Možete preporučiti PASIVNI hladnjak za grafu 3650
Mog brata jednostavno izluđuje buka koju mu stvara(kučište mu je otvoreno)
Cijena:do nekih 150kn
Hvala!
Možete preporučiti PASIVNI hladnjak za grafu 3650
Mog brata jednostavno izluđuje buka koju mu stvara(kučište mu je otvoreno)
Cijena:do nekih 150kn
Hvala!
Koju graficku imas tj koji proizvodjac, ako slucajno imas ovakav hladnjak kao na slici skines plastiku i onaj posrani mali ventilator i gore stavis vent od 8cm recimo Arctic Coling (kosta 28kn u linksu) koji je tih a dobro ce hladit i to je to a jeftinije ti je od kupnje pasivnog hladnjaka, uz ovu 3650 od Powercolor iz potpisa imam u Crosfire-u jednu Saphire 3650 koju sam jeftino kupio, covjek ju prodao upravo zbog buke to je ta na slici na koju sam stavio vent od 8cm i problem rijesen tiho i ne grije se puno!!!
Nema takvu nego ima ovakvu
http://www.scan.co.uk/Images/Products/773965-a.jpg
Da li netko ima prijedlog?
Pa možda da proba ATI Tray Tools i softwerski podesi brzinu vrtnje?
Pozdrav
Probao svejedno je glasno!
samo usput
kojaj ebolja 7600 gt ili hd 3650
HD 3650 je nesto brza vrlo se malo grije cak i klokana, trosi manje struje i to je to, 7600gt se danas ne isplati kupovati! Ak mislis uzeti 3650 preporucam Powercolor HD 3650 512mb ddr3 koju imam osobno jer ima vrlo tih i efikasan hladnjak a moze se dobro klokati (jezgra ide na 830mhz a memorija ide cak do 1000 jer je samsungova) a imas ju u vemilu ja sam je malo naklokao preko ATIoverdrive onak za probu a inace imam dvije 3650 u CROSFIRE-u.Ima dosta 3650 grafickih koje imaju lose i bucne hladnjake pa progoglajte malo prije kupnje pa vidite za svaki doticni model sta ljudi kazu da ne bi nakon kupnje sizili zbog buke !!!
ma ja vec imam 7600 gt od prije godinu dana samo me malo zanimao odnos izmedju te dvije
tnx
@ rambox
mislim da mu se vise isplati accelero s2. nije dobar kao s1,ali je dosta jeftiniji i ta se kartica i ne zagrijava previse. po potrebi stavi na cooler jedan vent i to je to.
[EDIT]
zaboravio link... http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.114
Slazem se i S2 ce mu bit dobar samo treba jedan tih ventilator od 12cm i bit ce ok!!!