puno mobitela ali opet jeftinih ne sad nekih za 10000KN
Šta biste sve rado vidjeli recenzirano???
- poruka: 51
- |
- čitano: 17.782
- |
- moderatori:
vincimus
Što bih volio viditi recenzirano ?
Hmmm...
Recimo Jessicu Albu. Ne mislim recenziju njenog izgleda (to je i meni dostupno)... Mislim na malo osobniju recenziju od nekoga ko ju je testirao...
Više mobitela......
volio bih da recenziraju externe hard diskove, nesjećam se kad je to zadni put bilo :D
volio bih da recenziraju externe hard diskove, nesjećam se kad je to zadni put bilo :D
HEHE!!
Inace bilo bi dobro da stave malo vise mobitela
Želio bih vidjeti UT3 recenziju...
Mislim da bi bilo dobro kad bi recenzirali malo vise softvera, a malo manje maticnih ploca ili procesora jer vec dok vi pustite bug na tiskanje pojavi se gomila jeftinijih ili boljih. Isto tako nebi trebali stavljati sliku svake maticne ploce ili procesora (ili nesto drugo te vrste) jer to stvarno nikog ne zanima, a samo zauzima prostora u bugu. Zato malo vise pisite o softverima jer se oni ipak sporije razvijaju a i mislim da ljude vise zanimaju. Trebali opisati i vise racunalne periferije kao sto su tipkovnce, misevi i slicno. I jos za kraj mislim da bi trebali odgovoriti na vise pitanja koja vam mi vjerni citatelji svakodnevno saljemo.
To je to za sada, a mozda smislim i jos nesto.
Inace bilo bi dobro da stave malo vise mobitela
Hardvera, hardvera dajte amo! Ali ne nekog skupog i egzotičnog, već onog dostupnog običnim smtnicima. Nije ni softver za bacit, posebno ako je kvalitetan, besplatan i primjenjiv širokom krugu korisnika.
BTW, ova zadnja tema u BUG-u (jeftina računala) - to je prava stvar. Jer nekome baš to i treba, a neka su napajanja npr. bučna za poludit, dok su druga, premda spadaju u kategoriju jeftinih ipak sasvim prihvatljive razine buke. Imam na posu jedan jeftini komp (kupljena gotova konfiguracija). Bez zezanja, klima u prostoriji radi tiše od tog računala. Užas! A klima nije neka extra tiha, da ne mislite...
najbolje recenzije su mi one u kojima se govori o linuxu,(kubuntu,ubuntu) i di se daju savjeti za to i za pitanja neistraženih djelova misterioznog i ogromnog (kak kod koga) čovjekova uma(nema veze s čovjekom , nek s kompjuterom) te programiranje- pametnu umjetnost
Nema baš veze s recenzijama, ali ja bih volio dobro obrađenu temu o dvb-s, od kartica i njihovih mogućnosti do softvera i njegovih mogućnosti.
Mogli biste u svakom broju na jedno pol stranice dati mali riječnik često korištenih pojmova kad je riječ o računalima. Mislim da bi svima pomoglo, a kroz par mjeseci bi se već skupila lijepa zbirka pojmova i njihovih objašnjenja...
Uf svašta...Moram priznati da mi volja za otvaranje svakog novog BUG-a jenjava.Izbor tema je sve lošiji,hardver je dobar,a softver?OMG,pa kome treba softver za uređenje vrta?Mislim da bi se trebali vratiti na stari izbor tema(oko 180. broja)
A udovoljiti svima još je teže.
I meni bi bilo najdraže da u BUG-u ima samo hardver i ništa drugo.
Ali opet ima ljudi koji bi nešto o softveru citali.
Ukusi su razliciti i to treba zadovoljiti
Mislim da bi bilo dobro kad bi recenzirali malo vise softvera, a malo manje maticnih ploca ili procesora jer vec dok vi pustite bug na tiskanje pojavi se gomila jeftinijih ili boljih. Isto tako nebi trebali stavljati sliku svake maticne ploce ili procesora (ili nesto drugo te vrste) jer to stvarno nikog ne zanima, a samo zauzima prostora u bugu. Zato malo vise pisite o softverima jer se oni ipak sporije razvijaju a i mislim da ljude vise zanimaju. Trebali opisati i vise racunalne periferije kao sto su tipkovnce, misevi i slicno. I jos za kraj mislim da bi trebali odgovoriti na vise pitanja koja vam mi vjerni citatelji svakodnevno saljemo.
To je to za sada, a mozda smislim i jos nesto.
DJ Opremu kao jedan OFF TOPIC! Onako nešto najosnovnije a opet zanimljivo
Ma sta ce vam ljudi tolko hardvera?! Imate na internetu sve sto vas zanima! Sa softverom je druga prica jer ga ima gomila pa bi u bugu trebali malo vise pisati o tome. Ali ne onako jedna tema pa sad svi programi o tome nego puno tema pa za svaku po 3, 4 programa taman da stane na jednu ili dvije strane.
Ne zelim fotoaparate narednih godinu dana, a ono sto zelim je HTPC-ovi i sve o njima od hardware-a do software-a.
Recenzija-High End Headphones.Mislim da to nije dugo bilo(ako je i bilo).Ne kupujem BUG dosta vremena pa nisam u toku.Zato mislim da bi to bila dobra tema za obradit.