Nvidia 8800 problem (možda temperatura)

poruka: 12
|
čitano: 1.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

vec nekoliko dana imam problem sa navedenom grafickom.Naime,kada upalim neku igricu jednostavno dodje do mijesanja boja i 'piskutav zvuk',komp zablokira i nece sebi doci dok ga ne restartujem.Taj mi se problem par puta pojavljivao,i sada sam odlucio da provjerim temperaturu kada upalim tu igricu (cod2,max. postavke),ovako,dok nista ne radim temp. je oko 70-73 C,i rad ventilatora je 30 %,kada sam ušao u igricu temp. je bila oko 80-82 C,i rad ventilatora je 50 %.Ovaj sam problem imao prije 1-2 mjseca,ali sam ga rijesio updateom drivera,sada sam probao 5-6 verzija drivera,ali opet isto.

0 0 hvala 0
17 godina

Nisu temperature već problem hladnog lema, nešto što je sasvim normalno da pogađa nVidijine kartice serije 8000/9000 pogotovo 8800/9800.

Ako pečenje u pečnici (ima tema tu na forumu) ne pomogne, ne gine zamjena kartice.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nvidia 8800 problem (možda temperatura)
191x7 kaže...

Nisu temperature već problem hladnog lema, nešto što je sasvim normalno da pogađa nVidijine kartice serije 8000/9000 pogotovo 8800/9800.

Ako pečenje u pečnici (ima tema tu na forumu) ne pomogne, ne gine zamjena kartice.

Najvjerovatnije da ce pecnica biti zadnja nada.Mislio sam da je do drajvera jer je update pomogao i rijesio problem na 1 mjesec. :S

EDIT: zaboravio sam napomenuti da je sve ok dok ne udjem u neku igricu,ili dok ne radim nesto zahtjevnije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 1:14 (Zenica22).
17 godina

Pa no, čim se počmu koristiti viši (3D) taktovi odmah počinju memorijski problemi. Klasičan primjer.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nvidia 8800 problem (možda temperatura)
Evo sad sam promijenio termalnu pastu i promijeni one uloske izmedju ploce i 'oklopa,,ali onda mi je temp bila 110, a rad ventilatora 100 %,doduse nisam siguran da li je termalna pasta za cpu ili gpu,ne znam da li postoji neka razlika.
14 godina
protjeran

ja imam zotac 8800gt kad igram novije igre temperature budu  temperatura gpu bude oko 65-67 stupnjeva a gpu memorija bude oko 46stupnjeva sad me zanima dali je to dobro ili lose

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobre !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

dakle nece bit ništa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo prije par sati sam ponovno ubacio grafu,i temp je oko 72 stepena dok sam na netu,a u igrici Cod2 mp je 76,a i na black ops je 76-78 stepni.Nije mi jos zaledila slika.Da li to znaci da je tremalna pasta bila problem, ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

moras kupit neki hladnjak  neki jeftin a mozes i neki cooler od procesora stock stavit samo drugi ventilator 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam u latici neki mali ventilator iz starog kompa,velicina je 4x4 cm,12 v i 0,08 ampera http://www.cwc-group.com/ad0412ms.html .Maticna je asus p5gc-mx/133.Da li bi mi on mogao pomoci,nisam bas neki strucnjak za hardware.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 14:54 (Zenica22).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice