Najbolje BUG recenzije igara

poruka: 75
|
čitano: 14.534
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:47 (XPCBIT).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo se kladiti da mogu napisati gospodin Račić više od tebe :-)

Šalu na stranu, recenzije igara u Bugu su na razini, ne pratim uvijek ko je autor teksta (osim kad je neka ratna strategija na poteze, to može biti samo Oleg).

Predlažem da Bug pokrene podlist ili dodatni časopis posvećen igrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolje BUG recenzije igara

the witcher mi se baš svidjela,odmah sam probao demo

i mogu reć da je opravdano dobila dobru ocjenuCool

17 godina
neaktivan

.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda bi valjalo da su recenzije malo duže, ali ipak, nije to gamerski časopis. Meni je osobno recenzija CoD 4 bila jako loša (točnije ocjena mi je bila loša) jer ta igra jednostavno ne zaslužuje dobiti više od 90%. Nisam požalio što sam je kupio ali svejedno bolji od nje su mi i STALKER i Bioshock i Timeshift i Crysis

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma najbolja recenzija je za pes 2008 jedina zamjerka sta je recenzija stala na jednoj stranici dok je sramotno sta se o fifi napisu barem dvije... Prema da se zna da je pes vec odavno najbolji nogomet na trzistu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče opisa igara....DALEKO najbolji text je onaj legendarni o Warcraftu 2...Dan danas se najezim kad ga procitam :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje su mi recenzije igara

The Witcher (poštovanog gospodina Račića Namigiva),

Company of Heroes (ne sjećam se više ko je to napiso)

i World In Conflict (mislim da je isti autor kao i CoH)

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bih baš mogao izdvojiti neke određene recenzije (dobro, Fahrenheit i WITP možda), ali striček Vrdelja i striček Maštruko po mome skromnom mišljenju pišu najkvalitetnije recenzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nemogu reci koja recenzija je najbolja, ali se sjecam da sam nakon sto sam procitao recenziju o IL2 sturmovik otisao kupiti joystick i nabavio igru.

Instaliram igru i skuzim da to nije za mene. Nikako da shvatim od kud Dragi tolika ljubav i predanost za avio simulacije.

Nakraju joystick je odradio mnoge sate na nekakvoj simulaciji modela aviona. Bedasta mala igrica koja mislim da je bila freeware, bila mi je 1000% bolja od IL2.

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mladi citatelji poput mene vec godinama slusaju o toj legendarnoj recenziji Warcrafta 2, pa bi bilo red da se nesto vise o tome napise, a ne da sad idemo kupovati XX godina stare brojeve zbog jedne recenzije.

http://www.gadgethive.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm... fakat :D

btw. meni su recenzije fakat na nivou, ali ono, neke mogu biti bolje, govore mi pogresne stvari :P

Da odmah ovdje pitam, da li neko od vas recenzira mozda za neki Ezine il nes slicno :D

Ja sam se prije tim bavio, i ono :D islo mi je:D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan

To znaju i ovi u EA-sports-u da je PES bolji od fife al ne i u BUG-u....hehe šalim seCool, nema se kaj pisati puno o PES-u osim "naslov" PES2008 povlaka najbolja nogometna simulacija ikad i točka.

AMD Athlon(tm) 64 X2 4000+ @ 2.51GHz
2x1GB DDR2 800 (840MHz)
ATi sapphire 2900PRO
FORTRON 400W PNF
17 godina
neaktivan

Najbolja recenzija koju je Bug napisao vezana za igru ikad je recenzija za Warcraft 2, definitivno.

0 0 hvala 0
17 godina

Iako ja Bug citam dugi niz godina i apsolutno im vjerujem kad je rijec o hardwareu o igrama nemaju pojma. Niti jednu recenziju nisam uzeo ozbiljno niti cu ih ikad poslusati kad je rijec o igrama a pogotovo o igrama godine. Njihovi odabiri igara godine po kategorijama su po meni sramotne bilo da je rijec o pucacinama ili RPG-ovima. Ne mogu niti opisati koliko sam poludio kad sam vidio da je recimo COD4 igra godine a kamoli Neverwinter nights RPG godine to je uzas ne mogu vjerovati. Radi njihovih extra glupih recenzija sam cak razmisljao da prekinem kupovati Bug opcenito jer ga ionako ne kupujem radi recenzija igara. Daj boze da pokrenu samostalni casopis o igrama da vise njihova sranja a ne recenzije ne moram citati u svom omiljenom casopisu!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hdiablo kaže...

Ma najbolja recenzija je za pes 2008 jedina zamjerka sta je recenzija stala na jednoj stranici dok je sramotno sta se o fifi napisu barem dvije... Prema da se zna da je pes vec odavno najbolji nogomet na trzistu.

Ne znam po čemu ti je ta recenzija najbolja, jer mi se čini kako Goran Račić uopće nije isprobao igru. Zajedno s prijateljima igram online ligu u PESu te smo ove godine odlučili preskočiti novi PES 2008 te novu sezonu igrati ponovno PES6. Razlozi - katastrofalan multiplayer, veliki problem s lagom, arkadni pristup, koji je isto tako prisutan i u offline modu, izbačen je stari klasični chat mod, mreže se ponašaju kao plahte na vjetru. Strašno je gledati kako je moguće s dva tri igrača proći čitavo igralište i zabiti gol (a to uopće ne ovisi o tome da li je igrač početnik ili "profi"), pa je tu i novouvedeni frameskipping, koji je na trenutke koristan radi problema s lagom, no u nekim situacijama zna rezultirati potpunom konfuzijom, pa se može dogoditi da zaustavite protunapad, dođe do laga, no tada uskače frame skipping, ne vidite lag, vidite da ste uzeli loptu, no sekundu kasnije vidite kako je protivnički napadač tri metra iza vas i ima loptu !!! Ako ne vjerujete ovakvim stvarima, pozivam autora teksta da dođe na naš site i proba igrati PES s nama Smijeh.

