Nerecenzirane igre

poruka: 1
|
čitano: 1.042
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nerecenzirane igre

Zanima me da li se mogu dobiti komentari BUG-ovih recenzenata/uredništva (ili neke mini recenzije) o igrama koje nisu recenzirane u BUG-u?

Ne mora to biti službeni stav BUG-a, već osobni dojam bilo kojeg voljnog recenzenata (kao kolege igrača).

Znači neki kratki osvrt na igre koje su izašle, a neće se pojaviti u obliku recenzije u BUG-u (može i za proteklih godinu dana).

Ili da se doda stranica-dvije u BUG na kojima bi se napisalo nešto o takvim igrama.

Znam da mnoge igre nisu recenzirane u BUG-u jer su razočarale ili ne valjaju, ali za neke mi i nije jasno (možda je ponekad previše novih igara pa se onda neke recenzije izbace?), pa bih volio dobiti (ne)službeni komentar.

Da se napiše ako igra ne valja, da ne valja zbog toga i toga, ne kupovati i sl.

Znam i da za to nisu plaćeni, ali bio bih zahvalan ako bi bili voljni podjeliti s nama svoje mišljenje, barem za poznatije igre.

Možda su već i nešto napisali u temama o pojedinim igrama, ali da se to objedini na jednom mjestu.

Unaprijed zahvaljujem, bilo na odgovoru, bilo na usvojenom prijedlogu.

Pozdrav!

P.S.

Ukoliko bi se desilo da takav prijedlog zaživi, molio bih kolege forumaše da ne komentiraju i oni ovdje, nego da ova tema ostane isključivo za komentare recenzenata/uredništva. Po potrebi bi se otvorila tema u kojoj bi forumaši komentirali komentare.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice