dakle, interesiraju me vasa iskustva sto se tice ova 2 VGA hladnjaka? preporuka? koj bolje i tise radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vlasnik plusa. na 7v ga ne cujes.
idle 34-37c load do 70c
grafa je clockana dosta.
5770. uglavnom prezadovoljan
bas sam gledo po netu i zadovoljan sam glasnocom :D daj mi molim te savjet kak da znam dali spojit 7v ili 12v?
Piše ti na konektorima 7V i 12V - nije teško za pogoditi. Možeš ga spojiti i direktno na grafičku pa regulirat brzinu vrtnje venta preko Ati Ccc-a ili Nvidiniog Cp-a ovisno o tome koju grafičku posjeduješ.
edit: prije kupnje mogao bi navest koju grafičku imaš da se utvrdi dali je navedeni hladnjak kompatibilan i adekvatan za nju.
to znam da su 2 ali kad ga direktno spajam dali ustekavam 12v ili 7v?
Pa ako ga spajaš na 7V računaj na manju buku, ali i na manji broj okretaja venta što u krajnosti rezultira slabijim hlađenjem nego na 12V.
Ja imam Plus na 7V, necujan, doslovno. Tisi od Gentle Typhoonea, a hladi odlicno. K tome je graficka overclockana dosta. Gpu u loadu zna biti hladniji od procesora!
I jos dobijes one priljepke za cipove
to znam da su 2 ali kad ga direktno spajam dali ustekavam 12v ili 7v?
sve imas objasnjeno u uputstvima.
imas kabel iz venta koji stekas ili i grafu ili ide preko molex adaptera na napajanje
sve je jednostavno da bi i djete razumjelo
Pozdrav!
Ja sam imao Asusovu HD5770 i nisam mogao spojiti hladnjak direkt na grafičku (konektori su bili različiti) te sam spojio na 12V, i mogu vam reći da je hladnjak čak i na toj voltaži nečujan :)