DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: DJ kutak

dr.zlo istina sta je je..evo mene zanima jedno pitanje..dali DJ-evi miksaju pjesme..zelin rec jeli uzimaju jedan dio iz jedne pjesme jedan iz druge i tako naprimjer slozit nekakvu muziku.. ?

14 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

dr.zlo istina sta je je..evo mene zanima jedno pitanje..dali DJ-evi miksaju pjesme..zelin rec jeli uzimaju jedan dio iz jedne pjesme jedan iz druge i tako naprimjer slozit nekakvu muziku.. ?

pa naravno da da...u tome i je stvar...

evo ja sam tu uzeo iz jedne pjesme ovaj electro dio i samo ga ubacio...

nothing is true, everything is permitted
14 godina
neaktivan

a priko cega si ovo radia ? i trebaju li dj-evi imat popis svih pisama koje su ukljuceni u pismama ili kako..zanima me jer znan da treba taj popis pa me zanima sta ako je vise pisama ?

14 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

a priko cega si ovo radia ? i trebaju li dj-evi imat popis svih pisama koje su ukljuceni u pismama ili kako..zanima me jer znan da treba taj popis pa me zanima sta ako je vise pisama ?

preko virtual dj-a...ne razumijem pitanje...pa nemoras obavezno imati to...to se zove tracklist

16 godina
Pave Techno kaže...

Da uzimaju tj koriste dijelove pojedinih stvarki da bi umixali sa nekom drugom. Prije su hiphop / rap dj-i sa gramofonskim pločama prvo vježbali kako uhvatiti određeni dio pjesme i ponavljati ga kao loop ili sample, poslije su se pojavili komadi hardwera koji su omogućavali da se ti samplovi snime i puste u određenom trenutku pritiskom na dugme. Pojavom dj cd playera znatno je olakšan takav vid mixanja, jer su ti uređaji omogućili da se memoriše početna i krajnja pozicija dijela neke pjesme i da se pritiskom na dugme ti djelovi pustaju kao loopovi (glazba) ili samplovi (vokal).

Na kraju se pojavio ableton koji kreativnim osobama omogućava da naprave sve ono što su dj-evi sanjali predhodnih 20-30 godina, tj mashup mixeve.

https://www.youtube.com/results?search_query=ableton+mashup+tutorial&aq=3

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 10:14 (Nix).
14 godina
neaktivan

hvala..iman jos jedno pitanje..recimo da dj miksa neku pismu..i da je u nju ukljucen sample i neke druge pisme koje nije cijela nego samo taj dio..dali ona on mora imat i popis pisama na kojima je i taj dio ili..nekuzin sta je sa samplovima jel mi mozete objasnit..valjda je pitanje jasno svima

14 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

hvala..iman jos jedno pitanje..recimo da dj miksa neku pismu..i da je u nju ukljucen sample i neke druge pisme koje nije cijela nego samo taj dio..dali ona on mora imat i popis pisama na kojima je i taj dio ili..nekuzin sta je sa samplovima jel mi mozete objasnit..valjda je pitanje jasno svima

netreba imat popis te pjesme...samo ove glavne

14 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Pave Techno kaže...

netreba imat popis te pjesme...samo ove glavne

aha sad kuzin..hvala ti..a reci mi koliko se dj-ejevi otprilike pripremaju prije nasupa jer in treba stvarno puno kada pustaju muziku 8 sati..i ako mi mozete naci jos malo videa o miksanju pisama..

14 godina
neaktivan
DJ kutak
EVO U SRIJEDU MIXAM D 23 DO 4 UJUTRO I DOBIVAM 700 kn...nije nes puno ali nije ni lose
14 godina
neaktivan
DJ kutak
http://www.letsmix.com/mix/62285 ovaj dio na 23:00 do 23:25 mi je najbolje uspjeo...bit ce to bolje kad izvedem na pravoj opremi ovo je na kompu...
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
EVO U SRIJEDU MIXAM D 23 DO 4 UJUTRO I DOBIVAM 700 kn...nije nes puno ali nije ni lose

BRAVO!

Nego, kako, šta si činia da se to dogodi? Di sviraš?

I kad kupiš tu novu opremu(ka šta piše u donjem postu), stavi u ovu temu.

{#}

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 23:04 (dr. zlo).
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
decko1987 kaže...

BRAVO!

Nego, kako, šta si činia da se to dogodi? Di sviraš?

I kad kupiš tu novu opremu(ka šta piše u donjem postu), stavi u ovu temu.

{#}

eej

ipak neidem nesto je iskrsnulo..ali ako ti znas mixati na cdj 400 i djm 400 ja c te preporucit tom tipu...znaci trebao bi svirat od 23 do 4 ujutro... u jednom klubu u samobor..ako si za posalji mi u pm link fejsa da te dodam...ako imas fejs...

15 godina
neaktivan
kennydj kaže...

Ovo me zanima ali nemam vremena sve pročitat, može neko ko zna reć u kratko? {#}

OĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Moj novi mix. Rađeno u VDJ.

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 20:43 (dr. zlo).
14 godina
neaktivan
DJ kutak
netko je pitao kako se pripremiti za nastup...uzmes pjesme koje ces pustati i mixas kao da si na nastupu...to snimis i pustis...i cujes di si pogrjesio...
i ponovo mixas sve dok mix ne bude bio bez i jedne pogreske...dva tri puta odmixas bez greske i spreman si :D...
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Šta? Jel nećete bit dobri pa mi malo prokomentirat mix? {#}

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

joj oprosti...super mix...ja sam to nabrzinu jer nemam vremena...

16 godina
dr. zlo kaže...

Meni osobno je mix vrlo dobar i stavio sam ga u favorite na youtube account.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Mis da san falia na zadnjem prijelazu kad.... mis da san triba ranije utiša ovu stvar prije...ali sad mi se neda popravljat.

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan

evo da predstavim moj prvi croatian mix vol 1. pa uživajte i komentirajte,sve je očarao početak s maminjom možda se svidi i vama xD http://www19.zippyshare.com/v/35370282/file.html

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
14 godina
protjeran
DJ kutak

Dal je bio tko u Boogaloo na dj Murphyu??

16 godina
DJ kutak

ljudovi, evo mene opet :D

ovaj put u malo Božićnom raspoloženju  {#}

Jingle Bells (Remix)

nemojte odmah izbjegavat, jer mislim da zvuči čist dobro ^^

s tim da sam to napravio još prošle godine u fruity loops-u... ali zbog tadašnje nemogućnosti, uploadao sam tek ove godine :)

uživajte ^^

@doktor zlo: odličan mix :D svaka čast... također ide u favorite ^^

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 15:29 (HBomb).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo nešto šta se pitan već dugo i neću bit miran dok ne saznam.

Na liveu, jeli bolje slične stvari puštat jednu iza druge ili porazbacano po setu. U ovom prvom slučaju će se osjetit manja razlika ali publici će prije dosadit. U drugom obrnuto.

Šta vi mislite?

OĆU NOVI NICK!
16 godina
dr. zlo kaže...

Na liveu, jeli bolje slične stvari puštat jednu iza druge ili porazbacano po setu. U ovom prvom slučaju će se osjetit manja razlika ali publici će prije dosadit. U drugom obrnuto.

Šta vi mislite?

Ne moraju biti slične pjesme, ali treba napraviti dobar prijelaz, što je bitno bar meni.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
dr. zlo kaže...

Šta vi mislite?

Ne moraju biti slične pjesme, ali treba napraviti dobar prijelaz, što je bitno bar meni.

Ma razumin to, nego da li je bolje slične pjesme pustit jednu nakon druge pa da se manja razlika osjeti ili porazbacano po setu da onako nebi dosadilo.

Na primjer ove. Jednu iza druge ili?

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 21:25 (dr. zlo).
16 godina

Možeš raditi "cake" da prva pjesma bude "intro" i poslije nje koja će dići raju na noge,

a zatim možeš razbacati pjesme s tim da ne budu "killermood" tj. da ne ubijaju odlično raspoloženje.

Najjače mi je kada neki noname DJs puštaju super 2~3 pjesme i poslije toga ga useru da se ekipa razbježi u 5 minuta. Ako imaš kakve mixeve slobodno uploadaj da ih poslušam i javim ti osobne dojmove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 23:00 (Najbrži).
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

1. Možeš raditi "cake" da prva pjesma bude "intro" i poslije nje koja će dići raju na noge,

2. A zatim možeš razbacati pjesme s tim da ne budu "killermood" tj. da ne ubijaju odlično raspoloženje. Najjače mi je kada neki noname DJs puštaju super 2~3 pjesme i poslije toga ga useru da se ekipa razbježi u 5 minuta.

3. Ako imaš kakve mixeve slobodno uploadaj da ih poslušam i javim ti osobne dojmove.

1. Za intro san oduvik tia pustit ovo(na dnu posta). Mislin da je savrešna za "zagrijavanje". Samo neznan bili se ekipi koja je navikla na Dance svidia ovaj dio s gitaron pa nez da li je to bolje izbacit. Znan da malo previše maštan, ali nisan miran dok ne saznam.
  2. Okej, samo ja mislim da je ipak bolje stalno puštat dobre stvari.
  3. Bit će ne brini.

John O'Callaghan ft. Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 14:05 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Jedan lik me zamolia da mu malo promoviram forum, pa evo. {#}

http://balcanclubsound.pro-forums.org/

Neka se skupe još 4 člana i ide contest.

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 14:01 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Virtual DJ/Traktor + mikseta? Za početak?

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
DJ kutak
evo jedan party mix http://www10.zippyshare.com/v/34899692/file.html za novu godinu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice