Gdje pronaci AGP karticu

poruka: 4
|
čitano: 1.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gdje pronaci AGP karticu

Naslov sve govori...nakon 4 godine krepala mi je grafa. U kompu postoji integrirana grafika od 64MB tako da ipak radi.  Nije da se na kompu igraju neke teske pucacine ili zahtjevne igre ali ipak ljepse izgleda sa grafickom karticom.

E sad, mijenjanje graficke trazilo bi promjenu maticne, to bi onda povuklo i promjenu RAM-a a za to sad bas i nemam love za investirati, iako bi bilo dobro malo pomladiti komp. Prije 4 godine kad sam uzimala graficku bilo ju je tesko naci, stoga, ako netko zna gdje bi je mogla nabaviti, javljajte.

Nacelno, nemam nista protiv polovnjace, samo da fercera.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gdje pronaci AGP karticu
kowalla kaže...

Naslov sve govori...nakon 4 godine krepala mi je grafa. U kompu postoji integrirana grafika od 64MB tako da ipak radi.  Nije da se na kompu igraju neke teske pucacine ili zahtjevne igre ali ipak ljepse izgleda sa grafickom karticom.

E sad, mijenjanje graficke trazilo bi promjenu maticne, to bi onda povuklo i promjenu RAM-a a za to sad bas i nemam love za investirati, iako bi bilo dobro malo pomladiti komp. Prije 4 godine kad sam uzimala graficku bilo ju je tesko naci, stoga, ako netko zna gdje bi je mogla nabaviti, javljajte.

Nacelno, nemam nista protiv polovnjace, samo da fercera.

EVO:

http://www.protis.hr/products/details/msi-video-card-geforce-fx-5500-ddr--256mb128bit-250mhz266mhz-agp-8x-dvi-vga-heatsink-retail/60798

Valentin
14 godina
protjeran
Gdje pronaci AGP karticu

Neisplativo novu.. polovnu nađeš za 50kn

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gdje pronaci AGP karticu

Nađi po oglasima npr. HD4670 AGP , HD3850 AGP  ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice