Stari Bugovi mediji

poruka: 5
|
čitano: 1.769
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Stari Bugovi mediji

Mnogi od nas nemaju ( a vjerujem da bi htjeli imati ) sve Bugove medije od broja 1 nadalje,

pa ovim putem pitam naše forumaše da li bi bilo zainteresiranih za kupnju istih (naravno,

po popularnim cijenama Osmijeh ) i redakciju da li je takvo nešto izvedivo.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W

0 0 hvala 0
17 godina
Stari Bugovi mediji

Ja imam sve od prvog (il treceg nisam ziher vise) pa do 17x broja. Kad kazes mediji mozda mislis na CDe i DVDe? to je pocelo negdje oko mozda 20og il 30og broja? ma vise se ne sjecam hehe. Pol tog vise mi ne radi al jos imam kao uspomenu. :P

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stari Bugovi mediji
Psiho246 kaže...

Ja imam sve od prvog (il treceg nisam ziher vise) pa do 17x broja. Kad kazes mediji mozda mislis na CDe i DVDe? to je pocelo negdje oko mozda 20og il 30og broja? ma vise se ne sjecam hehe. Pol tog vise mi ne radi al jos imam kao uspomenu. :P

Da, upravo na to mislim.
AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
moderator
Stari Bugovi mediji

Probat ćemo napraviti neku listu, ali znam sigurno da nam fali podosta medija iz starijih brojeva (a pretpostavljam da ti fale i vama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stari Bugovi mediji

Postovani,

molim Vas posaljite nam svoje podatke na pretplata@bug.hr i javit cemo Vam koje CD/DVD ove imamo na raspolaganju.

Veliki dio medija iz starijih brojeva sigurno nemamo.

Pozdrav

Odjel pretplate i distribucije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice