Evo pitanje za vas pošto imam 8800GTX dal da pređem na HD 4850....
I zaštO?
I zaštO?
I zaštO?
I zaštO?
Slazem se sa ekipom razlika je mozda najvise 5% u performansama
Ako bas hoces se rijesiti gtx-ice onda uzmi hd 4870 jer razlika izmedu 800gtx i 4850 je minimalna u korist ati-a
Zasto bi uopce mijenjao 8800gtx? Ja je imam i sve radi savrseno...
Zasto bi uopce mijenjao 8800gtx? Ja je imam i sve radi savrseno...
8800gtx je nekad bila najbrza kartica na trzistu i jako skupa, danas jos uvijek nepostoji igra koju ona nemoze odvrtit na max detaljima i to vise nego prihvatljivo, razlog mijenjana ovakvih komponenti samo jer je doslo nesta novo je pomalo besmislen, kada se dogodi da ta kartica nemoze pruzit zadovoljavajuce performanse onda se moze mijenjat a ne samo jer je doslo nesta "novo"
Slažem se sa većinom komentara ovdje, ali ako želiš uzimat novo ili te žulja novčanik, uzmi 4870X2 ili gtx280, jedino češ tako osjetit razliku, ali iskjljučivo kod Crysisa u dx10 modu, s obzirom da je za veliku većinu ostalih igara 8800gtx i prejaka kartica.
Prelaskom na 4850 pa i na 4870x1 ništa nečeš dobiti, čak će Crysis biti i sporiji.
To bi ti bila največa glupost koju možeš napraviti.
Ja mislim da bi bilo najbolje čekat sljedeću generaciju kartica jer ipak ta tvoja sadašnja je jako dobra, a mislim da se ne isplati davat pare za high-end kartice.
Nema potrebe za zamjenom 8800GTX-ice. Pogotovo ne za 4850. Dobitak u performansama je minimalan, a negdje ga niti nema. 8800GTX je još uvijek jedna od jačih kartica na tržištu i sve trenutno postojeće igre može vrtiti na pristojnim detaljima i rezolucijama.
Priča je rješena grafa prodana 4850 nabavljena..
U petak ću vidjet razliku..