Svaka čast na poboljšanju grafike, no PES 2008 je unutar PES zajednice doživljen kao veliki promašaj, dok je FIFA napravila veliki napredak.  Može se reći kako je ovaj moj komentar subjektivan stav jednog pojedinca, no ako je nas 50tak naručilo igru i svi smatramo kako je riječ o koraku unazad, onda proglašenje novog PESa sportskom simulacijom godine stvarno nema smisla. Što se tiče konzola, nisam igrao PES na PS3, ali kolege također smatraju kako je tamo FIFA bolja, što je u skladu sa stavom autora recenzije.

Osobno mi se čini kako nije u redu da jedan recenzent piše i o FPSovima i o strategijama i o sportskim simulacijama. Na taj način nije moguće da autor recenzije obrati pozornost na sve detalje koji bi interesirali jednog ljubitelja FPSova ili (u ovom slučaju) sportskih simulacija.

www.cartmanlee.net
17 godina
neaktivan

Pa CoD4 i je definitivno igra godine, ne vidim nijednu drugu igru koja bi to mogla bit. I uvijek sam postivao ocjene vasi igara, ne bih zelio da se ponovi gamespot shema di su davali vece ocjene samo zbog reklame.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo reci ne...recenzija Warcrafta 2

društveno angažiran tekst o problemu ovisnosnosti s gotovo znanstveno preciznim opisom društvenog, fizičkog i moralnog propadanja ovisnika....

legendarni Stipe koji se utopio prilikom prelaska rijeke ( ko je moga mislit da ork Stipe ne zna plivat )

nezaboravna slika stolice obrasle mahovinom i gljivicama kao da je izašla iz najboljih romana Victora Hugo-a

prekrasan završetak s dubokom intimnom analizom ličnosti pravog igrača ( buđenje u znoju i nezadrživa želja da se ponovo odigra..., ali ovaj put na strani ljudi )

...i bezbroj drugih nezaboravnih momenata koje je D.G u trenutku Božjeg prosvjetljenja prenio nama - čitaocima BuG-a

P.S. usput, legenda je započela, kad sam recenziju Warcrafta 2, u jednom threadu na hr.mag.bug nazvao " najboljim informatičkim tekstom u hrvata"

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 9:08 (Agil).
17 godina
neaktivan

Cudno...ja se nikako nemogu sjetiti koja bi to bila...

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako me sjećanje još dobro služi, Mladen Bobinac napisao je odličnu recenziju za starog Đuku Nukema..., al bilo je to daaavnooo :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rospaya kaže...

Mladi citatelji poput mene vec godinama slusaju o toj legendarnoj recenziji Warcrafta 2, pa bi bilo red da se nesto vise o tome napise, a ne da sad idemo kupovati XX godina stare brojeve zbog jedne recenzije.

Da, recite nam nešta više!:-) Barem u kojem je broju BUG-a bila?

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox
17 godina
neaktivan

.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma najbolje bi bilo da je stavio na  recenziju od cod4 100% pošto imamo dno dna, sa simCity societies, onda da imamo vrh vrhova sa cod 4, ja mislim da igra ipak, nije toliko dobra  da dobije 96% pa bolji su bioshock ili crisys od cod 4, al dobro svako ima svoje mišljenje.

frost135

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Osobno meni je najbolja recenzija ona napisana za Warcarft II..

Davno je to bilo

Matrix has you...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 16:37 (milemilic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra je bila za Guitar Hero :D

I'm writing my will,
on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se sjećam recenzije Doom-a. To je bila legendarna recenzija legendarne igre...    aaaah..   (nostalgija me hvata)   Plač

17 godina
neaktivan

Bug je imao dobre recenzije tamo jos u doba Half-Life-a [sjeća li se neko Going Underground], a sad sve nešto nabrajanje, šta igra ima a šta nema i imam osjećaj da prije nego što nešto napišu dobro pročitaju šta se piše na Game Spotu na Wikipediju i sl. Trebali bi raditi recenzije "žmireći" tj. uraditi neovisno recenziju o svemu drugome.

Inače Bug mi je što se tiče ocjena i recenzija za igre dosta bolji i od specijaliziranih časopisa posvećeni samo igranju igara. Nije da ih hvalim ali u Bugu je igra ocjenjena sa 94% stvrano nešto što dođe jednom u godini dana, ali u zadnje vrijeme pretjeruju sa ovim "Drugi svjetski rat igricama" i sl a onaj opsjednut ratnim igrama (onaj što je dao Rat na pacifiku 99%, ne mogu da se sjetim kako se zove) mi stvarno ide na živce.

17 godina
neaktivan

.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja se sjećam recenzije Doom-a. To je bila legendarna recenzija legendarne igre...    aaaah..   (nostalgija me hvata)   Plač

Legendarna recenzija legendarne igre, jedna od naj* recenzija igara u BUG-u ikad. Ožujak '93, ako se dobro sjećam, PowerPC na naslovnici. Jedna od boljih stvari iz "Dragina Zlatnog Doba".
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice