NVIDIA GeForce GT 710 - problem

poruka: 5
|
čitano: 3.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Eh ovako posto sam novi na forumu ne znam dal vec tema postoji.

Jutros sam kupio ovu graficku i ugradili su mi je, medjutim kad sam dosao kuci i upalio racunar osjetio sam stopanje racunara dok na prijasnjoj integrisanoj grafici nije bilo tako (procesor i5 650).

Onda sam probao uci i u jednostavnu GTA SA igricu i sa low postavkama mi je cak stopalo dok na integrisanoj nije uopste o.O.

Ja kupio graficku da mogu GTA V igrat na njoj ono meni GTA SA stopa cak.

Ako ima ko kakvih slicnih iskustava i da je rijesio ovo nek pomogne, nisam strucnjak oko racunara pa s toga molim da se zaobidju glupi komentari.

0 0 hvala 0
8 godina

Ti si se sa tom grafom mislio igrati? Izađi van i baci je u kontejner za smeče. Ili je naguraj u usta onom ko ti je rekao da je kupiš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 14:55 (BOOMboy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina

Stavi na 800x600 i bit će prva liga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

to kad je i izaslo bilo je ultra low end, a kamoli sad lol

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: NVIDIA GeForce GT 710 - problem
s4mke kaže...

Eh ovako posto sam novi na forumu ne znam dal vec tema postoji.

Jutros sam kupio ovu graficku i ugradili su mi je, medjutim kad sam dosao kuci i upalio racunar osjetio sam stopanje racunara dok na prijasnjoj integrisanoj grafici nije bilo tako (procesor i5 650).

Onda sam probao uci i u jednostavnu GTA SA igricu i sa low postavkama mi je cak stopalo dok na integrisanoj nije uopste o.O.

Ne znam na pamet testove, ali mi se čini da bi ta kartica čak mogla biti i lošija od ove integrirane :D

A i ako nije, jako joj je blizu.

Ako za malo love kupuješ komponente, onda se definitivno preporuča oglasnik (pogotovo ako komponenta još ima garanciju) jer za isti novac često dobiješ i duplo jači model.

A kad već ovo imaš, snimi naj novije drivere s Nvidia stranice:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Ugasi sve programe u pozadini koji ti ne trebaju prije pokretanja igre, tipa Pošta, browser, ako imaš Steam, Origin, Team Viewer...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice