Koju grafu uzet?

poruka: 56
|
čitano: 9.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koju grafu uzet?
Odlucio sam uzet novu grafu pa me zanima koju da uzmem od ovih koje sam izdvojio.... cijene su od 700 kn do 1000 kn .....
1.GE Force GTX550Ti
2.ATI Radeon HD 6770
3.ATI Rdeon HD6750
4. Ge Force GTS450
5ATI Radeon HD6670

Eto od najskuplje pa do najeftinije....... e sat koju uzet ( znam da je najskuplje najbolje, mislim treballo bi bit ) barem da cujem vase misljenje dali se isplati ili ne ovisno o cijeni koliko kosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koju grafu uzet?

HD 6790.Nijednu od tih.999 kuna kosta.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koju grafu uzet?
Zaboravio sam jos napisat da mi usput kazete i koje napajanje jer bi uz grafu kupio i novo napajanje.
14 godina
Koju grafu uzet?

I ovo napajanje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
14 godina

Definitivno ti je bolje ako ti je do igranja uzet par mjeseci staru GXT 460 ili HD 5850/6850 za nekih 900 kn !!! Cijena ista a grafe dosta jače. To što su stare par mjeseci neigra nikakvu ulogu a imaju garu najamnje godinu i pol ( mislim ako uzmeš do 6 mjeseci ). Puno su jače od ovih koje si ti naveo. Napajanje koje je žohar predložio je super, ali ako si tanak ima i za malo manje para dobrih napajanja za takav komp.         http://www.protis.hr/products/details/napajanje-430w-corsair-cx-series-cmpsu430cxv2eu/45871

14 godina
itomic009 kaže...

Definitivno ti je bolje ako ti je do igranja uzet par mjeseci staru GXT 460 ili HD 5850/6850 za nekih 900 kn !!! Cijena ista a grafe dosta jače. To što su stare par mjeseci neigra nikakvu ulogu a imaju garu najamnje godinu i pol ( mislim ako uzmeš do 6 mjeseci ). Puno su jače od ovih koje si ti naveo. Napajanje koje je žohar predložio je super, ali ako si tanak ima i za malo manje para dobrih napajanja za takav komp.         http://www.protis.hr/products/details/napajanje-430w-corsair-cx-series-cmpsu430cxv2eu/45871

Ova 6790 se ocom da dovest na razinu 6850.Nema boljeg novog za te novce.Igre lete i na full hd-u.Samo neke iznimke nisu.

14 godina

Slažem se, ili nek uzme HD 6790 ili neku od rabljenih što sam mu predložio. To je najbolje za manje od 1000 kn za igranje.

14 godina
neaktivan
Koju grafu uzet?
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Caesar et Brutus kaže...

I to 30 kuna ustedit moze.{#}

14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Odlična ponuda! {#}

13 godina
protjeran
Koju grafu uzet?

@autor pa što ti nie budget do 1000 maxXD

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koju grafu uzet?

Recimo da sam ozbiljan gejmer, dolaze naslovi poput Skyrima, Battlefielda3, Rage-a a meni konfiguracija posustaje.

Grafa mi se čini kao prvi must buy. Lova nije problem love se nema :). Trazim nesto jeftino i sukladno konfiguraciji:

matična ploča:
Gigabyte P35C-DS3R
procesor:
Intel Core 2Duo E4500 2,2Ghz
grafička kartica:
ATI Radeon HD2600 XT 256mb
memorija:
4 GB Ddr 2 (800 Mhz)
hladnjak:
Chieftec GPS-450AA-101 A

Under 500 kn :(... potražit ću i polovno. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Polovnjak ati 4850/70.
15 godina
odjavljen
Žuža kaže...
Polovnjak ati 4850/70.

Za 500 kn najbolje gtx260.

13 godina
neaktivan
Koju grafu uzet?
GTX260 nema u ponudi polovna, ATI4850 je taman oko 500kn. Hvala na savjetima Jos bi bilo dobro znati koja od novih bi bila dobra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Croatum kaže...
GTX260 nema u ponudi polovna, ATI4850 je taman oko 500kn. Hvala na savjetima Jos bi bilo dobro znati koja od novih bi bila dobra.

Pričekaj, prije dva tjedna su bile dvije za 500 kn, a uostalom za 400 kn idu gts250 koje su jače od 4850.

Samo se strpi malo.

14 godina
Koju grafu uzet?

Mislim da bi bilo najbolje kupiti nešto tipa HD5750,HD5770..Zašto?

40nm proces..Malo se grije,malo troši,relativno brze..Neriskantne i večina ima garanciju.Da sam na tvojem mjestu to bi mi bila prva opcija....

A od malo starijih

Recimo ovo

HD4850..

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-hd4850-powercolor-512mb-pcs-oglas-3506890

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-gainward-hd-4850-512mb-gs-oglas-3489845

HD4870

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-ati-radeon-4870-eah4870-htdi-512m-oglas-3452901

I naravno obavezan overclock procesora na mimimum 3Ghz...{#}

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koju grafu uzet?

Hvala vam na savjetima. Ne znam ni sam sad sto bih. NAdam se da je 512 MB dovoljno za igre nove generacije. Grafe koje predlažete imaju memory interface od 256 bita, a nove u tom cjenovnom rangu 64 bitne, 

nije mi jasno od kuda tolika razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Koju grafu uzet?

Evo ove u oglasima su ok cijena, ja bih probao spustiti onu 4870 na 500 kn.

A sad nije to neka strašna potrošnja i zagrijavanje, nema potrebe odvojiti toliko para više za 5770 ili 5750 koje imaju jednake performanse.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ta mi se cini dobra. Ima dosta pregleda pa je velika mogućnost da je prodana. GTX 260 je bolja i od te?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 20:04 (Croatum).
15 godina
odjavljen

192s je malo gora, 216p je malo bolja ali sve su skoro iste, pa ne brini.

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

Ta mi se cini dobra. Ima dosta pregleda pa je velika mogućnost da je prodana. GTX 260 je bolja i od te?

podjednake performanse.

14 godina
odjavljen
Jakovp kaže...

192s je malo gora, 216p je malo bolja ali sve su skoro iste, pa ne brini.

gtx 260 sa 216sp je blizu gtx 275, a gtx 260 sa 192sp je taman tu negdje sa hd 4870.

13 godina
neaktivan

Ok, hvala. Ako ne ovu, naci cu neku od predloženih. {#}

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

iskreno bi ti ja preporučio polovnu hd 4850. u rangu je sa hd 5750. jako dobra grafa, a možeš ju naći već za 350kn.

15 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...

iskreno bi ti ja preporučio polovnu hd 4850. u rangu je sa hd 5750. jako dobra grafa, a možeš ju naći već za 350kn.

Joj nemoj ga sada zbunjivat {#}

Ako ima para neka uzme tu 4870 i gotovo :)

13 godina
neaktivan
14 godina
odjavljen

to joj nije realna cijena, ali ipak to je njuškalo!

13 godina
neaktivan

Uglavnom imama sad par kartica koje mogu gledat, moram vidjet dali ću uzimati samo prijelaznu ili ću se zadržati na njoj neko vrijeme.

Nisam bas zahtjevan, medium detalji na onim igrama i ja zadovoljan {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice