NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
smak420 kaže...

mislim da cu malo pricekat sa update, do sada su mi svi novi driveri sve gore performanse u openGL mmporg igri (sram me rec koja :D)

LOL, ni ne znaš koliko si u pravu :D

http://www.eteknix.com/yesterdays-nvidia-drivers-screwing-up-memory-clocks-download-todays-driver-instead/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan

Da eto i kod mene memorija radi na pola 2003 umjesto 4007... To je moja sreca, pređem na Nvidiju odma sranja, toliko o njihovim svetim driverima

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina
odjavljen
tpg kaže...

kupio sam gtx660 kako sam je ubacio samo mi se crashaju igre, nove sam drivere instalirao. Da li je to oke ?

Nije ok.

13 godina
D3lBoy kaže...

Da eto i kod mene memorija radi na pola 2003 umjesto 4007... To je moja sreca, pređem na Nvidiju odma sranja, toliko o njihovim svetim driverima

A to je zbog tebe!? Ajde brzo natrag na AMD :)

Nego, u tekstu piše novi driveri, a nigdje ih nema... il ih ne vidim, il su istog imena...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
odjavljen
NVIDIA - Topic o driverima

Nisu ni Nvidia driveri što su bili:

Windows 10 Fixed Issues

[375.70] Smearing and ghosting reported with latest NVIDIA drivers. [1834593]
[375.63, GeForce GTX 980 Ti] Artifacts in GIFs after driver update. [1831043]
[SLI, GeForce GTX 1080] Unable to enable Surround with SLI HB bridge; singleribbon SLI bridge works fine. [1827915]
Battle Carnival is falsely detected as Bionic Commando. [1825885]
[G-SYNC, 372.70, GeForce GTX 1080] G-SYNC monitor flickers at 144 Hz, not reproduced with 368.81. [1822079]
[SLI, 372.54] Wrong memory usage values in games on Pascal GPUs in SLI mode. [1801306]
[G-SYNC, GP102] Periodic flickering on desktop at 165 Hz when dragging or resizing windows with G-SYNC enabled. [1799297]

Windows 8.1/Windows 8/Windows 7 Fixed Issues

GeForce Experience icon missing on system notification tray. [200248470]
[GeForce GTX 980 Ti] Unable to detect multiple TV models from Loewe Technologies GmbH. [1788948]

Driver base:

NView - 148.03
HD Audio Driver - 1.3.34.17
NVIDIA PhysX System Software - 9.16.0318
GeForce Experience - 3.1.0.52
CUDA - 8.0

GeForce 375.86 WHQL

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 7:53 (Glavas_ZG).

0 0 hvala 0
12 godina

Sva sreca da ove zadnje nisam skinuo da se ne moram jeb.t sa njihovim driverima,ali kao sto sam napisao na Rebootu sa nekoliko zadnjih verzija drivera mi se uredno kresha grafa na igrama koje se nikad nisu rusile tojest "zaledi" mi se cjeli komp pa fizicko gasenje istoga.Sta reci............

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 10:22 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

fakat zalosno kaj se sa nvidijinim drajverima dešava, sad da kupujem karticu neznam kaj bi kupio, vjerojatno bi prevagnuo amd rx470, al nebudem tak još skoro jer moja gtx 660 radi savršeno, jerst da je stara več, al da se fino još naigrat na njoj, nemam nikakvog kršenja s obzirom da je gore otključan bios nVm 1.212 i boost mi je na 1190mhz i mema na +155, preko 200 se ruše drajveri, evo i 3dmark rezultata koji nije loš za tu grafu, jedino mi žao kaj imam lošiji čip pa da mogu i preko 1250mhz ju dič, al nedeveč na 1200 rušenje.

kaj je najzanimljivije grada mi liči na frankenštajna, jer su krepali regulatori za ventove i prestali se vrtit tak da sam nakalemio gore neke ventove i spojioih na potenciometre i tak reguliram vrtnji, al nikad se isto ne čuje max 67-70 stupnjeva nečujno (slike dole, u kompu mi je, pa ak se kaj skuži, neda mi ju se sad vadit)

ono kaj sam mjenjo na njoj je bios i u nvidia inspectoru stavio na fast sync i milina

ps, znam da ima prašine, al eto ljen sam sve vadit van i čistit, al budem uskoro, vjerojatno kad složim novu konfu hehe

edit:

svako ko ima tu grafu, modeli sa boljim hlađenjem slobodno nek mi se jave da ih uputim dalje kako modat bios i izvuč max iz te grafe, naravno ako žele.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 20:38 (mrakky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Iziša hotfix - 375.95.

11 godina
neaktivan

Sta ce sad bit, opet se stat fanovi il nest (kucnuo sam 3 put od stol)

13 godina
protjeran
LogicusMPS kaže...

Iziša hotfix - 375.95.

Moja 660 Ti ima clock dropove i s ovim driverima. Ovo je čista katastrofa.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina

Novi driveri su vani: 376.09

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Makli ih ? Opet neka sranja haha

13 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/111830/en-us

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
D3lBoy kaže...

Meni link štima?

16 godina

Vani su novi 376.19 driveri.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 2
8 godina
neaktivan

Pozdrav. Vezano za drivere grafičke i error s windowsima
Opis problema:
Ne znam kako je zapoceo ni kad problem, no samo odjednom mi je poceo izbacivati error
slika:http://ch-slike.com/images/2016/12/23/p7hWu.png
Prvo sam automatski isao instalirati drivere tj. clean install napraviti i onda je radilo jedno vrijeme, no onda je opet izbacivalo ovo i nije mi dalo da igram. Onda sam manualno sam skinio te instalirao driver za graficku i radilo je, no onda je odjednom samo izbacio novi error windowsa
video_tdr_failure te je windows sam resetirao laptop jer je pronašao problem. Ne znam stvarno do čega je sve sam pokušao, no eto da vidim jel se tko od vas susreo s ovim problemom i je li uspio rješiti to? Ne mogu nikoju igricu otvoriti.
Ako ne bude rješenja mislim da ću prebaciti na w7 (iako mi je w10 besplatan -.- ) tako da ono ako ima ikakva solucija da se popravi ovo bio bih zahvalan jer zašto piratsko ako mogu original imati hh

Btw nije zadnja verzija drivera jer sam isao vidit jel radi s predzadnjom jer mi je dosad sve normalno funkcioniralo pa ipak ne radi. Zato nisam zadnju ni instalirao opet

0 0 hvala 0
13 godina

ljudi jedno blic pitanje , mjenjao sam komponente reinstalirao OS  i pitam se koji driver bi najbolje pasao na GTX950 . Onaj sto je dosad bio inst je bio ekstra ali se ne sjecam koja je ver bila . Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 19:48 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jos nisu rjesili random flicker u 2D-u, mnogo ljudi si zali ali oni nista, pihhhh

Desava se samo na 4k, i 1440p 144/120hz monitorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...

Jos nisu rjesili random flicker u 2D-u, mnogo ljudi si zali ali oni nista, pihhhh

Moš malo specificirat? U kojim aplikacijama, kako izgleda...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
Leopard_st kaže...

Moš malo specificirat? U kojim aplikacijama, kako izgleda...

Rjeseno, kod mene je bio slucaj nestabilnoe cache memorija od cpu-a, bizarno ali istinito.

15 godina
neaktivan
Najlakše ti je drivere instalirati sa CD/DVD medija koji je došao uz grafičku... Ili vidi na stranicama proizvođača kad je kartica izašla i nađi driver par mjeseci noviji od grafičke.
13 godina
protjeran
Luciano kaže...
Najlakše ti je drivere instalirati sa CD/DVD medija koji je došao uz grafičku... Ili vidi na stranicama proizvođača kad je kartica izašla i nađi driver par mjeseci noviji od grafičke.

Samo je problem u tome što ti driveri nemaju aktualne optimizacije.

15 godina

Jel se još nekom ruši driver na WD2? Meni baci No video input ili freeza sve. 376.33 10x64

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
softwaremaniac kaže...

Jel se još nekom ruši driver na WD2? Meni baci No video input ili freeza sve. 376.33 10x64

Meni se upravo ovo desi ali u razlicitim igrama i onda mogu jedino power tipkom ugasit.

11 godina

Stock clocks?

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina
MEGATAMA kaže...
softwaremaniac kaže...

Meni se upravo ovo desi ali u razlicitim igrama i onda mogu jedino power tipkom ugasit.

Ma meni je to već bilo na 980 Ti lani, onda je na kraju bilo toliko iritantno da je PC postao neupotrebljiv i na kraju je ispalo da je RAM bio kriv za sve + utičnica. Sada prolazi sve testove i sve druge igre mi rade odlično, ali WD freeze na loading screenu i ni makac. A što je najboljw 2 h prije toga sam ga normalno igrao i sve je radilo. U međuvremenu nisam ništa dirao.

ZGamer kaže...

Stock clocks?

Uvijek.

12 godina
odjavljen

Meni sve na zadnjim aktualnim driverima na win10x64 gtx970 radi normalno. Na desetke igara probao, OC-ao do rušenja i gašenja drivera i igara, testiranja radi..i opet sve ok. Uvijek najnoviji driveri, i obavezno oznaka clean install.

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skorvy kaže...

Meni sve na zadnjim aktualnim driverima na win10x64 gtx970 radi normalno. Na desetke igara probao, OC-ao do rušenja i gašenja drivera i igara, testiranja radi..i opet sve ok. Uvijek najnoviji driveri, i obavezno oznaka clean install.

Meni sve radi osim WD2.

15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice