Gpu (najbolja za cod4) zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 4.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gpu (najbolja za cod4)

Imam E8400 oc na 3,71,napajanje 700w...

Prdnula mi je grafa 4850...zelio bih igrati na sto vecoj rezoluciji sa 250fps-a(1680x1050) i preko 100fps-a u dimu(smoke)

Nolio bih vas d ami preporucate grafu...ne treba mi dx11 :)

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:19 (zli patuljak).

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Gpu (najbolja za cod4)
Ni 4850 ti nije mogla biti iskoristena sa tim procom do kraja tako da uzimanje nesto jace od toga nema smisla ako neces u buducnosti mijenjati platformu. Koliko $ imas na raspolaganju? Na ovo ne bih uzimao nista jace od 6670gddr 5
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan

moje misljenje da se ti bas ne kuzis. cod4 podrzava samo 2 jezgre tako da je ovaj procesor i vise nego vrlo dobar za cod4 i prejak za 4850

17 godina
imam jos tu grafu i tek je quad to iskoristio kako spada. A cod4 je jedina igra koja je instalirana za stalno na mom kompu 5 god. imao sam dualca e 4400 na 3.65 i nije iskoristio tu grafu do kraja. Imam jos i e7200 kojeg sam overclockirao na 4.45 i ni onda nije tu grafu iskoristio do kraja zato jer igram tu igru na 1280*1024 zbog sto veceg fps. drzao je on 250fps ali ne stlno pogotovo u dimu. Probaj mjeriti sa msi afterburnerom. a neku jacu grafu ti proc jednostavno ne moze gurati. tako da je najjaca grafa za taj proc neka 6670 sa gddr5 memorijom. Mozemo slobodno odigrati 1 na 1 cga ili esl pa ces vidjeti koliko se ne kuzim
15 godina

Nova grafika samo zbog stare igre?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
neaktivan

ti usporedujes e 4400/e7200 sa e 8400 jel se ti uopce razumijes?

Ja sa E8400 na 1680x1050 imam 250 fps-a konstant osim u smoke-u i na nekim rjetkim(backlot hotel,crossfire kiosk) mjestima na mapi i to bez dula chanella.

Oprosti malo se informiraj jer takve gluposti pricas...btw igram cod4 od 2007 i ti si tu dosao pametovati o svome neznanju.

detail: sve na extra 

aa: off

smoke:70 fps-a

Ja trazim grafu koja ide preko 100-125 u smokeu a moze i 250 u 2-3 dima

za primjer o vasoj gluposti: link   http://www.overclock.net/t/1198088/e8400-3-8ghz-best-graphics-card-to-get-that-wont-be-bottlenecked

ako ne vjerujete bas u ovja link upisite u google best grafic card for e8400 

...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 11:31 (zli patuljak).
17 godina
Gpu (najbolja za cod4)

Vidim da si tvrdoglav i ne kužiš da taj proc ne može iskoristiti jaču grafu od 6670 gddr5.

Slobodno ti kupi neku 7850 {#} pa dok če ti iskorištenost grafe biti 30% onda češ se lupati glavom u zid jer si dao tolike pare a nema skoro nikakve razlike

Evo upitaj ovdje za druga mišljenja.

A slobodno instaliraj i msi afterburner poslije dok kupiš grafu da vidiš do koliko ti ide iskorištenost grafe.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/kako-prepoznati-cpu-bottlenecka-gpu/148619.aspx

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
Gpu (najbolja za cod4)

Dobro Patric kaze, sve iznad 6670 je totalni overkill novčanika, a i tvog ne tako current gen procesora. A taj cod 4 moš i na gameboyu igrat. Najbolje bi ti bilo kupit kvalitetniji procesor+ mbo sa integiranon grafičkon jer trenutno nema šta ne može pokretat tu prastaru igru. Pa nakon nekog vremena kad izađes iz kamenog doba kupiš 7850 ili jače i igraš se.

Gadget freak
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Patrick_cro kaže...

Vidim da si tvrdoglav i ne kužiš da taj proc ne može iskoristiti jaču grafu od 6670 gddr5.

Slobodno ti kupi neku 7850 {#} pa dok če ti iskorištenost grafe biti 30% onda češ se lupati glavom u zid jer si dao tolike pare a nema skoro nikakve razlike

Evo upitaj ovdje za druga mišljenja.

A slobodno instaliraj i msi afterburner poslije dok kupiš grafu da vidiš do koliko ti ide iskorištenost grafe.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/kako-prepoznati-cpu-bottlenecka-gpu/148619.aspx

ej lik je pro nemoj se s njim zezat igra od 2007.

17 godina
crack kaže...

ej lik je pro nemoj se s njim zezat igra od 2007.

lolololol

Mislim da si dao najbolji moguci komentar na ovu temu vrlo upitne kvalitete

hahahaha

Tko zna kakav bi tek bio da recimo igra call of duty 3 iz 2006 godine di bi mu onda bio kraj?

12 godina

To nije ugledalo svitlo dana na PC , just for information ! 

Gadget freak
12 godina
neaktivan
Gpu (najbolja za cod4)

Treba mu 250FPS-a, za jumpove, no step i ostale glicheve, može li integrirana vrtijeti na 250, bez obzira na datum izlaska?

Opet sa druge strane, neka 7850 ili takav nvidijin pandan nema smisla ako ćeš vrtjeti isključivo cod i ostati na tom procu.

btw, imao sam dualca pa prešao na q6600 tamo negdje 2008., sa istom grafikom (9800 gtx) i vrtjelo lock 250 (smoke oko 100).

na c2d nisam uspjevao postići 250 konstantan lock, bez obzira šta četvorka najbolje iskorištava dualce.

kuku lele

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Gpu (najbolja za cod4)
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice