Nova Graficka

poruka: 8
|
čitano: 1.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova Graficka

Danas sam kupio  HD 4870 ( PowerColor ), a prije sam imao HD 2600 xt.

I sad kad igram COD 4 , kao da i nema razlike u FPS-u. Neznam do cega to moze biti.

Ostala konfiguracija mi je : amd athlon x2 6000+ radi na 3.0ghz, 2gb ram, napajanje od 550 W

A npr. netko tko ima isti proc ko i ja, a slabiju grafu ima vise fps-a

nekuzim u cemu je problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 20:03 (jopa99).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nova Graficka

Otvori konzolu s tildom i upisi

com_maxfps 125    pritisni tab pa onda enter

Koliko si imao prije fps-a?

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina

Evo to mi frend znamo se iz cod 4. Ovako kupio je grafu i napajanje nije sam to stavljo unutra nego strucan covijek da odmah elimeniramo tu mogucnost. Stari driveri su obrisani novi su stavljeni i ta mogucnost se iskljucuje. E sada neznam dali je instaliravo friske windowse.

Znaci njemu je cilj kao i svakom cod 4 igracu imat 250 lock ,kao i sta ja imam sa 9800gtx postavke nemoraju biti high nego low sa 1280x1024 rezom, ili malo vecom. Ja sam mu reko da stavi iste postavke u igri kako imam i ja i ne dobiva 250 lock kao ja nego dobiva ispod 200 fpsa. Al tako je dobivo i sa hd2600xt.

Ja sumnjam na slijedece

1.Windowsi

2.Proc nema dovoljno snage da potjera grafu (blesavo zvuci al...)

17 godina
boxer kaže...

Otvori konzolu s tildom i upisi

com_maxfps 125    pritisni tab pa onda enter

Koliko si imao prije fps-a?

Jos jednom ne radi se o igracu koji nezna osnovne komande u cod 4 . Tj nije noob
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 20:17 (toxic).
17 godina

Ok, nisam ni rekao da je noob. Nego reci ti meni jer sam znatizeljan, sta imate od toliko fps-a? i zasto bas mora 250 fps-a?

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
boxer kaže...

Ok, nisam ni rekao da je noob. Nego reci ti meni jer sam znatizeljan, sta imate od toliko fps-a? i zasto bas mora 250 fps-a?

Ma ne samo kazem da nebude ljudi kak nezna poriktat lock fps itd... Oko toga se nemroate brinut.Hm zasto moramo imat tolko fpsa prvo radi gusta drugo lakse se igra ,oruzja brze pucaju itd..Izvode se lakse nemoguci jumpovi. Iako ni 125 nije lose al sve ispod toga je za poludit.Sta se tice mp-a. A i mene zanima odgovor na ova pitanja zas mu je tako los fps ima nekih 50% jacu grafu od mene a da ne velim 200% od starije
16 godina
neaktivan

pa nije sve u FPS-u, ali ako netko ko ima isti proc kao i ja, a ima 8800 gt, ima od 200-333 FPS-a, a 4870 je bolja od 8800 gt, onda ja stvarno neznam

17 godina
Nova Graficka

Samo ti windowse instaliraj ponovo pa vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice