XFX HD 7850 problem!

poruka: 18
|
čitano: 3.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

Pozz.

poceo sam snimat video sa frapsom,snimao sam PES 13 sa radeon HD 7850 i imao sam lag..nije cijelo vrijeme ali tu i tamo je bio lag.

jeli to nesto sa grafom il je to igra neoptimizirana il nesto slicno?

Skinuo sam na AMD stranici amddriverdetecta il kako se zove i imam najnovije drivere.

ako znate rjesenje pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: XFX HD 7850 problem!

To ti je do FRAPS-a i postavki. To sam i ja doživio dok sam imao GTX 560 Ti, ali sad se više nesjećam kako treba podesiti da nema laga.

15 godina
XFX HD 7850 problem!

To ti je do Frapsa ! Na koliko frejmova ti je podeseno da ti snima , probaj to malo prckat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

Jel ta grafa sigurno dovoljno snazna da vrti i snima igru u isto vrijeme? to je prvo sto mi pada na pamet

2. imao sam iskustva neopravdanaog laga zbog koristenja samo jednog hdd-a, ako igras igru koja je instalirana na istom disku na koju istovremeneno snimas video file od frapsa zna doc do laga jer s diska igra ucitava fileove, a u isto vrijeme fraps pokusava pisati video file pa moze doc do nesuglasice medu programima. 

sry na losem objasnjenju, bas mi to ne ide, kuzim sto hocu rec ali sam umoran i nikako da ispravno kazem svoju misao, lol

slobodno pitaj ak ne kuzis sto ocu rec, pokusat cu odgovorit jasnije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomislavZG-2 kaže...

Jel ta grafa sigurno dovoljno snazna da vrti i snima igru u isto vrijeme? to je prvo sto mi pada na pamet

2. imao sam iskustva neopravdanaog laga zbog koristenja samo jednog hdd-a, ako igras igru koja je instalirana na istom disku na koju istovremeneno snimas video file od frapsa zna doc do laga jer s diska igra ucitava fileove, a u isto vrijeme fraps pokusava pisati video file pa moze doc do nesuglasice medu programima. 

sry na losem objasnjenju, bas mi to ne ide, kuzim sto hocu rec ali sam umoran i nikako da ispravno kazem svoju misao, lol

slobodno pitaj ak ne kuzis sto ocu rec, pokusat cu odgovorit jasnije...

xD

snimam BF3 lagano istim stvarima istim postavkama sve isto sa 35-45 FPS-a.

nije preslaba grafa a ovo za hdd sam i ja cuo al onda bi i na BF3 bio lag a tamo ga nema nit pol %.

13 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

Radije probaj snimati sa MSI AfterBurner, ja sam fraps davno bacio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

cuo sam da je dxtory dobar program al nisam imao volje, malo je kompliciran, probaj njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
tHeFmF111 kaže...

Pozz.

poceo sam snimat video sa frapsom,snimao sam PES 13 sa radeon HD 7850 i imao sam lag..nije cijelo vrijeme ali tu i tamo je bio lag.

jeli to nesto sa grafom il je to igra neoptimizirana il nesto slicno?

Skinuo sam na AMD stranici amddriverdetecta il kako se zove i imam najnovije drivere.

ako znate rjesenje pomozite.

pokusaj play claw program

PR0MATRAC
14 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

Meni Super Mario neide iznad 30 fps-a!Cak sam stavio da ide preko 60 fps-a al  neide!!

Jedino dobra stvar tog frapsa je kad igram  skayrim ili crysis 2(directx 11 i hig resolution texture pack) na ultra postavkama fps mi je sa iskljucenim frapsom krece od 7-15 fps-a, a sa ukljucenim zna ici od 18-30 fps-a!

::;;;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WiNAmDGAMer kaže...

Meni Super Mario neide iznad 30 fps-a!Cak sam stavio da ide preko 60 fps-a al  neide!!

Jedino dobra stvar tog frapsa je kad igram  skayrim ili crysis 2(directx 11 i hig resolution texture pack) na ultra postavkama fps mi je sa iskljucenim frapsom krece od 7-15 fps-a, a sa ukljucenim zna ici od 18-30 fps-a!

ne znam što da kažem. Tebi FRAPS podupla FPS u crysis 2?, hehe, ebga

14 godina

E ovako nešto nisam čuo nikada još u životu, ali ajde, šta mi znamo {#}.

13 godina
XFX HD 7850 problem!

MSI Afterburnerom snimaj,nema nikakvih trzanja i stekanja,dok za Fraps to ne mogu reci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
error_666 kaže...

MSI Afterburnerom snimaj,nema nikakvih trzanja i stekanja,dok za Fraps to ne mogu reci.

Ali FRAPS očito podupla performanse, lol. Nisam mogao odoliti sorry. 

14 godina
neaktivan
error_666 kaže...

sada cu probat isti gameplay iste postavke sve isto probat sa MSI Afterburnerom pa cemo vidjet:)

14 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

WOW..

ja ne vjerujem.evo probao sam sa MSI Afterburnerom i stvarno sam iznenađen.nema laga.hvala vam:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
WiNAmDGAMer kaže...

ne znam što da kažem. Tebi FRAPS podupla FPS u crysis 2?, hehe, ebga

znam da je cudnoo.O al nekako sve fulidnije i glade ide o.O

ili jos gluplji primjer!

nfs shift bez frapsa 70-120fps-a ,sa ukljucenim ispod 30 fpsa !!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 12:50 (WiNAmDGAMer).
13 godina
neaktivan
XFX HD 7850 problem!

Čudno? Nije čudno nego nemoguće da ti FRAPS podupla frejmrejt. može te jedino slagati ili nisi probao istu scenu ili iste postavke.

Šta se tiče drugog primjera da fraps ukrade 90 FPSa, to je moguće kod snimanja videa(pogotovo sa visokim output postavkama ili lockom frejmrejta), ali u normalnoj igri ne-vjerojatno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Čudno? Nije čudno nego nemoguće da ti FRAPS podupla frejmrejt. može te jedino slagati ili nisi probao istu scenu ili iste postavke.

Šta se tiče drugog primjera da fraps ukrade 90 FPSa, to je moguće kod snimanja videa(pogotovo sa visokim output postavkama ili lockom frejmrejta), ali u normalnoj igri ne-vjerojatno.

Bio lockan ili ne nijedna igra nemoze iznad 35 FPS-a!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice