Evo danas mi dolazi druga gtx-ica našao povoljno koliko može za tu grafu biti povoljno pa rekao what a heck idemo probati ubost i tako sam na 26" monitoru pa da se to iskoristi...dolazi i novo Cooler master napajanje 1000w pa ćemo to isprobati kako radi prije quad sli sistema i poslije...slike i testovi gore uskoro :))) --- STAY TUNED
Evo nekoliko slika sam uspio staviti radio sam do 3 i sad sam sklapao to sve do sada idem malo na kavicu pa ću kasnije baciti benchmarke sa clockanim procom na 3.8 , bit će iz far cry 2, crysis, 3dmark 06 i još vantage na Extreme postavkama.. Budem i teksta ubacio itd slika slaganja i to :)
PS: imam scoreove sa jednom 295GTX.icom iz svega navedenog pa čemo moč usporediti sa 2x295
-------------------------------------------------------------------------------------------------
U Crysis na DX 10 , rezolucija 1920*1200 na full postavkama scor je sljedeči:
-295 GTX
avergae : 34,68 FPS
sa 2*295GTX
average : 60,43 FPS
------------------------------------------------------------------------------------------------
FAR CRY 2
295gtx; avarage : 93,52 FPS
2*295GTX avarage : 113,06 FPS
-------------------------------------------------------------------------------------------------