Ati 2 DVGA problem!?

poruka: 6
|
čitano: 1.426
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ati 2 DVGA problem!?

Moj frend ima problem sa ili ati grafickom (HD 4850) ili su u pitanju driveri a stavljeni su najnoviji 8.10 posto je komp friski slozen jucer, prilikom dizanja javlja se poruka  Ati 2 DVGA problem i opis problema i onda se komp restarta i opet ponovo restart i dalje ponovo isti postupak, e pa sad kakvo bi bilo rijesenje problema ima li ko kakvu ideju cujem da dosta ljudi ima problema s tim na raznim grafickim karticama od atija ak je u pitanju graficka tu je garancija ali sad kaj zapravo je driveri ili graficka prilicno zeznut problem ima li ko kakvu ideju! Ja sam na Ati grafici kaj se vidi iz potpisa i problema s tim nemam ali ocito puno ljudi ima pa ocito imam srecu!!!Plač

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Ati 2 DVGA problem!?

Kako je tekla instalacija ATI drivera? Da li je trebalo ručno restart računalo ili je sama instalacija sve "izvela" do nakon restarta jer mislim da je potreban restart nakon instalacije drivera za grafičke kartice ATI?

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
16 godina
RE: Ati 2 DVGA problem!?

Pa ak je komp friški složen valjda nemaš ništa bitno na hardu. Probaj formatirat komp i on da nanovo sve drivere. Možda je došlo negdje do greške pri instalaciji drivera... Ili probaj grafu donjet sebi, pa vidi jel tebi radi... Ak tebi radi onda je sigurno do drivera, ako ne radi ni tebi, 90% da je u njoj, i pravac reklamacija...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Ati 2 DVGA problem!?

To je naj zanimljivije  kod prve instalacije drivera sve je proslo normalno  pola dana je sve radilo normalno prilikom paljenja i gasenja kompa, a danas kad je frend upalio komp javio se taj problem malo radi pa malo ne ne radi cudno, inace maticna maticna je Gigabyte GA-MA790GP-DS4H bios je od 18.7 2008 F1 postoji i noviji ali u njemu je promjena jedino sto je dodana podrska za neke procesore a drugih promjena nema pa nisam siguran da bi taj novi bios mozda rijesio problem!?Šutim

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ati 2 DVGA problem!?

Je li moguce da je ovaj problem vezan uz memoriju, radi se o Crucial memoriji 2 puta po 2 gb!?Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ati 2 DVGA problem!?

Ako je neko uspio rijesiti slican problem neka javi koju verziju drivera za 4850 je koristio, stvarno veliko sranje od problema dosta korisnika ima s tim problema a amd i microsoft nemaju nis pametnoga za rec ko fucka korisnike pa ti kupi onda 4850 a bogami i ostale iz ati ponude  driveri totalna katastofa iako se meni cini da je problem ne kompatibilnost s necim u xp-u kako kod koga!!!Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice