gušt mi je čitati, super svaka čast i mast xd
Dragi Friday,
za što je to "btw nemam dokaza"??! Ja sam pisao zašto Nod nije uvršten u test, nisam pisao je li dobar ili loš, premda ako je tako loš kako tvrdiš kako je onda moguće da ima najveći 'market share' u raznim zemljama, uključujući lijepu našu?
Dragi Friday,
za što je to "btw nemam dokaza"??! Ja sam pisao zašto Nod nije uvršten u test, nisam pisao je li dobar ili loš, premda ako je tako loš kako tvrdiš kako je onda moguće da ima najveći 'market share' u raznim zemljama, uključujući lijepu našu?
Dragi Friday,
Dragi Friday,
Isuse kriste kojih sve likova ima na ovom forumu....
Pa kakav je to test antivirusnih programa a nema na testu NOD32 aplikacije? Dođe mi da otkažem pretplatu...
Vidim da se ovdje naveliko raspravlja o Nodu pa imam ja jedno malo pitanje:
Koja je razlika izmedu Nod32 i Nod Eset Smart Securitya ?
Imao sam ovo prvo, sad sam presao na ovo drugo.
Jedina razlika koju primjecujem je da je sucelje kompletno izmijenjeno.
Sad, ja sam mislio da je Nod32 samo antivirus a da je Nod Eset Smart Security cijeli sigurnosni sustav, ali po opcijama i jedan i drugi izgledaju identicno tako da ne vidim neke prevelike razlike.
Eset Smart Security ima i firewall i antispyware, samo provjeri jesu li ti uključeni.
Prešao sam sa kasperskog na nod32 prije otprilike 2 god. i od tada nisam imao nikakvih problema sa virusima. Sve viruse uredno detektuje i briše. Uz njega koristim windows defender i obični window firewall i nikada nemam problema. OS je Vista x64. Uz kasperskog sam koristio čak i spybot i outpost firewall i opet sam imao problema. Nod koristi malo memorije, brzo skenira... Uglavnom moja preporuka.
Radi li NOD 32 na 64-bit XP-u?

Može barem "hint" na kojem bi mjestu bio NOD32 da je uvršten u tekst?