Tema za BUG: Blu-ray to mkv

poruka: 2
|
čitano: 1.385
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tema za BUG: Blu-ray to mkv

dakle predlažem da se u nekom od sljedećih brojeva napravi tema o tome kako blu-ray filmove prebaciti odnosno konvertirati u mkv format. mislio sam neka se opišu potrebni programi i sam postupak te neki važniji savjeti. zgodno bi bilo da se baš ta tema pojavi jer koliko vidim počeo je jači pad cijena blu-ray uređaja a i samih medija a i sve je više diskova u videtekama za ovaj format.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 21:00 (Anonimni Surfer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tema za BUG: Blu-ray to mkv
Anonimni Surfer kaže...

dakle predlažem da se u nekom od sljedećih brojeva napravi tema o tome kako blu-ray filmove prebaciti odnosno konvertirati u mkv format. mislio sam neka se opišu potrebni programi i sam postupak te neki važniji savjeti. zgodno bi bilo da se baš ta tema pojavi jer koliko vidim počeo je jači pad cijena blu-ray uređaja a i samih medija a i sve je više diskova u videtekama za ovaj format.

Da da može!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice