evo ovako imam problem sa grafičkom karticom puknuo mi je dvi na njoj dali se može ikako zamjeniti ili popraviti puknute su mu niti u onim kao rupama molim vas da mi odgovorite hvala
Problem sa grafičkom karticom
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.268
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ne radim novu temu imam jedan čudan problem... Naime kada ništa ne radim (ostavim pc da je upaljen) gpu dodje do 71c.... a cim nesto pocnem raditi odma se spusti oko 50 c...
Stvarno je glup problem.....
Probaj gledat temp. s drugim programom , npr. HW Monitor , GPU-Z ...
Dal je grafa OC-ana ? Dali su ti uvijek bile tako povisene temp. u idle-u ? Mozda da probas reinstalirat drivere ili stavit neke druge !
Dal je grafa OC-ana ? Dali su ti uvijek bile tako povisene temp. u idle-u ? Mozda da probas reinstalirat drivere ili stavit neke druge !
Grafa je takva po deafult opcijama... tempretarue su uvjek oko 50 u idleu( a ovakve dodju same od sebe) za drajever bi mogo probat...
kako da skroz obrišem drijvere?
S Driver Sweeper- om !
Reinstalirao sam drivere i stavio gpu clock na 800 mhz i memory na 900 mhz i sad je temp uredu... pustit ču ga da radi pa ču javit rezultate :)
isti vrag neznam što joj se dogadja ili je prestara ili je prijašnji vlasnik snjom radio čuda....
Ručno postavi brzinu ventilatora.
na 50% je uvjek... sad sam je izvadio bio malo ispuhao pa ču vidit ima li rezultata.
Sad sam primejetio kada surfam da nekako kao da zablica ekran na pola sekunde i onda nastavi... i sad je na jedno 10 sec sve štekalo da je to nehumano.
Dodje grafa do 80 stupnjeva i čim otvorim google ili nešto drugo odma padne temperatura.