Koja grafulja?

poruka: 13
|
čitano: 1.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koja grafulja?

Pozdrav svima.

Ja imam jedno priglupo pitanje.Naime,imam već dosta dugo grafu 7500LE,očajna,preloša i pregrijava se.Vrti se na njoj i cod 4 i cod 5 na minumumu oko 60 fps-a al sumnjam da će biti dosta za cod  mw2.Tako da bih htio kupiti novu grafu,ne treba biti neka zvjer,nego tek tolko da bilo kako pokrenem  cod mw 2 na rezi ajmo reć 800*600 uz minimalne ili srednje detalje.Komp mi je ko u opisu.Grafa bi trebala bit što jeftinija,nemora biti dx 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koja grafulja?

Koja ti je brzina proca? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja grafulja?

Mislim da je jedna hd4850 vise nego dovoljna za tvoje potrebe, mislim da dođe oko 780kn u ADM-a. Ako mozes dat vise para (1000kn) uzmi hd 4870, jace od toga ti 100% netreba.

Play hard, go pro!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja grafulja?

šta će mi 4850 kad imam ovaj po vama na forumu "jadan" procesor 3800+x2.osim toga imam lose napajanje i ne bih htio riskirat,dakle grafa ne bi smjela imati ni dodatni naponski konektor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koja grafulja?
Ratten kaže...

šta će mi 4850 kad imam ovaj po vama na forumu "jadan" procesor 3800+x2.osim toga imam lose napajanje i ne bih htio riskirat,dakle grafa ne bi smjela imati ni dodatni naponski konektor

CPU ti nece nimalo kocit 4850, jedini problem je to s napajanjem, pogledaj onda hd4670, MISLIM da ona nema dodatni konektor za napajanje.

hd4850 ti zahtjeva napajanje od 400w (kvalitetnih) ili 450 loseg, a 4670 moze i na 400 loseg.

Play hard, go pro!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 13:01 (Fowix).
17 godina
protjeran

Proc ti je dobar za igre taj Athlon dual core. Samo ako je na barem 2,66 ili barem na 3,0GHz? Hmm Grafu ti ne može kočit čak niti da uzmeš neku kvalitetniju Radeon 4870 1GB i da ju još clockneš malo kasnije? Ili neku XXX varijantu kojih imaš na tržištu i u nas HR? A koje ti točno napajanje imaš da vidimo? Marka, kolko vati, model...?Iznenađen

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
neaktivan
Koja grafulja?

Procesor:kao u opisu,nije klokan radi na 2ghz i nešto sitno Mhz.

Matična ima Pci-e prve generacije i radi na x16.

Napajanje je došlo s kućištem,proizvođač je Delta Electronics i ima nazivno 300w.Mislio sam si ako je oko 65% učinkovito što je i realno to mi je oko 210w.Eh sad,čitao sam u Bugu recenzije jeftinih kartica,međutim ja mogu nabaviti besplatno 8800 GTS 320mb no onda mi je napajanje preslabo.Sad neznam bih li kupio kakvu karticu bez naponskog konektora(jer takve troše do 75w i to bi moglo podnijeti) ili uzeti kakvo napajanje od oko 450w i ugraditi 8800.Meni zbilja netreba mašina poput 4870,imao sam je priliku vidjeti u akciji i meni je to premoćno Osmijeh.Mislim da bi bolja opcija bila dati jednu kavu za 8800 GTS i 500kn za napajanje nego 600kn za kakvu grafulju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ratten kaže...

Napajanje je došlo s kućištem,proizvođač je Delta Electronics i ima nazivno 300w.Mislio sam si ako je oko 65% učinkovito što je i realno to mi je oko 210w.Eh sad,čitao sam u Bugu recenzije jeftinih kartica,međutim ja mogu nabaviti besplatno 8800 GTS 320mb no onda mi je napajanje preslabo.Sad neznam bih li kupio kakvu karticu bez naponskog konektora(jer takve troše do 75w i to bi moglo podnijeti) ili uzeti kakvo napajanje od oko 450w i ugraditi 8800.Meni zbilja netreba mašina poput 4870,imao sam je priliku vidjeti u akciji i meni je to premoćno Osmijeh.Mislim da bi bolja opcija bila dati jednu kavu za 8800 GTS i 500kn za napajanje nego 600kn za kakvu grafulju.

upikni si Riva TNT2 Smijeh

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Koja grafulja?

ma to mi ne stane u kučište al ako budem nabavio kakvo veće obvezno uzimam Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ratten kaže...

Ako mozes je dobit besplatno,onda si kupi kakvo napajanje npr.CROSAIR 400W 390kn u adm. i furaj igre,

16 godina
neaktivan

nemoj onda bezvz bacati novce na neku jadnu grafičku nema smisla.

sakupi jedno 1500kn pa si to rasporedi i uzmi napajanje i grafu.

16 godina
neaktivan

sta se tiče napajanja ja imam thermal master od 420W, a za ovu moju grafu je minimalno potrebno napajanje od 460w, a unatoč svemu radi odlično

17 godina
Koja grafulja?

8800 je dobra grafa, pogotovo kad uzmeš u obzir da ju ispravnu možeš dobiti za kunu...

Zato npr uzmi Corsair CX 400W napajanje (ili kao ti je puno tih 400-tinjak Kn neki npr LC Power 600W).

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice