ATI Catalyst 9.11

poruka: 74
|
čitano: 12.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Eto forumasi novi driveri za vase omiljene grafulje su dostupni na staroj poznatoj adresi: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Takodjer ovdje je popis svih promjena.

Uzivajte u gamingu.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

8 0 hvala 9
15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Upravo ih instalirao,nema vise blinkanja u CCCOsmijeh,oni 9.10 su bili katastrofa

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI Catalyst 9.11

Pa gdje danas jucer sam nove stavio, ne da mi se opet micati i stavljati nove :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

jeste gledali ovi novi imaju podrsku za hdd rezolucije,dok ovi stariji nisu imali jel neko sta sta znaci to inace moj monitor nepodrzava to tj nije hd...probo sam te hd rezolucije  i prebaci mi ali neznam dali cu igrama dobit hd

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:04 (Psycho_Roba).

0 0 hvala 0
17 godina
ATI Catalyst 9.11

U Dragon Age imam isto, pa i više fps-a sad sa default 9.11 nego sa 9.10 i debelo klokanom grafom!

Primjetil sam da mi je na 9.10 pal fps u Borderlandsu kad sam klokal, wft!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Moze pomoc ja nemogu instalirat ati a iso sam unsitall prosle odem on express install i pojavi mi se ovo slika:

Omg Omg
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:29 (Loki_111).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Ima za odabrat tri stavke. Ne zelim nista dodatno podesavat, nego da sve bude defaultno, onda mogu odabrat "display driver only"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

display driver je samo driver za grafičku bez catalysta. ja tako koristim godinama (catalyst ne valja, usporava komp...). ako želiš samo driver onda to odaberi.

16 godina
neaktivan
r420r kaže...

display driver je samo driver za grafičku bez catalysta. ja tako koristim godinama (catalyst ne valja, usporava komp...). ako želiš samo driver onda to odaberi.

Ja CCC uvijek instaliram i nisam nikad primjetio neko usporavanje a potrosnja rama je beznacajno malena.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan
Loki_111 kaže...

Moze pomoc ja nemogu instalirat ati a iso sam unsitall prosle odem on express install i pojavi mi se ovo slika:

Odradis uninstal driver/ccc ,restartujes racunar i bootas u safe mod,onda driver sweperom ocistis sve od ATI-ja,pa restartujes i normalan boot,onda u windowsu ocisti reg. sa cclenero, i onda instaliraj nove drivere i CCC komplet.

Mozda ti je do toga sto je ostalo od stari drivera pa steka

15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

ja imam ove 9.8 drivere mislim da cu dugo ostat na njima jer mi sve radi na njima jos najbolje neda mi se vise experimentirat sa novim driverima Belji se

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cek, kaj se SVE to mora napraviti da se stave novi driveri?!

Nemogu samo na update driver?

17 godina
the_dammed kaže...

unninstall starih, restart, install novih, restart. BIG DEAL

Meni sve radi kao i uvijek. Nemam šta reći.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 21:06 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Može netko test 9.10 vs 9.11? Kako radi na HD5800 seriji ako netko ima?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
the_dammed kaže...

Ovako meni sve radi kao i uvijek. Nemam šta reći.

Ili jednostavnije skinuti drivere sa ATI-jevih stranica i instalirati.

Nema nikakvih unnistall, restart, install, restart...

17 godina
Perica kaže...
Hyperion kaže...
the_dammed kaže...

Ovako meni sve radi kao i uvijek. Nemam šta reći.

Ili jednostavnije skinuti drivere sa ATI-jevih stranica i instalirati.

Nema nikakvih unnistall, restart, install, restart...

Pa ti radi tako ja neću, to radi par puta onda se sve zblesira pa moram pol sata rješavat problem ili padnu performanse u odnosu na clean install.

15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Nekaj steka, ako odem na update, i kako destination stavim folder di su driveri, komp ne pronalazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Iz control panela deinstalirajte kompletne ati drivere:

Restartajte komp i udjite u safe mod te Driver sweeperom pocistite ostatke drivera. Instalirajte nove i restartajte komp i nebi trebalo bit nikakve frke.

1 0 hvala 1
17 godina
the_dammed kaže...

Nekaj steka, ako odem na update, i kako destination stavim folder di su driveri, komp ne pronalazi.

Kakav update?

Skini hebene drivere sa www.amd.com i instaliraj,ali prvo unninstaliraj stare. Za driver sweeper nema potrebe, zbog njega sam i dobivao par puta errore pri instalaciji.

Extractiraju se u C:\\ATI\\Support

17 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

to je zato što nisi extracto. prvo to napravi, onda odi na update.

15 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Ivo, nemam tu stavku. Meni su windowsi 7 sami stavili drivere koje su nasli, to su bili 8.632.1.2000, a ovi novi su 8.671. Ugl, win7 nisu stavli CCC, nego samo drivere. Dali drivere mogu maknut preko device manager- display adapetrs- Ati radeon 4800- properties- drivers- uninstal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.11

Skini onaj driver sweeper sa mog linka i udi u safe mod i pobrisi stare sa njim pa onda instaliraj nove.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Iz control panela deinstalirajte kompletne ati drivere: Restartajte komp i udjite u safe mod te Driver sweeperom pocistite ostatke drivera. Instalirajte nove i restartajte komp i nebi trebalo bit nikakve frke.

Ja tak radim vec dugo vremena i nikad nisam imo problema sa driverima.Stavljam svaki put najnovije drivere i sve super radi.

Pentium 5Mhz@8.5Ghz, RAM 128Kb, ATI Radeon HD5870X2
15 godina
neaktivan

A ha, znaci ne moram ici u u Control panel uopce. Ok. I dal da instaliram drivere sa opcijom "update" ili da pokrenem .exe file samo?

Kako spamam temu s pocetnickim pitanjima, znam, ali ja stari konj nemam kog to pitati.

17 godina
ATI Catalyst 9.11

1. skineš nove sa amd game (google->amd game -> search)

2. unninstal starih (control panel-> unninstal-> ati manager->custom)

3. safe mod (f8 poslje slike biosa par puta kliknite -> safe mod)

4. u safe modu pokrenut driver sweeper ili drive cleaner i pobrisat ostatke

5. restart OFC i ući normalno u windowse

6. install novih, maknut kvačicu sa folding@home (custom install da se može maknut kvačica sa catalyst registration-a)

7. restart

A može i bez driver sweepera pa i bez unninstala starih, pa i bez restarta.

Čim se klikne na downloadane drivere oni se extractaju na c:\\ati\\support\\ , i više vam instalacija netreba samo je odatle pokrenete. Tu se također nalaze i avivo, sb driveri,achi driveri, hydravision te sve stare verzije dotičnih i drivera običnih i za achi,sb,avivo ako ste instaliravali te odatle možete pokrenut instalaciju samo treba otić na setup.

A što se tiče laptopa, ako želite najnovije drivere, a ne one od proizvođača trebate modtool i primjerak novih drivera. To ja koristim i punooo su bolji od onih acerovih (u mom slučaju).

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 22:14 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

1. skineš nove sa amd game (google->amd game -> search)

2. unninstal starih (control panel-> unninstal-> ati manager->custom)

3. safe mod (f8 poslje slike biosa par puta kliknite -> safe mod)

4. u safe modu pokrenut driver sweeper ili drive cleaner i pobrisat ostatke

5. restart OFC i ući normalno u windowse

6. install novih, maknut kvačicu sa folding@home (custom install da se može maknut kvačica sa catalyst registration-a)

7. restart

A može i bez driver sweepera.

Hm, zato kaj nemam CCC, nego samo drivere, u control panelu nema nista ati-jevog.

17 godina
protjeran
ATI Catalyst 9.11

iamma betu ovih drivera

jel se isplati uopce skidat i instalirat ove releasane?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

iamma betu ovih drivera

Nisam probao betu pa ti nemogu reci sa sigurnoscu ali osobno nevolim nista imat u beti.Cool

17 godina
protjeran
ATI Catalyst 9.11

pa uspoređeno sa  9.9 i 9.10 ... 20% bolje u FC2, CoD4, DA:O ... u ostalima nisam se zamarao, al sam primijetio glađe izvođenje

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...
doxy kaže...

iamma betu ovih drivera

Nisam probao betu pa ti nemogu reci sa sigurnoscu ali osobno nevolim nista imat u beti.Cool

Vjeruj mi probao sam par beti i mogu reći da su bile većinom bolje od finalnih drivera.(i od ati-a i od nvidia-e)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 22:27 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice