kolka je cijena 4850X2 2 GB?
ovo je zadnje pitanje
=)
ovo je zadnje pitanje
=)
Obrađujem fotke i još vas preteknem
ovo je zadnje pitanje
=)
ovo je zadnje pitanje
=)
Mislim da je to greska mozda, da je bas tak jeftina ali mozda se varam
Pa nije baš jeftino niti 1500 kuna. Odi na Nabavu i vidi ako je greška mislim da nije
Dalije netko kupio ovu za 900kn ?
Kakvo ima iskustva sa njom ?
Kakva bi bila iskustva sa običnom 4870 karticom
Ima ti masa ljudi na forumu 4870. Ja imam isto Sapphire 4870 1G i iskustva su pozitivna. Sve mogu igrati na high postavkama, uključujući Crysis na Very High, AA+AF ili Far Cry 2 kojeg sada igram! Jedino nisam kupio GTA4 pa ti ne bih mogao reći, ali znam da ako imaš quad core procesor i kupiš ovu moju na 1GB možeš slobodno miran bit. Moći ćeš i tu igrati na High!
Kakva bi bila iskustva sa običnom 4870 karticom
LOŠE!
Ali ova je redizajnirana vjerovatno sa istim coolerom kao na referentnoj.
Kada si ti svoju malo shebao
Ja sam sa Gainwardicom bio zadovoljan, a i ova Sapphireka je isto uredu
U cemu je spika? Sapphire HD 4870 1gb = 1398Kn
Znam da je Sapphire poznat po kvalitetnim grafama, ali da bude skuplji od 4890...
Znam da je Sapphire poznat po kvalitetnim grafama, ali da bude skuplji od 4890...
na toj HD4870 je odličan nereferntni cooler,a XFX je nedavno dosta snizio cijene seriji HD4800,također ta HD4890 je referentna
kada citam ovu temu najradije bi poludio...ja sam za tu grafu dao 1600 kn prije samo 2 i po mjeseca.
Da sam znao da ce biti ovako sacekao bi jos malo, kupio si maticnu sa dva utora za grafe i kupio dvije ovakve.
A ja tek. Ja sam za Gainwardicu dao 2200 kuna (rujan 2008), a za Sapphireku 1400 (lipanj 2009)
Mozeli moje napajanje izdrzati tu grafu ?
Trebalo bi
na toj HD4870 je odličan nereferntni cooler,a XFX je nedavno dosta snizio cijene seriji HD4800,također ta HD4890 je referentna
I mislio sam da je zbog hladenja, ali ipak neznam koliko je pametno uzeti tu 4870 kada za 20kn manje imamo jacu grafu... Sada ako neko namjerava clockati neka si kupi cooler, ali ovako je to potpuno neisplativo...
E LJUDII!!!! nema vise 4870 za 900kn
Da ima je u diskontu za 960kn!
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=HD+4870&x=0&y=0
- sve cijene
Nema ni više XFX-ove HD 4850 za 810kn.
Ima ti masa ljudi na forumu 4870. Ja imam isto Sapphire 4870 1G i iskustva su pozitivna. Sve mogu igrati na high postavkama, uključujući Crysis na Very High, AA+AF ili Far Cry 2 kojeg sada igram! Jedino nisam kupio GTA4 pa ti ne bih mogao reći, ali znam da ako imaš quad core procesor i kupiš ovu moju na 1GB možeš slobodno miran bit. Moći ćeš i tu igrati na High!
Glede Crysisa i very high/AA na 4870, može samo informacija na koju se to rezoluciju odnosi? U moj PC nemaš specifikacije o monitoru.
Hvala.
ATI HD4870 1gb, Core2Quad Q6600 @2.4GHz, OCZ Platinum 4GB @800MHz, monitor Samsung T220 22 inch, rezolucija 1680x1050.
Postavke: details Very High, AA+AF, Vsync uključen, fraps 25! Ako izuzmeš neke Very high i stavim pola-pola High-Very high imam preko 30 fps. Btw sa manjim ili većim framedropovima zbog frekvencije procesora-nisam još OC!
jedna dobra vijest je da nema trenutno 4870 za 909 kn, bio sam u adm i rekli su mi da su ih sve prodali, ali da će doći još kartica, ali neznaju po kojoj cijeni...
jedna dobra vijest je da nema trenutno 4870 za 909 kn, bio sam u adm i rekli su mi da su ih sve prodali, ali da će doći još kartica, ali neznaju po kojoj cijeni...
he, a baš sam je ovaj tjedan mislio kupit, šteta, nadam se da ce brzo dobit novih zaliha, i mozda budu cijene niže!!!
BTW, dal mogu igrat sa HD 4870 512mb GTA IV na full, i ako ne onda na koliko max. mogu?
he, a baš sam je ovaj tjedan mislio kupit, šteta, nadam se da ce brzo dobit novih zaliha, i mozda budu cijene niže!!!
BTW, dal mogu igrat sa HD 4870 512mb GTA IV na full, i ako ne onda na koliko max. mogu?
Možeš igrati, ali sa četverojezgrenim procesorom i ako misliš igrati na visti ili sedmici treba ti barem 2,5 GB RAM-a
Pozdrav ekipa. Zanima me isplati li se meni uzimati ovu graficku sa trenutnom konfiguracijom? I ako nesto jos treba zamjeniti, sto tocno?
Pa 965 chipset ne podržava 45nm procesore pa tu baš i nemožeš nešto ndaograditi (osim ako naletiš na neki Q6600/Q6700 ali rabljeni jedino). Grafu možeš promjeniti na recimo 4830 (iako je to mali overkill) i mogao bi sa njome igrati još godinu, godinu i pol i onda ako želiš možeš prijeći na neki noviji sistem koji tada bude bio cijenovno za tebe prihvatljiv
aha, puno hvala na odgovoru. idem malo na temu o 4830 da vidim koliko je ta graficka dobra za danasnje vrijeme i hocu li moci igrati sve igre na oke performansama u sljedecih godinu dana..
To je dobra grafa, mogao bi sa njome većinu igara n high upogoniti, samo procesor je kažem kočnica, pa ćeš imati i dosta frame dropova. Ja imam Sapphire u jednoj drugoj konfiguraciji koja nije namjenjena za igre, ali mogu reći da je tiha i da se ne grije (34C u idleu). Ako želiš igrati GTA IV pogledaj si modele sa 1GB, iako nije loše u današnje vrijeme uzeti te modele sa više RAM-a