ma uzet cu ja gtx 260 i ostane mi tih 300 kuna u dzepu za novi monitor ..tako da smo to rijesili ..Hvala vam svima na prijedlogu .
ma uzet cu ja gtx 260 i ostane mi tih 300 kuna u dezu za novi monitor ..tako da smo to rijesili ..Hvala vam svima na prijedlogu .
(Sry na OFFT)
ma uzet cu ja gtx 260 i ostane mi tih 300 kuna u dezu za novi monitor ..tako da smo to rijesili ..Hvala vam svima na prijedlogu .
(Sry na OFFT)
Po meni je najbolja ta toxic za jer ima najbolji cooler od svih ponuđenih.Vručine su počele pa neka bar dobro hladi.Ali opet igre su sve gladnije za gpu memorijom pa bi mi bilo teško izabrat.
Po meni je najbolja ta toxic za jer ima najbolji cooler od svih ponuđenih.Vručine su počele pa neka bar dobro hladi.Ali opet igre su sve gladnije za gpu memorijom pa bi mi bilo teško izabrat.
Pa uzmi onda hd4890 da ti moze na duze staze...
Ma iste rezultate daju pa gledaj najeftinije.
možda ova-LINK,ako ne onda stavi GTX260 Core 216 ili HD4870 1GB,obje sa dobrim i tihom coolerima
Ma iste rezultate daju pa gledaj najeftinije.
A dali mi se isplati dati vise para tocnije 250 kuna za gtx 275? jer hd 4890 necu jer gtx-ca pobijeduje to je vidljivo a sad opet dilema dali dati vise para za gtx 275 ili uzet gtx 260 kolko su preformanse bolje?
I ja sam se mislio i ljudi su mi dokazali da uzmem HD4890, a jedan mi je još rekao da je u nekim igrama jača od GTX280 za 5-6 fps-a!
sve je rijeseno uzimam ATI 4890 proc AMD x4 940 corsair 4 gb matcna ASUS AS M4N78-AM M4N78-AM i ovo napajanje.
i samo jos jedno pitanje dali bi to napajanje guralo sve to?(link je gore)
Ne štedi na napajanju da ti ne bi šta izgorilo.
Ne štedi na napajanju da ti ne bi šta izgorilo.
Mislim da bi trebalo. No ako kasnije planiraš Crossfire uzmi si neko pouzdanije poput VX550 :)
Prodano
Uzmi corsair vx 550.
pitao sam naxeema, i on mi je rekao da je u nekim igrama cak bolja od GTX 280

a hebate sto je to sve skupo .kostat ce me preko 4000 kuna .ma nema veze isplati se (nadam se)

Ma nisam ni smio govorit tko mi je to rekao (sry naxeem)!

Ma nisam ni smio govorit tko mi je to rekao (sry naxeem)!
Bilo koju GTX260.
Bilo koju GTX260.
Pa naslov je grafa do 1500kn
HD4890 dođe 1800kn.
Pa naslov je grafa do 1500kn
HD4890 dođe 1800kn.