Grafička daje 720 preko vga i 1080 preko HDMI???

poruka: 1
|
čitano: 1.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa Grafičkom karticom radeon R7 240

Radi se o novom kompjuteru. Procesor je AMD APU A4 6300 Richland sa integriranom radeon HD 8370D grafikom, i posebna grafička kartica Ati Radeon R7 240. Nisam siguran koja R7 240, jer imam samo podatak na računu. Grafička kartica R7 serije 200 mi daje različite rezolucije preko vga i hdmi. Preko VGA na monitor FUll HD mi daje samo 720 rezoluciju, iako APU baca 1080 preko VGA, ali grafička preko HDMI na tv mi baca 1080. 

Driveri su skinuti preko automatske detekcije hardware opreme i skinuti su i instalirani najbolji i najnoviji driveri (Ati Radeon R7 200 series). Također jedina iskoristiva rezolucija je ta od 720, jer sve što mi nudi do 1600*1200 nije iskoristivo, jer nije simetrično.

Dakle imam više pitanja.

1. Da li mi grafička kartica treba dati Full HD rezoluciju i preko VGA kao što daje FUll HD preko APU, jer na monitoru koji je Full HD nemam HDMI?

2. Koja grafička kartica je bolja? Ona preko APU ili preko PCI-E? Kako bih znao vratiti onu zasebnu ako nema svrhe.

3. Da li se dvije grafike APU i PCI-E mogu nekako ometati pri radu i stvarati takav problem?

Treba mi odgovor što prije, pa zahvaljujem svima koji odvoje malo vremena za moj problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 11:36 (Turpija).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice