Procjena

poruka: 10
|
čitano: 1.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Procjena graficke kartice

Koliko mogu dobita za Gigabyte gtx 970 G1 Gaming 4gb? 

Kupljena je u Futura IT i garancija traje do 13.11.2017.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Procjena

1300kn mogu traazit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Procjena

Možeš. Dobiješ 1200kn i supp.

...................................... funny facts
12 godina
neaktivan

Imaš privatnu poruku.

12 godina
Procjena

Prodano forumašu  _mark0_69!

Prodao dns ps4 i grafu... dodam jos 1500kn drugi mjesec i ceka se nova serija NV / AMD grafa pred kraj godine! Ja spreman 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Procjena

Evo moze i moja procjena naime imam MSI GTX970 gaming koja mi jucer stigla nova u zamjenu za moju staru MSI GTX970 gaming na kojoj nije radio 1 ventilator.

Znaci grafa ima 3 god garu potpuno nova samo ne dolazi sa dodacima u kutiji nego samo grafa.

Jel se moze dobiti oko 2000kn za nju posto ima 3 god garu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Iwan7SeVeN kaže...

Evo moze i moja procjena naime imam MSI GTX970 gaming koja mi jucer stigla nova u zamjenu za moju staru MSI GTX970 gaming na kojoj nije radio 1 ventilator.

Znaci grafa ima 3 god garu potpuno nova samo ne dolazi sa dodacima u kutiji nego samo grafa.

Dobar vic. Može, ali u limburgu mjesecu. GTX 1060 nova u dućanu dođe 1900kn, ako dobiješ 1400-1500kn to ti je šaka brade.

12 godina
neaktivan
sdadasssa3 kaže...
Iwan7SeVeN kaže...

Dobar vic. Može, ali u limburgu mjesecu. GTX 1060 nova u dućanu dođe 1900kn, ako dobiješ 1400-1500kn to ti je šaka brade.

Ok znaci 1500kn cu onda traziti.

12 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...
sdadasssa3 kaže...
Iwan7SeVeN kaže...

Evo ako neko oce navedenu grafu nek mi javi na privatnoj poruci prodajem je za 1500kn.

12 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...
Iwan7SeVeN kaže...
sdadasssa3 kaže...
Iwan7SeVeN kaže...

Evo ako neko oce navedenu grafu nek mi javi na privatnoj poruci prodajem je za 1500kn.

Eto graficka prodana forumasu hrsi1982.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice