Polovni fotić

poruka: 38
|
čitano: 21.634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Polovni fotić

OK je za svoju cijenu i starost

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
17 godina
neaktivan
Polovni fotić

za 300-400 kn više možeš dobiti novu alphu 200 i kit objektiv.

usprkos ovoj sigmi 70-210 (čudno, prsten blende na low-budget sigmi - pretpostavljam neki stari model za filmske minolte), mislim da to mora ić za manje love - 2500 max.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
elkarrde kaže...

za 300-400 kn više možeš dobiti novu alphu 200 i kit objektiv.

usprkos ovoj sigmi 70-210 (čudno, prsten blende na low-budget sigmi - pretpostavljam neki stari model za filmske minolte), mislim da to mora ić za manje love - 2500 max.

Bum se cjenkao...xD 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
neaktivan
nick kaže...
Bum se cjenkao...xD 
 kaj, definitivno si se odlučio za alpha-mount?

počni sa 1800 kn, tolko to sve realno vrijedi. :D
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
autorov komentar
elkarrde kaže...
nick kaže...
Bum se cjenkao...xD 
  kaj, definitivno si se odlučio za alpha-mount?

počni sa 1800 kn, tolko to sve realno vrijedi. :D
Nisam se jos ni za sta pdlucio,nego gledam karte koje su mi otvorene...Mozda cu i ebay u krajnjem slucaju iskoristit... 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
neaktivan
nick kaže...
Mozda cu i ebay u krajnjem slucaju iskoristit... 
 rizik, uvijek ti mogu uvaljati neš kaj ne valja.
no, ako seller ima 100% rating, nebi smjelo biti problema.

osobno, digitalni fotić za neku značajniju lovu nebi nikad kupoavo na neviđeno. ma, nebi nikad kupovao ni polovno - slikam puno, za koju tisućicu želim shutter koji će izdržati barem 100k okidanja, i garanciju da ću dobit novi ak odapne prije. Osmijeh
17 godina
autorov komentar
elkarrde kaže...
nick kaže...
Mozda cu i ebay u krajnjem slucaju iskoristit... 
  rizik, uvijek ti mogu uvaljati neš kaj ne valja.
no, ako seller ima 100% rating, nebi smjelo biti problema.

osobno, digitalni fotić za neku značajniju lovu nebi nikad kupoavo na neviđeno. ma, nebi nikad kupovao ni polovno - slikam puno, za koju tisućicu želim shutter koji će izdržati barem 100k okidanja, i garanciju da ću dobit novi ak odapne prije. Osmijeh
Kaj nisi reko da se shutter moze zamijenit u servisu? 
17 godina
neaktivan
nick kaže...
Kaj nisi reko da se shutter moze zamijenit u servisu? 
 ma može, da. al to je velik i skup kvar (često i neisplativ), radije bi izbjegao to.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice