2 monitora 1 graficka molim vas moze pomoc

poruka: 19
|
čitano: 5.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo ovako kupio sam danas jos jedan monitor spojio sve sta se moze rekli su mi da moze ova graficka koju imam Radeon Hd 6950 1gb ovo su neke slike kako sam spojio sad mi nije jasno kompjuter mi nece nikako da prepozna drugi monitor 

drugi monitor mi radi ali pise mi no video imput enter sleep mode i to je to :( neznan u cemu je problem nemam bas iskustva s tim pa ako tko moze pomoc 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:38 (razbijac).

0 0 hvala 0
13 godina

Na taj drugi DVI izlaz ne možeš spojiti VGA monitor jer je on samo digitalan. Adapter ti ne pomaže...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 2 monitora 1 graficka molim vas moze pomoc

znaci nemogu nikako spojit 2 monitora? jer sam danas bas kupio a rekli su mi u prodavaonici da mogu spojit 2 monitora :( neznam sta da radim sad

16 godina
odjavljen
razbijac kaže...

znaci nemogu nikako spojit 2 monitora? jer sam danas bas kupio a rekli su mi u prodavaonici da mogu spojit 2 monitora :( neznam sta da radim sad

Čekaj kupio si monitor bez DVI, HDMI, DisplayPorta, samo sa analognim sučeljem?

13 godina
neaktivan

Da tako su mi dali u poslovnici rekao sam da bio htio jos jedan monitor i rekao graficku karticu oni su mi dali ovo. Jel trebam koji kabel kupiti ili sta da radili ili da zamjenim?

16 godina
odjavljen
razbijac kaže...

Da tako su mi dali u poslovnici rekao sam da bio htio jos jedan monitor i rekao graficku karticu oni su mi dali ovo. Jel trebam koji kabel kupiti ili sta da radili ili da zamjenim?

O kojem modelu grafičke i monitora je riječ? Svaki noviji monitor ima opciju digitalnog ulaza.

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
INCOGNITO99 kaže...

Na taj drugi DVI izlaz ne možeš spojiti VGA monitor jer je on samo digitalan. Adapter ti ne pomaže...

Mora moć,na 2 DVI izlaza MORA MOĆ! Ja imam na 2 DVI izlaza 2 monitora s VGA izlazima i rade preko adaptera,nemože kombinirati S-Video s 2 DVI Monitora,to jedino nemože,a 2 DVI idu!

Stisni na ono označeno na slici,i treba ti se pojaviti i drugi zaslon.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan

Jesam i nece :( neznam zasto

14 godina
razbijac kaže...

Jesam i nece :( neznam zasto

Zamjeni kablove od monitora,tj. provjeri dali ti je uredu kabl od drugog monitora.

edit

Provjeri još i adapter.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:26 (kruskar).
13 godina
neaktivan

uredu je radi od drugog monitora na ovom novom monitoru  stavio sam ovaj drugi kabel na stari monitor i nece probao sam ovo za promjenit zaslon i idem otkrij i sad mi nade ovaj novi monitor a stari ne :( neznam u cemu je problem

14 godina
razbijac kaže...

uredu je radi od drugog monitora na ovom novom monitoru  stavio sam ovaj drugi kabel na stari monitor i nece probao sam ovo za promjenit zaslon i idem otkrij i sad mi nade ovaj novi monitor a stari ne :( neznam u cemu je problem

Uspori malo,ostavi samo prvi monitor uštekan i ištekaj iz njega kabl i stavi kabl od drugog monitora u prvi i provjeri dali radi taj kabl kao i adapter i vidjet ćeš sve,samo probaj zamjenit kabl na prvom monitoru,ako neće onda ti je kabl ili adapter u banani.

16 godina
neaktivan

tako slicno je bilo i meni , kupio sam vga kabl od 3 metra jel mi je trebao duzi da bi spojio tv kao drugi monitor i nije htio prepoznati tv dok bi kad bi ga spojio sa org kablom od monitora prepoznao bez problema , pa sam skuzio da kabl nije kako spada , daje on sliku ali nemogu nista postaviti i tak , pa sam si onda uzeo dvi na hdmi i s time sam spojio tv a sa org kablom sam spojio monitor i sad sve fercera .... 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kruskar kaže...

Mora moć,na 2 DVI izlaza MORA MOĆ! Ja imam na 2 DVI izlaza 2 monitora s VGA izlazima i rade preko adaptera,nemože kombinirati S-Video s 2 DVI Monitora,to jedino nemože,a 2 DVI idu!

Stisni na ono označeno na slici,i treba ti se pojaviti i drugi zaslon.

Možda na njegovoj kartici nisu oba izlaza DVI-A/DVI-I, možda je jedan samo DVI-D, a drugi DVI-A...

EDIT: evo LINK, treća slika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 22:32 (INCOGNITO99).
14 godina
neaktivan

Imas 2 solucije:

1. Kupiti monitor sa digitalnim suceljem

2. Kupiti D/A konverter (skupo i zahebano, ne preporucujem)

U svakom slucaju adapter na tom jednom DVI portu ne radi.

clock2much

1 0 hvala 0
13 godina

Kupi ovo !

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
FileFicho kaže...

Kupi ovo !

Imati će istu sliku na oba monitora, a on to ne želi...

13 godina
neaktivan

Eo ovako na grafickoj sam spojio 2 monitora ovaj novi monitor od 18.5 inchi je prikljucen na vga a monitor od 22.5 inchi je prikljucen za hdmi kabel ili dvi kabel kako vec. Sad me zanima nije mi jasno imam hd monitor ovaj gdje mi je prikljucen hdmi kabel ali rezolucija je jako losa od slova i ikona sve sam probao neznam u cemu je problem sad u tome? Zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Eo ovako na grafickoj sam spojio 2 monitora ovaj novi monitor od 18.5 inchi je prikljucen na vga a monitor od 22.5 inchi je prikljucen za hdmi kabel ili dvi kabel kako vec. Sad me zanima nije mi jasno imam hd monitor ovaj gdje mi je prikljucen hdmi kabel ali rezolucija je jako losa od slova i ikona sve sam probao neznam u cemu je problem sad u tome? Zahvaljujem unaprijed

U Catalystu podesavaj rezolucije. Nisam siguran hoce li ti "duplicate screen" raditi na dvije razlicite rezolucije odjednom. Pokusaj u Catalystu za svaki monitor rezoluciju koja mu odgovara.

clock2much
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice