Kad izlazi BUG?

poruka: 15
|
čitano: 10.047
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kad izlazi BUG?

Vjerujem da će se većina forumaša složit sa mnom kada kažem da je bolje da znamo kad izlazi BUG pa zato kaže...zapravo molim moderatore koji rade u BUG-u neka stave svoj post kako bi znali dan prije kada će izać BUG

BTW: mislim da je danas izaša novi broj!  (brzinom svijetlosti svi na kioske i pograbite sve s polica)

Što je cigara?
Cigara je smotak dima koji na jednoj strani ima vatru, a na drugoj budalu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kad izlazi BUG?

Brzinom svjetlosti su te poslusali, ali meni su dostavili pretplatom na kucnu adresu novu 185icu! - netko je opet ima inspiracije za naslovnicu, a iznutra cu tek sad zaronit, naslov u svakom slucaju obecava!

17 godina
Kad izlazi BUG?

Pa prošeći se svaki dan(pred kraj mjeseca) do obližnjeg kioska,pa češ vidjet kad je izašao novi Bug......ajme lijenosti

nije mi jasno zašto uopće otvarate takve teme....jednostavno to nema smisla (na forumu sam od kad je bila obavjest na BOL,i tek sam skupio 61 poruku,još mislim da sam neke bezveze pisao)

Oko za oko, četkica za zube.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 9:35 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto se toliko opterećivati, pa Bug možete kupiti krajem mjeseca, točnije 30 ili 31, dva dana prije kraja mjeseca. Bar ga tako u to vrijeme riječani mogu kupiti.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan

ma neka u ovoj temi samo pišu oni koji rade u BUG-u  neka se zna točan datum kada izlazi BUG

OT: Webmaster je Domagoj Pavlešić (otkriven si haha)

Što je cigara?
Cigara je smotak dima koji na jednoj strani ima vatru, a na drugoj budalu.
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...

Zašto se toliko opterećivati, pa Bug možete kupiti krajem mjeseca, točnije 30 ili 31, dva dana prije kraja mjeseca. Bar ga tako u to vrijeme riječani mogu kupiti.

da tako kod nas dolazi... mada ja osobno ga kupujem oko 20 jer sam se tako naučio tj. tad imam viška love...
17 godina
moderator
sub_zero kaže...

Vjerujem da će se većina forumaša složit sa mnom kada kažem da je bolje da znamo kad izlazi BUG pa zato kaže...zapravo molim moderatore koji rade u BUG-u neka stave svoj post kako bi znali dan prije kada će izać BUG

BTW: mislim da je danas izaša novi broj!  (brzinom svijetlosti svi na kioske i pograbite sve s polica)

U danu kada Bug stiže na kioske - pojavi se najava sadržaja i na webu. Tako je već godinama...

Danas smo stavili i "vijest" o izlasku novog broja, a takve najave će vjerojatno postati redovita praksa.

Ne znam zašto bismo posebno još na forumu stavljali obavijest o izlasku Buga? Malo odmorite i povremeno bacite oko i na BOL :)
17 godina
odjavljen
Kad izlazi BUG?

E sad kad smo već kod toga...

Žena mi je prije nekih tjedan dana uplatila pretplatu i još nisam dobio BUG. Znači neći ni dobiti ovomjesečni, ili? Pitam jer me već "svrbi" kad ga vidim na kioscima a glupo mi je da ga kupim i drugi dan mi stigne...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Friday kaže...

E sad kad smo već kod toga...

Žena mi je prije nekih tjedan dana uplatila pretplatu i još nisam dobio BUG. Znači neći ni dobiti ovomjesečni, ili? Pitam jer me već "svrbi" kad ga vidim na kioscima a glupo mi je da ga kupim i drugi dan mi stigne...

Vrlo vjerojatno ne, traje neko vrijeme dok ime ne dođe u bazu za distribuciju.

Za svaki slučaj pošalji mail (sa svojim podacima) na pretplata@bug.hr i provjeri od kojeg broja ti teče pretplata.

14 godina
neaktivan
Kad izlazi BUG?

koji dan tocno izlazi bug

edit nikad ga nisam kupovao

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Racunaj da bi svakog prvog trebao biti na svakom kiosku.

Osim u Srbiji, gdje zna kasnit i vise od mjesec - dva dana...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
17 godina
moderator
Kad izlazi BUG?

Kada se pojavi najava novog broja na webu, tada je Bug dostupan i na kioscima (barem u Hrvatskoj)

http://www.bug.hr/bug/

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad izlazi BUG?
U BiH dolazi krajem svakog mjeseca ili pocetkom mjeseca
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tpg kaže...
U BiH dolazi krajem svakog mjeseca ili pocetkom mjeseca

Da i tako već godinama.

May the Force be with you!!
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

Kada se pojavi najava novog broja na webu, tada je Bug dostupan i na kioscima (barem u Hrvatskoj)

http://www.bug.hr/bug/

I u većini gradova u BiH :)

http://blue-net.org/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice