iscrtati krivulju u sve 3 osi.
To sam i mislio ali neznam kako iscrtati krivulju u sve 3 osi.
Pa nacrtaj ju iz top viewa pa onda kad završiš pomrdaj CVe da legnu na oblik papuče.
Jel to samo mene zeza , kad odem na 3dhr piše da je stranica prijavljena kao zloćudna !?
Stranica je trenutno nedostupna zbog tehnièkih problema.
Predviðamo da æemo ponovno biti online najkasnije do 13.05.2011." to piše na stranici
Jok dečki; ne zeza vas... imali smo malu "gripu" na serveru na kojem je 3dhr, pa se sad radi deritizacija, dezinfekcija i pacanje u vručoj kamilici.
Ak sve prođe kak spada, site bi trebao biti online i prije tog navedenog datuma... A kak to obično ide sa bolestima, nije ovo ni tak loša stvar; barem će se podiči "imunitet" pa budu manje šanse da se ista stvar ponovi.
Evo, samo da vas obavijestim da je 3dhr u funkciji i počiščen od badware-a
Želja mi je izmodelirat gitaristu Bucketheada , od programa imam max , cinemu i zbrush , ako bi radio sa zbrushom dali se za to moraju imati kakvi blueprintovi ? Do sada još nisam radio ništa organsko .
skidam 3ds max.nepitajte odakle mi
vjerovatno ce mi trebati pomoc,kada zapocnem rad
Ako imaš email adresu od Carneta/škole/fakulteta, ovdje možeš besplatno dobiti trogodišnju licencu za Autodeskove programe (AutoCAD, 3ds Max, Maya, Inventor...):
Potrebno se najprije registrirati s email adresom koju si dobio od škole/fakulteta.