Kao prvo ne znam dali sam pogodio mjesto...Htjeo bih si uzeti gtx 280 umjesto gtx 260 - narucio bih sa nvidine stranice - sada me zanima ona je sada otprilike 2100kn - koliko bi kostala sa carinom i postarinom ili sto se vec placa - i nemojte mi zamjeriti sto otvaram mozda "glupu" temu ali stvarno me to zanima.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo, totalno bedasta odluka da mjenjaš 260 za 280, jedino ako neznaš kuda sa lovom ili želiš biti prvi frik u kvartu. Nove 260 (216) su samo par fsp-ova sporije od 280 tako da ti je 280 totalno neisplativa investicija odnosa uloženo-dobiveno.
Ako baš želiš naručit računaj sa troškovima carine i dostave koji kada se zbroje ispadaju veći od kupovine kod nas !!
2100 kn + porez 22% 462 kn + 140 kn cca postarina = 2702 kn (bijela tehnika ne podlijeze carini)
...ali jesi siguran da salju u Hrvatsku? Garancija?
2100 kn + porez 22% 462 kn + 140 kn cca postarina = 2702 kn (bijela tehnika ne podlijeze carini)
jel mozda onda netko zna kada stize gtx 260 55nm u hrvatsku - onda cu mozda bolje nju uzeti
Oli ti je 260 gtx toliko loša?
gtx 260 losa ali imam viska novca trenutno i zelim za te novce novu grafu
ako već imaš viška novaca, i želiš novu grafu, uzmi neku drugu, GTX 295 ili HD4870X2.
Moja ti je preporuka da ipak pričekaš malo dok ne izađu nove serije iz atija i nvidije
ako već imaš viška novaca, i želiš novu grafu, uzmi neku drugu, GTX 295 ili HD4870X2.
Moja ti je preporuka da ipak pričekaš malo dok ne izađu nove serije iz atija i nvidije