Catalyst 8.12 vani

poruka: 42
|
čitano: 5.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Catalyst 8.12 vani
killer of hardware kaže...

nije valjda da ti vjeruješ u to to su puste laži što oni kažu

ne bih se slozio da su sve puste lazi. 10 FPS koje sam dobio u far cry 2 nije malo. upravo sam istestiro GTA IV. igra ide highest 1680x1050 avg 33 FPS!!! ipak ima nekakvog pomaka
Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w
16 godina
neaktivan
Catalyst 8.12 vani

nisam ja rekao da driveri nisu važni jesu ite kako ali ne toliko koliko ovdje dižu buku oko toga najvažnije da ti imaš jake komponente što jači procesor i grafičku a disk igra skoro najveću ulogu što brži disk brži su i podaci tako ja mislim da je i kod igrica

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Catalyst 8.12 vani

e ja imam problem:

Server did not find a driver compatibile with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.

graficka mi je Asus Ati Radeon HD 3650 512MB silent AGP

skinuo sam driver s Atijeve stranice za seriju 3600 :S     http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

zna li neko o cemu je rijec?

Matična: Asus P4-P800 Procesor: Intel P4 3.00GHz Graficka: Asus Ati Radeon HD 3650 512MB SILENT AGP HDD: 500GB+120GB WD RAM: 2x1GB Dual-Channel DDR400 Cooler: Zalman CNPS7500- Power: 550W MS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SIKO kaže...

e ja imam problem:

Server did not find a driver compatibile with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.

graficka mi je Asus Ati Radeon HD 3650 512MB silent AGP

skinuo sam driver s Atijeve stranice za seriju 3600 :S     http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

zna li neko o cemu je rijec?

upravo ovo kaj si podcrto... AGP ja mislim da su ovi driveri bar za sada samo za PCI-E kartice
Smijem se ekipi koja izlazi van s fotićem i slika se za fejs!:)
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.12 vani

ej... jedno pitanjce

imam 8.11.

procedura je dakle ovakva...

1. uninstall 8.11

2. bootanje u safe mode

3. pokrenem driver sweeper (skinuo sa guru3d.com) da maknem ostatke

4. normalni boot

5. instaliranje 8.12

jel tak?

btw... najglavniji improvement je GPGPU podrška... u kojim aplikacijama mogu očekivati neko ubrzanje?

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

ej... jedno pitanjce

imam 8.11.

procedura je dakle ovakva...

1. uninstall 8.11

2. bootanje u safe mode

3. pokrenem driver sweeper (skinuo sa guru3d.com) da maknem ostatke

4. normalni boot

5. instaliranje 8.12

jel tak?

btw... najglavniji improvement je GPGPU podrška... u kojim aplikacijama mogu očekivati neko ubrzanje?

Ja nikad nisam deinstalirao prijašnju verziju nego samo instalirao novu preko starije. To sam jedino radio kad sam mijenjao grfičku a ni onda nisam bootao u safe modu ... 
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.12 vani

Çini se da ni novi driveri ne mogu srusiti nVidine kartuse zanimljivo jesu nesto bolji rezultati nego prije ali ocito ni ovi driveri nemogu pokopat single kartice http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8561&Itemid=41 Cool

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perica kaže...

Ja nikad nisam deinstalirao prijašnju verziju nego samo instalirao novu preko starije. To sam jedino radio kad sam mijenjao grfičku a ni onda nisam bootao u safe modu ... 

I ja već nekoliko mjeseci ne diram stare drajvere, na Visti x64 se vidi kako se pri instalaciji novog Catalysta installer pobrine za stare drajvere, tako da ona procedura gore spomenuta pripada prošlosti.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.12 vani

Kaj se tice AGP drivera, mogu se instalirati ovi za (ovo ZA uvjetno shvatite jer nije bas tako) PCI-E sucelje. Ja sam tako jedno vrijeme instaliravao, samo je procedura drugacija tj. rucno moras instalirati :) AGP drivere mozes pronaci kod proizvodjaca tvoje kartice. U mom slucaju, to je Sapphire, ali jos nisam zavirio jesu li stavili nove drivere za AGP. Obicno ih stave isti dan kad se objave novi od strane ATIa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...
Perica kaže...

I ja već nekoliko mjeseci ne diram stare drajvere, na Visti x64 se vidi kako se pri instalaciji novog Catalysta installer pobrine za stare drajvere, tako da ona procedura gore spomenuta pripada prošlosti.

Već godinama je tako...ja sam zadnjih 80-90 Catalysta tako instalirao i nikad problema. Ali neka praznovjerja, poput onog da page file mora biti 2.5 puta veći od fizičkog rama ili da se AMD procesori griju i čak i zapale (ty, tomshardware) će se vući još desetljećima Cool
17 godina
neaktivan
killer of hardware kaže...

nisam ja rekao da driveri nisu važni jesu ite kako ali ne toliko koliko ovdje dižu buku oko toga najvažnije da ti imaš jake komponente što jači procesor i grafičku a disk igra skoro najveću ulogu što brži disk brži su i podaci tako ja mislim da je i kod igrica

nemoj mislit vidiš da ti nejde!!!!
16 godina
neaktivan
Catalyst 8.12 vani
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 15:02 (darkox).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice