Nova grafička i TV

poruka: 14
|
čitano: 2.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nova grafička i TV

Evo zanima me dali mi se isplati prodaja gainwardove gts 250 grafičke kartice i prelazak na gtx 460 768MB. Igram na rezoluciji 1240x1024. Trenutna grafička već onako malo teže vuče (postavke su medium- high) igre npr; BF:BC2, crysis, dok ove ostale igre koje igram vuće bez problema. Gledam si sad novu grafu jer vidim da su ove gtx-ice povoljne od 1200kn. Nemojte me molim vas krivo shvatit da mjenjam grafu sam zbog ovih par igra, mjenjam je za iduće 2 godine.

Jeli mi se isplati prelazak na gtx 460 i za kolkiko bi mogao prodati svoju gts 250? (ostale komponente pogledajte pod Moj PC.

Da ne otvaram novu temu, biste li mi mogli predložiti neki TV LCD do 4250 kn? Znači udaljenost gledanja bi bila oko 350cm pa ciljam na neki full hd 82cm.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nova grafička i TV

Prijedlog-savjet-itko?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nova grafička i TV

Ajte molim vas neki prijedlog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova grafička i TV

Mislim da na toj rezoluciji nećeš baš primjetit prelazak na GTX 460, mislim da je i ta tvoja sasvim uredu, i ako nije prijeko potrebno, ne moraš baš davat novce za to, no svakako kad bi kupio GTX 460, i ostao na toj rezoluciji, bio bi miran dugo vremena, a ako misliš prelazit na veću rezoluciju, uzmi GTX 460, jer je svakako best buy, pa ti sam zaključi šta ti treba!?
Ovo za TV nemam pojma!? Smijeh

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nova grafička i TV

usporedi specifikacije svoje sadasnje i buduce kartice pa vidi da li ti se isplati jer svako malo nvidija i ati upss... amd izbacuju kartice po meni svako malo pa mislim da ce cijene ostalih kartica poceti drasticno padati posto je vec amd izbacio hd 6000 seriju na trziste a nvidija najavila nvidia geforce 580GTX  seriju pa mislim da bi trebao bar jos malo pricekat ako zelis dobru karticu za relativno male pare a za telku ne znam http://www.konikom.hr/p9537/tv-lcd-lg-37ld420/product_info.html 

full hd je i jos ustedis para malo danas se vec moze nac dobar lcd tv za manje od 4000 kn

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Nova grafička i TV

Jel bi mogo ja za svoju grafu dobit 700-750 kn? Stara je 11 mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nova grafička i TV
Gunner11 kaže...

Nema teorije, mislim da bi primjerena cjena bila oko 450-500 KN, jer se nova može naći za oko 700 KN, a tvoja je stara oko godinu dana s toga, mislim da ne!?

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=gts+250&x=0&y=0

17 godina
Gunner11 kaže...

teško... no u svakom slučaju za tu se rezoluciju ne isplati mijenjati

14 godina
Nova grafička i TV

Nisam znao da su joj toliko pale cijene... ali ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije mi jasno kako ti Bad Company 2 neradi na high, ja sa svojom 9800GTX+, koja je ubiti ista GTS250 bez problema igram na 1280*1024 na high i 4 xaa sa kakvih 40-60 fps-a

14 godina
Nova grafička i TV

pogledaj si procesor :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Nije mi jasno kako ti Bad Company 2 neradi na high, ja sa svojom 9800GTX+, koja je ubiti ista GTS250 bez problema igram na 1280*1024 na high i 4 xaa sa kakvih 40-60 fps-a

Na manjim rezolucijama je procesor dosta bitan, i još je BF:BC2 igra koja podržava više jezgri, i tu dolazimo do tvog zaključka!?

14 godina
Nova grafička i TV

OK, ali kad bi stavljao nekog quada jel bi morao i mjenjat matičnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

OK, ali kad bi stavljao nekog quada jel bi morao i mjenjat matičnu?

Ne, imaš "quad-ove" i za taj socket!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice