da na nuli sam ,,, a jebiga moga sam je odma ostavit ali barem sam uzea 100w jace napajanje ,.,,, i mogu ti reć nije 1080ti puno jaći 10-20fps ali sam ima freesync sada idem na gsync srica
da na nuli sam ,,, a jebiga moga sam je odma ostavit ali barem sam uzea 100w jace napajanje ,.,,, i mogu ti reć nije 1080ti puno jaći 10-20fps ali sam ima freesync sada idem na gsync srica
mislim da je ovo prvi slučaj u povijesti da je netko otkupio svoju karticu koju je prodao prije mjesec ili manje dana
ajde više na brod Boga ti miloga krv si nam na slamku popio ovdje
Nema više ništa samo gsync i vozi
Nema više ništa samo gsync i vozi
Ma budeš se ti predomislio brže nego što misliš, vjeruj mi.
Nadam se da si sad našao svoj mir
evo za prvu ruku nabavio asus pg249q 1080p 180hz gsync radi super
Kako vi OC nvidijine grafičke? Vidim da oni nemaju neki svoj softver il preko drivera kao AMD. Probao sam preko MSI Afterburnera ali mi je čudan jer nemogu upisat koliko mhz oću nego sliderom moram gađat. Prvi put sam na nvidiji uopće,pa trebam malu pomoć :D
Kako vi OC nvidijine grafičke? Vidim da oni nemaju neki svoj softver il preko drivera kao AMD. Probao sam preko MSI Afterburnera ali mi je čudan jer nemogu upisat koliko mhz oću nego sliderom moram gađat. Prvi put sam na nvidiji uopće,pa trebam malu pomoć :D
Zvone
Sa misem dirnes po slideru, a onda mozes sa strelicom lijevo/desno u Mhz pogađati po slideru, puno lakse nego s misem...
Još lakše je jednostavno upisati željenu frekvenciju
I jel to opce potrebno na grafi je backplate a utor na mbo jeoblozen metalom
I jel to opce potrebno na grafi je backplate a utor na mbo jeoblozen metalom evo slika bez podupiraca
Ne moras to raditi
I jel to opce potrebno na grafi je backplate a utor na mbo jeoblozen metalom
ne kužim baš najbolje što si to napravio s kablovima, možda je oni dodatni stišću prema dolje
a možeš upravo s njima podići taj kraj grafe, na način da ih provučeš najprije kroz donju rupu pored napajanja i onda vratić u kućište kroz gornju rupu, pa uštekaš u grafu i malo ih zategneš da je podignu, pa onda sa stražnje strane učvrstiš vezicama da drži
ovako slično kao na slici dolje, samo što provučeš i kablove za grafu kroz rupu gdje je ovaj gornji kabel za matičnu
Znaci i ako ostavim kako je nista nece bit
Tak ti je i moja pol godine već i sve šljaka kak treba. Ne trebaš brinuti ali ako možeš podložiti i ne stvara ti nikakav vizualni problem onda to i napravi. Svakako je bolje da ne pada.
A kaj mu je? Često ruši igru s ovom porukom...OC +50mhz
Da je na engleskom mozda bi i znao
P.S. Sada vidjeh onaj 'cancel' na engleskom
što je najbolje,windowsi su na engleskom,neznam od kud vuče hrvatski...
što je najbolje,windowsi su na engleskom,neznam od kud vuče hrvatski...
Pa koja igra... Meni po pitanju greske izgleda kao neka browser bazirana igra.
Jel ono +50 znaci da je clockano...
Jel nova graficka...
to izbaci na WOT i na Watch dogs 2,ostale nisam probao,obje igre na eng. Nova grafa,OC je moj 50mhz preko afterburnera,al sad i kad vratim na 0 isto se desi...
to izbaci na WOT i na Watch dogs 2,ostale nisam probao,obje igre na eng. Nova grafa,OC je moj 50mhz preko afterburnera,al sad i kad vratim na 0 isto se desi...
Jesi dobro maknuo stare drivere ? Znaci clean install.
Imas neku naznaku greske u reliability monitoru u control panelu ? Trebalo bi biti, ako ti se ovako srusi.
sa DDU sam iz safe modea deinstalirao stare i stavio nove. Nisam mijenjao windowse jer je muka onda sve iz 0 postavljat. Nema neke naznake. Neki put zasteka bez te poruke i moram restart,neki put me baci van iz igre,izade skroz i baci tu poruku.
gigabyte gtx 1060 g1 gaming 3gb
sklopio sam konfu i ne želi mi instalirati drivere.
skinuo sam s njihove stranice i baca mi gresku da ti driveri nisu za taj OS
koristim win 10 pro x64
i za taj sam skinuo
probao sam i preko geforce experience ali mi tamo baca da se instalacija ne može nastaviti..
što dalje? probam win promjeniti?
jesam, sve drugo je instalirano
koristio sam driverpack solution
u pitanju je ryzen 5 1600...
jesam, sve drugo je instalirano
koristio sam driverpack solution
u pitanju je ryzen 5 1600...
Driverpack solution ponekad zna instalirat stariju verziju programa i onda kada hoćeš napraviti update jednostavno ne da. Pa je potrebno deinstalirati drivere te ručno ih skinuti ili pustiti windowse da to odrade.