Catalyst 10.1

poruka: 182
|
čitano: 31.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Catalyst 10.1

Ma dobro je netko rekao, 10.1 su vise-manje neki fixevi za bugove pa pretpostavljam da ce sljedeca verzija brzo doci sa znacajnom podrskom za Eyefinity i HD5XXX kartice (ovo 4% u Crysis je joke, kolki je to porast u frameovima, 1fps???)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 0:31 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Catalyst 10.1
Iko zna kolka su poboljšanja za 4850?
hmda
16 godina
neaktivan
Catalyst 10.1

Imam problem, instaliram te nove catalyst 10.1 ali i dalje mi pokazuje da imam 9.12 ??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Catalyst 10.1

Izbrisi skroz stare drivere sa "driver sweeper" ili nekim drugim programom pa instaliraj nove.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Catalyst 10.1

Nemoj ništa brisati, zeznuli su, pa nema inf file koja prebacuje na 10.1 u driveru/CCC.

Ukoliko ti piše da imaš 8.69-091211a-094296C-ATI, to je 10.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Zar Sapphire ne isporucuje malo tweakane drivere?

Da, ali još nisu vani:

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006

Makar mi i njihovi BSoD-aju... God knows why...

Još ne znam dali da riskiram i stavim ih...

Ako bi mi radili, bilo bi super, jer tad mi bi Dirt 2 bar fluidnije malo radio...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
Catalyst 10.1

Yap... Opet BSOD...

Uvjek, i kod 10.1...

Prilikom instalacije, sve zabloka, i dobijem BSOD zbog ovog:

atikmpag.sys

Poslije reboota, radi 2-3 min, pa opet BSOD.

Pomaže samo safe mode, driver sweeper, pa 9.9 driveri...

Sranje... OS je W7 x64 Ultimate.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Catalyst 10.1

Blago onima kojima cat. 9.12. radi ko urica, meni je poceo jucer ekran random svakih 5min bacat blank, znaci slika je ok, bez artefakata i onda se samo zblica u crno i opet vrati kako je bila.... kartica je asus 4850! Nadam se da ce cat. 10.1 rijesit ovaj problem, i protivnom ce bit da je do hardvera...

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Catalyst 10.1

nevjerojatno

javi mi pun k..... errora i ipak radi ok

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
Catalyst 10.1

Kod mene su 10.1 instalirani. Vraćam se na9.12. Nakon izlaska iz bilo koje igre komp mi se smrzne. Isto se dogodi kada se gasi screensaver ili pali monitor nakon. Nešto ne štima. 9.12 su mi radili odlično osim kod Prototypa gdje nisam mogao staviti najvišu rezoluciju ( DVI out of range).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Catalyst 10.1

Ipak se neču previše igrat jer vidim da ima dosta problema s ovim novim driverima. Ostajem za sad na 9.12 koji mi na HD4850 rade bez greške. A kasnije čemo vidit, kad izađu noviji!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ni po meni ne treba stavljat ove pogotovo nakon što čuo sve ove komentare ovdje... ja sam imao sa 9.8 najbolje performanse do sad. Nekako još ajde de oni 9.11Neodlučan, ali ovi 9.12 imaju artefakte na 5850

loss of interest question wonder waves of fear they pull me under
16 godina
Catalyst 10.1

ja iz safe moda driver sweeperom izbrisao stare, instalirao ove nove i pise 9.11 (8.14.10.0723)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dzan kaže...

ja iz safe moda driver sweeperom izbrisao stare, instalirao ove nove i pise 9.11 (8.14.10.0723)

Novi driveri nemaju inf file koji ukucava novu verziju drivera, tako da uvijek upiše/ostavlja onu koja je bila zadnja aktualna.

No ako ti kaže da je driver verzija 8.69 onda si na zadnjoj službenoj verziji.

Vidi i: http://twitter.com/CatalystMaker/status/8293895573

15 godina
neaktivan

Ja nemam BSOD-ova nakon što sam stavio 10.1 (8.69), a instalacija je prošla glatko. Koristio sam Driver Sweeper. Rezultati tropico i sanctuary bencheva su doslovno identični onima od prije. Probao sam malo Dirt 2 i Modern Warfare 2 i nisu se rušile niti je bilo ikakvih drugih problema.

16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Yap... Opet BSOD...

Uvjek, i kod 10.1...

Prilikom instalacije, sve zabloka, i dobijem BSOD zbog ovog:

atikmpag.sys

Poslije reboota, radi 2-3 min, pa opet BSOD.

Pomaže samo safe mode, driver sweeper, pa 9.9 driveri...

Sranje... OS je W7 x64 Ultimate.

Možda koristiš nešto što ti smrda instalaciju. Ja sam na W7 x64 i trenutno koristim 9.12, a još neću na 10.1 dok ne vidim neki pošten review novog drivera.

ja obično instaliram slijedećim redoslijedom: Uninstall, safe mod, driver sweeper, normal boot, install new driver, restart. Nikad problema.

EDIT: Ali, sviđa mi se što su napokon odvojili Catalyst AI profile za igre u zasebnu datoteku, to bi značilo (nagađam) da će se moći osvježavati i u međuvremenu dok se čeka na novu reviziju drivera. Ili su to samo moji pusti snovi.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 9:38 (Zura).
16 godina
neaktivan
Catalyst 10.1

Instalirao sam 10.1 za win 7 ali mi još uvijek očitava kao 9.12 verziju. U čemu je problem?

EDIT : Evo pročitao sam gore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 13:00 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Catalyst 10.1

Samo treba čitat par postova gore i onda češ znat zašto ti ih očitava kao 9.12Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Catalyst 10.1

Kifla! Ni s ovim driverima mi se grafa nezeli clockat.bem ti sve jooj!Viče

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Sta uopce ne dobijes Overdrive opciju ili?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Fake_Alert kaže...

Sta uopce ne dobijes Overdrive opciju ili? 

Nije u tome stvar... Njegova se grafa ne možeš uopće clockati (premala je voltaža za veće clockove)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
Catalyst 10.1

A kaj je najbolje,voltazu uopce nemozemo dic..Barem ovi s foruma koji su mi pomogli su rekli da nema rijesenja,osim stavit novi bios al za to neznam da nebi kaj zeznuo.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

A kaj je najbolje,voltazu uopce nemozemo dic..Barem ovi s foruma koji su mi pomogli su rekli da nema rijesenja,osim stavit novi bios al za to neznam da nebi kaj zeznuo.

Ja sam ti predložio novi BIOS, a sada ti kažem da ne stavljaš novi BIOS nikako! Bolje da grafa radi na default clockovima nego nikako Nevinašce

16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ja sam ti predložio novi BIOS, a sada ti kažem da ne stavljaš novi BIOS nikako! Bolje da grafa radi na default clockovima nego nikako Nevinašce

Znam al budem ja nju kad tad overclockao,nece ona mirna na defalt clockovima zivit samnomNamigiva

17 godina
protjeran
Catalyst 10.1

Ja sam stavio 10.1 i onako mi je bila draža clockana kartica.Sad je opet CCC spustio taktove na stock? Poslije sam morao opet OC! I da, probao sam malo onaj Auto-Tune opciju i skoro mi je usra** kompViče. Poslije sam restart i Test Custom Clocks pa sam polako opet dizao taktove. lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ja sam stavio 10.1 i onako mi je bila draža clockana kartica.Sad je opet CCC spustio taktove na stock? Poslije sam morao opet OC! I da, probao sam malo onaj Auto-Tune opciju i skoro mi je usra** kompViče. Poslije sam restart i Test Custom Clocks pa sam polako opet dizao taktove. lol

Ljudi trebaju shvatiti da se samo u biosu mogu clockati komponente a da programi za oc služe samo za provjeru stabilnosti. Ispravite me ako griješim.

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
stoncin3 kaže...

Ljudi trebaju shvatiti da se samo u biosu mogu clockati komponente a da programi za oc služe samo za provjeru stabilnosti. Ispravite me ako griješim.

Grafu clockaš iz programa (ATI overdrive običnim smrtnicima je sasvim dovoljan), procesor i sve ostalo iz BIOS-a (AMD-ovi procesori se sasvim dobro clockaju preko AMD overdrivea). Programi za stabilnost su drugi par rukava.

@stoncin Zašto jednostavno ne vratiš clock grafe na 775/1100 (kao što ti piše u mojc PC), jer ako ti je jednom bilo stabilno, uvjek će ti biti stabilno

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 18:04 (Oly_E3).
17 godina
protjeran

Jer mi je stock clock bio na 725/1000MHz. I ja sam stavio 10.1 i ono opet na stocku. A prije clockao na 9.12? Sad sam dva puta clockao zbog novih DRIVERA Božjih!Izlanuo se

16 godina
neaktivan

Naravno... Samo ga vratiš na stari clock. Ne moraš provjeravati clock kada znaš da je stabilan

17 godina
protjeran
Catalyst 10.1

Sada sam sve vratio kao prije. Sve štima! Nego primijetio sam da se performanse povećavaju ako ostavim ove nove 10.1? Igrao sam neke shooters i pomaka nema nego na boljeIznenađen Kako kod vas drugih? Je li štima ovo što sam vidio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice