Imam grafičku MSI R7 380 4 gb i kada u Blenderu napravim u View port shading Render, monitor počme titrati. Napajanje mi je Corsair 650 W, ram 16 gb, i5 4670.
U čemu je problem i kako to riješiti?
Imam grafičku MSI R7 380 4 gb i kada u Blenderu napravim u View port shading Render, monitor počme titrati. Napajanje mi je Corsair 650 W, ram 16 gb, i5 4670.
U čemu je problem i kako to riješiti?
poz imam GPU 7970 i kada igram fifu 16 na monitoru se pojavljuju linije kao neki afekti ali to je samo desava kada igram na rezoluciji 1080 sa punim detaljima!Kada detalje ugasim na minimum lock to 30 FPS samo ponekad mi se pojave te linije i kada pokrenem furmark GPU prodje svaki moguci test bez ijednog problema sta moze biti problem jer hocu da je saljem na reballing!!
Samo tada ti se to javlja? Na pamet mi pada FRC - tehnika kojom se 8-bitna boja prikazuje na 6-bitnom monitoru (većina ekrana današnjih monitora su zapravo 6-bitni), pa je moguće da tvoj monitor ne može prikazati boju koju bi u tom trenutku trebao, pa je "miješa" pomoću dvije boje, pa ti to vidiš kao treperenje. Ali, teško je ovako na daljinu išta reći. Jesi probao spojiti drugi monitor (po mogućnosti druge marke)?
poz imam GPU 7970 i kada igram fifu 16 na monitoru se pojavljuju linije kao neki afekti ali to je samo desava kada igram na rezoluciji 1080 sa punim detaljima!Kada detalje ugasim na minimum lock to 30 FPS samo ponekad mi se pojave te linije i kada pokrenem furmark GPU prodje svaki moguci test bez ijednog problema sta moze biti problem jer hocu da je saljem na reballing!!
Kak stojiš s temperaturom grafičke? To ti se javlja samo u toj igri ili i u drugim igrama? Drivere za grafičku si ažurirao?
Kak stojiš s temperaturom grafičke? To ti se javlja samo u toj igri ili i u drugim igrama? Drivere za grafičku si ažurirao?
ma sve ok za nevjrovati nukad ne prelazi temp od 55-60 na desktopu i u radu pretrazivaca nikada nema problema i kada igram BF4 na low nista ne pokazuje a kada malo pojacam detalje odmah pocne da titra i izbacuje te afekti.kad ubacim drugu grafu 7970 sve je ok ali sa ovom nije to u redu
A eto, onda možeš pretpostaviti da ti je ta grafička defektna. Možda neki problem s memorijom.
A eto, onda možeš pretpostaviti da ti je ta grafička defektna. Možda neki problem s memorijom.
evo za minut cu staviti video da pogledate dali se isplati raditi rebaling grafike i dali ce joj to pomoci
evo za minut cu staviti video da pogledate dali se isplati raditi rebaling grafike i dali ce joj to pomoci
evo afekata
Koliko vidim ovo si snimao s nekim screen recorderom pa je nemoguce da monitor titra a to snimi program na kompjuteru. Provjeri temperature sa GPU Z i pogledaj dal se skupilo prašine na kartici pa možda ventilator ne hladi kako spada.