Pozz svima treba mi pomoc oko povezivanja dvije graficke u crossfire gigabyte hd 6750 OC i 5770 pa me zanima dali je to moguce.Hvala
CrossFire Vodič
- poruka: 501
- |
- čitano: 212.651
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguce je ! Vidi tablicu !
Ovako imam Sapphire 7850 2gb oc edition i 7850 xfx 1gb pa me zanima da li ce mi biti dovoljno napajanje za cross? Naime imam napajanje Seasonic 550w? Napajanje inace ima 2 konektora od 6 pina, a jedna graficka koristi samo jedan konektor pa me zanima. Stara 4870 je koristila oba 2, ali ove novije samo jedan. Hvala
Seasonic je kvalitetno napajanje i mislim da bi trebalo držati....a i pomoglo bi da popuniš profil pod "Moj PC".
Ovako imam Sapphire 7850 2gb oc edition i 7850 xfx 1gb pa me zanima da li ce mi biti dovoljno napajanje za cross? Naime imam napajanje Seasonic 550w? Napajanje inace ima 2 konektora od 6 pina, a jedna graficka koristi samo jedan konektor pa me zanima. Stara 4870 je koristila oba 2, ali ove novije samo jedan. Hvala
Nisi naveo tocan model napajanja , no posto se radi o Seasonicu vjerujemda ce drzat te dvije HD7850 bez problema !
mogu li spojiti 2 razlicite graficke kartice?
Mislis dvije razlicite za SLI / Cross setup - AMD + nVIDIA? To ne !
Mozes stavit AMD kao glavnu grafu i neku nVIDIA da ti sluzi za Physx !
mislim dva razlicita modela ATI grafe..mogu to spojiti,ako je jedna npr.HD6850 ,a druga HD7850?
Te dvije nemozes spojit u crossfire !
mislim dva razlicita modela ATI grafe..mogu to spojiti,ako je jedna npr.HD6850 ,a druga HD7850?
te dvije nemozes spojit - ovisi o kojim se chipovima radi - kompatibilne cipove mozes spojit iako nisu iste kartice (4870 se moze spojit 4850...) - uz to mozes spojit nvidiju i ati zbog physxa
hvala..:)
Pozz decki i cure :)
Imam pitanjce
Sapphire 7770 GHz edition u crossfire obje kartice su identicne.
Napajanje Corsair VX550W 80 plus, dali ih moze gurati ili trebam jace?? S obzirom da su kartice mali potrosaci u odnosu na starije kartice :)
I gdje i koji crossfire kabel kupiti? Koliko kostaju otprilike?
Hvala
Može bez problema, one zajedno vuku 160W najviše i to će VX držati.
Za mostić, njega se dobije uz karticu pa ako kupiš dvije imat ćeš dva. Može se naći na njušci za 10-15kn, ne znam za nove ne bi trebalo biti skuplje od 30kn.
Taj VX 550W te grafe nece ni osjetit !
ako njih dvije spojis u cfx - sustav ce se ponasati kao da imas 1 gb vrama (zbog ove xfx) - dakle na neki nacin downklokas ovu hd 7850 od 2 gb...
A kupio sam novu karticu ali nisam dobio crossfire mostic :(
A potrazit cu onda negdje.
Dali moram paziti na proizvodaca ili moze bilo koji?
Moze bilo koji !
A kupio sam novu karticu ali nisam dobio crossfire mostic :(
A potrazit cu onda negdje.
Dali moram paziti na proizvodaca ili moze bilo koji?
pitaj ovdje na forumu - poklonit ce ti ljudi ja da imam dao bi ti
Pozdrav Imam xfx core edition 550w i zanima me može li izdržat dvije 7850 2gb??
Pozdrav Imam xfx core edition 550w i zanima me može li izdržat dvije 7850 2gb??
hm to je dobro napajanje - hd 7850 vuce 130 na stock a do 150w klokana - tako da to sve x2 i odgovor je da bi to trebalo biti ok...

pozdrav evo mene zanima dal bi se isplatilo stavit 2 7770 na gigabyte 970-a umjesto jedne 6950 1gb, tj prijatelj mi nudi u zamjenu za moju 6950 dvije 7770.
pozdrav evo mene zanima dal bi se isplatilo stavit 2 7770 na gigabyte 970-a umjesto jedne 6950 1gb, tj prijatelj mi nudi u zamjenu za moju 6950 dvije 7770.
naravno...

Hoce li crossfire raditi na maticnoj Asus M4A79T deluxe sa 7xxx gen. grafickih kartica? U pitanju je chipset 790FX. Hvala
Hoce li crossfire raditi na maticnoj Asus M4A79T deluxe sa 7xxx gen. grafickih kartica? U pitanju je chipset 790FX. Hvala
naravno - samo pogledaj koliko su brzi oba pcie ex utora jer ako nisu oba isto brzi ovaj sporiji ce gusit...
pozdrav!!! zanima me kakva je moja ploca(ga990-xa) za crossfire sapphire HD 7850 1 GB,OC i sapphire HD 7850/70 2 GB,i dali je moj napajanje dovoljno za to?? LC power 650 w
pozdrav!!! zanima me kakva je moja ploca(ga990-xa) za crossfire sapphire HD 7850 1 GB,OC i sapphire HD 7850/70 2 GB,i dali je moj napajanje dovoljno za to?? LC power 650 w
moze pomoc?
Taj GP3 650W je dovoljan za cross tih kartica !
Maticne nisu bas moje podrucje pa ti ne zelim davat krive informacije ! Sory !
pozdrav!!! zanima me kakva je moja ploca(ga990-xa) za crossfire sapphire HD 7850 1 GB,OC i sapphire HD 7850/70 2 GB,i dali je moj napajanje dovoljno za to?? LC power
trebalo bi to bez problema no nelogicno ti je spajati grafu od 1 gb sa onom od 2 jer ce sustav radit kao da obje grafe imaju 1 gb...
pozdrav!!! zanima me kakva je moja ploca(ga990-xa) za crossfire sapphire HD 7850 1 GB,OC i sapphire HD 7850/70 2 GB,i dali je moj napajanje dovoljno za to?? LC power
trebalo bi to bez problema no nelogicno ti je spajati grafu od 1 gb sa onom od 2 jer ce sustav radit kao da obje grafe imaju 1 gb...
xDD nisam zna....bili bilo bolje onda prodat ovu 1 GB i kupit jednu od 2 GB