GTX 280 iz inozemstva

poruka: 10
|
čitano: 1.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTX 280 iz inozemstva
pitanje

Kao prvo ne znam dali sam pogodio mjesto...Htjeo bih si uzeti gtx 280 umjesto gtx 260 - narucio bih sa nvidine stranice - sada me zanima ona je sada otprilike 2100kn - koliko bi kostala sa carinom i postarinom ili sto se vec placa - i nemojte mi zamjeriti sto otvaram mozda "glupu" temu ali stvarno me to zanima.Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: GTX 280 iz inozemstva

Kao prvo, totalno bedasta odluka da mjenjaš 260 za 280, jedino ako neznaš kuda sa lovom ili želiš biti prvi frik u kvartu. Nove 260 (216) su samo par fsp-ova sporije od 280 tako da ti je 280 totalno neisplativa investicija odnosa uloženo-dobiveno.

Ako baš želiš naručit računaj sa troškovima carine i dostave koji kada se zbroje ispadaju veći od kupovine kod nas !!

17 godina
neaktivan
GTX 280 iz inozemstva

2100 kn + porez 22% 462 kn  + 140 kn cca postarina = 2702 kn (bijela tehnika ne podlijeze carini)

...ali jesi siguran da salju u Hrvatsku? Garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

2100 kn + porez 22% 462 kn  + 140 kn cca postarina = 2702 kn (bijela tehnika ne podlijeze carini)

Si siguran da je ova tvoja kalkulacija točna?
16 godina
neaktivan
autorov komentar

jel mozda onda netko zna kada stize gtx 260 55nm u hrvatsku - onda cu mozda bolje nju uzeti

17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Luka kaže...

Si siguran da je ova tvoja kalkulacija točna?
 Odgovorio sam ti na PM jer sam prvo vidio tu poruku! Pod broj jedan vidi pod help jel salju u Hrvatsku i ako vec mislis tako kupovati pazi da je authorized trgovina da nema muljaze! Pogleaj troskove postarine i pati na garanciju!

Iako po meni stvarno nema smisla mijenjat 260 za 280...
16 godina

Oli ti je 260 gtx toliko loša?

doktor za grafe i ludosti
16 godina
neaktivan
autorov komentar

gtx 260 losa ali imam viska novca trenutno i zelim za te novce novu grafu 

17 godina
neaktivan
GTX 280 iz inozemstva
prihvaćeno rješenje

ako već imaš viška novaca, i želiš novu grafu, uzmi neku drugu, GTX 295 ili HD4870X2.

Moja ti je preporuka da ipak pričekaš malo dok ne izađu nove serije iz atija i nvidije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

ako već imaš viška novaca, i želiš novu grafu, uzmi neku drugu, GTX 295 ili HD4870X2.

Moja ti je preporuka da ipak pričekaš malo dok ne izađu nove serije iz atija i nvidije

Slazem se. Ako ne znas sto s novcima, odi u banku i oroci ih na koji mjesec bar ces dobiti nesto kamate ili kupi eure (ili dolare) - po svemu sudeci oni ce rasti a kuna padati, pa kad ti zatreba cash fino ih prodas i nesto zaradis na razlici tecaja :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice