R9 280X ili GTX 770

poruka: 3
|
čitano: 2.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
R9 280X ili GTX 770

Prije nove godine sam narucil R9 280X gaming jer se dobije Battlefield 4 "for free" i nikak da dojde. Ono svaki tjedan dobijem mail gdi se ispricavaju da jos uvijek ne znaju kad budu dobili graficku jer distributer ne zna kad dolaze.

Polako ali sigurno gubim zivce i razmisljam o alternativi. Jedino kaj mi pada na pamet je GTX 770.

Da se strpim jer je R9 nekih 30 eura jeftinija i dobijem BF4 ili kupim GTX 770 te si skratim muke?

Iskreno BF4 mi ni ne treba jer imam previse igara za koje nemam vremena, ali ako ne kupim onda me bude sigurno dan kasnije netko od ekipe scimal da si kupim.

ffs

15 R9 280X Gaming sa BF4
13 GTX 770

0 0 hvala 0
15 godina
R9 280X ili GTX 770

E to i mene zanima, ali nekek sam na strani GTX 770, sad imam nvidiu i prezadovoljan sam + ima PhysX koji je u igrama predobar, naravno kod igara koje to podržavaju. Ali mislim da je i jedna i druga odličan izbor. Evo tu ti je benchmark ovih dviju kartica, ali gledano podjednake su, neka je bolja u jednoj igri a neka je malo bolja u drugoj.

Sretno u odabiru grafe.

LP

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
R9 280X ili GTX 770

Performanse su im jako slične. r9ka je možda "future proof-nija" s obzirom na 1gb više rama. No opet, ovisi na čemu ćeš igrat. Ako igraš na 1080p onda je 2gb danas još uvijek dovoljno. imam 770ku i nemam ni jednu jedinu zamjerku što se tiče svega, bilo temperature, bilo performansi i sl. Tako da ne mogu da je ne preporučim. Amd ima game bf4, nvidija ima shadowplay i te sheme. Shadowplay je predobra stvar. tek sam ga nedavno počeo koristit, i odličan je. nikakav udar na performanse i ima opcija "record last 5min" što je predobro.

nemoš falit ni s jednom ni s drugom. vrhunske su to kartice.

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice