Integrirana graficka i neintegrirana rade skupa

poruka: 5
|
čitano: 2.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje......u novom laptopu imam fizicku graficku nvidia geforce 940m.....ali imam i integriranu intel hd 5500.....ugl zanima ma koja ce biti aktivna ili sta vec.....i imam instalirane drivere za obje....koja ce raditi fizicka ili integrirana  ? i jeli moguce to mijenjat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ukratko, laptop će po potrebi koristiti jednu ili drugu grafičku, a možeš i sam birati u postavkama kad želiš da se koristi nvidia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Integrirana graficka i neintegrirana rade skup
Valentino kaže...

Imam jedno pitanje......u novom laptopu imam fizicku graficku nvidia geforce 940m.....ali imam i integriranu intel hd 5500.....ugl zanima ma koja ce biti aktivna ili sta vec.....i imam instalirane drivere za obje....koja ce raditi fizicka ili integrirana  ? i jeli moguce to mijenjat ?

U biosima si mijenjaš koju graficku oces postavit za primarnu.

12 godina

Zašto u biosima? Može u nvidia control panelu, bolje da je na integriranoj dok ne igra i radi nešto šta zahtjeva diskretnu. Može podesit profile ili samo dodat u Desktop Context Menu opciju Run with graphics processor...

16 godina
neaktivan
om-prat kaže...

Zašto u biosima? Može u nvidia control panelu, bolje da je na integriranoj dok ne igra i radi nešto šta zahtjeva diskretnu. Može podesit profile ili samo dodat u Desktop Context Menu opciju Run with graphics processor...

Neznam ja sta on hoce. Ako misli stalno koristit 940m, prebacit odma u biosima i miran. Ako misli šaltat između te dvije, zavisno o tome šta misli radit, onda je bolje naravno preko nvidia control panela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice